torka

hehe, liilla bloggtorkan jag har. vet inte varför, har ju saker att skriva om mene. jobbigt att trycka på tanjenterna,typ.
Dessutom ser min design ut som piss och jag orkar verkligen inte göra nått åt den för tillfället så ni får stå ut med att saker ochting inte ligger där de ska. så går det då man är klåfingrig och ska pilla i designen.. menmen

Nu är det iallafall 9 dagar kvar tills jag äntligen fyller arton! cant wait!! dock vet jag nog redan vad jag kommer få, iallafall av mamma.. hehe =) sedan blir det mys här på fredagen med middag för tjejerna och sedan kommer grabbsen hit och firar mig. perfa! sedan blire krogen, första gången man kan vara där inne och inte behöver oroa sig för att vakterna ska komma och dra i en.. mehhe. sedan har mamma lurat med mig till sundsvall på lördag, då blir det middag och sedan ska vi kolla på joe labero (stavning?). mamma är söt ibland, kan nog bli mysigt. sedan åker vi hem efter föreställningen så förmodligen hinner jag med party även på lördagen!

Idag, måndag har jag varit riktigt duktig faktiskt. i vanliga fall så brukar jag alltid gå hem och lägga mig och sova på måndagar då vi slutar klockan 11, sedan sover jag fram tills middagen och kan inte sova sen på kvällen = jag ärdö trött dan efter, = jag brukar sjukskriva mig, sova halva dan och kan då inte sova på kvällen igen. = dålig cirkel.
Men idag var jag riktigt duktig, slängde i mig lite mat på skolan och sedan hade jag kör lektion kvart över elva. var min andra och den gick faktiskt jätte bra tycker jag! Var nog för att jag hade intensivt kört med mamma hela helgen. Har också börjat plugga till teorin, så det här kommer jag nog klara :)
sedan hann jag också med att vara ute med hundarna, skriva fyra A4 sidor om kenyas könsskillnader så nu är allt det klart. vilket verkligen känns as skönt för annars brukar jag alltid skjuta upp det till sista minuten och så får jag sitta och tokplugga då istället, men nu är jag ute i god tid för en gångs skull!

Vi har också börjat måla om mitt rum, kommer bli så fint då allt är klart! blir puderrosa/vit färg på väggarna, och så ska vi köpa en del nya möbler.. mmh nice =)

Jag har tänkt en del på det här med vänner och relationer. Vad är egentligen viktigast, att ha en vän eller att ha en pojkvän? vissa säger att ens pojkvän också blir ens bästa vän. men det tycker jag bara är fjantigt kärleksprat, inte sjutton kan man skvallra så som man gör med sin bästa kompis till sin pojkvän. det är liksom inte på samma sätt! och i längden är det alltid vännerna eller vännen som finns kvar, inte killen. därför är det tur att jag har en sån cool vän, (och att hon har värsta snygga lillebrorsan som jag ska sätta så fort han blivit byxmyndig.. men det behöver ju inte elon få reda på.. hehhehehe )

Permalink Angelica Kommentarer (2) Trackbacks ()

the shit

åå, satt och kollade på bilderna från vemdalen nu, hahahha det var verkligen en sån jävla sjuk resa! men så sjukt rolig resa också! :) såg att robin hade lagt in två filmer på riskaka, och jag kan seriös inte sluta skratta då jag tittar på dom, speciellt den då mårten bråkar med en kyckling. hahahahhahha jag dör !!

http://gallery.riskaka.com/album1470/M_rten_VS_Joel


det värsta var att han var på den där nivån hela jäkla helgen, men det var rätt kul endå, för det mesta iaf.. ;p

Permalink Fest Kommentarer (1) Trackbacks ()