fredagkväll

Redan är det fredag och lovet är i princip slut.. kul.. not :(
Inte vet jag vad jag ska hitta på ikväll heller.. sanna och jag är sugna på att åka på en "utflykt" men det verkar inte bli av. Så jag får väl stanna hemma, städa rummet och vara allmänt tråkig :P

Är inte speciellt sugen på att festa heller,vill göra nått annat för en gångs skull (eller iof, en malibu med mjölk skulle såklart inte sitta fel!). Ska nog städa upp här inne för det behövs verkligen, sedan sätta mig och kolla på "tjenare kungen" som gick på femman klockan nio. Såg den på bio i stockholm och jag har för mig att den var rätt bra :)

men som sagt..
det skulle varit roligare med en utflykt.. ;)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

fezaaa

När jag och snozor är i farten så går ingen säker (eller nykter). igår blev det party ute i skogen och det var lite segt från början men sen blev det fullfart! dåligt bakis är jag i dag men det är det nästan värt! :)

Hann med att åka ner till svall med mamma också, dock är inte min budget allt för stor just för tillfället men handlade iaf ett par jätte fina vita tygskor ifrån fredperry och sen tjatade jag till mig världens snyggaste bruna pumps utav mormor.. mmmm love!


image224

heheeh :)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vemdalen

Ja.. vad ska man säga, helt galen resa på alla sätt och vis! Vi åkte i torsdags och jag,per och robin började förfesten i bilen på väg upp. sedan är det ett rätt så stort svart hål vad som hände från det att vi kom fram tills att jag somnade, men så kan det ju gå ibland också.. enligt bilderna och videokameran så såg jag ut att ha det roligt i varjefall :)
På fredagen gick vi iväg på en liten utflykt upp i backen där vi satt och drack och fjantade oss mest, mycket trevligt dock 15 minus grader så det blev rätt kallt efter nån timme.

Vid tre åkte vi in till hotellet på afterski, mycket trevligt där med men jag tog det lugnt då jag fortfarande inte kände mig så pigg och fräsh efter gårdagens påhitt. jag, robin, nordle och per ville gå tillbaka till stugan som var ungefär 1-2 km därifrån. Helt plötsligt försvann både nordle och per så jag och robin (som var hyffsat packad vid det laget) fick traska hem själv. Vi gick, och gick, och gick, och gick, och sen trodde vi att vi skulle dö för det var så sjukt kallt! sedan började vi fundera på vart sjutton vi var och vart stugan låg. vi insåg snabbt att vi hade gått åt helt fel håll och hamnat mitt ute i ingenstans. Då fick vi syn på en traktor som skottade och gick fram för att fråga efter vägen. Det visade sig att vi var helt fel och skulle bli tvungen att gå ca 5 km för att komma till stugan. Men efter lite fladrande med ögonfransarna från mig och robin så lyckades vi få stjus med traktorn. Han körde då långt som sjutton in i skogen och robin blev nervös över att han kunde vara en våldtäcktsman, men icke! :) Han släppte av oss vid skoterspåren och sedan var det bara att plumsa rakt över så var vi äntligen hemma tillslut!

Lördagen körde mårten igång med drickningen redan halvsju påmorgonen, och sedan var det full rulle hela dagen. Runt klockan 14.00 så kommer jag ner på nedervåningen och funderar över vart alla killar har tagit vägen. Det visar sig att de har tryckt in sig i ena sovrummet, sitter och kollar på porrfilm och har runktävling. Det blev lite för mycket för mig så jag sprang upp på övervåningen och pysslade på med en massa annat. =) Kvällen, har jag inte allt för mycket minne utav.. vilket kändes dagen efter också när jag vaknade med världens huvudvärk.

Några höjdpunkter från helgen;
¤Hårtorken, dvs, mårten och nordle fick tag på min hårtork, och sedan blev det helgens stora underhållning. när man slog på 1 så var vi helt plötsligt på franska rivieran, 2an var barbados och 0an var vemdalen. (haha, man måste ha varit där för att fatta det roliga i det!)
¤ Mårten och nordle tröck in en hårspray i pers sko och satte sedan eld på den =den sprängdes
¤ Mårten dunkar sönder inredningen (lite roligt var det nu såhär i efterhand) haha
¤ volbeat - moment forever, Grease vs Snoop Dogg - You're the one that I want for the next episode gick om och om igen hela helgen!




image212Pers sko blir uppeldad


image213
Promenad till hotellet, KALLT!

image214
Full och osminkad, men glad endå! :)

image215
Vi blev ju tvugna att käka ibland också!

image216
fulla och glada

image217
som sagt, det krävs endel för att orka vara ensam tjej med dom där pajasarna =)

image218
feeeeezaaaa

image219
utflykt i backen

image220
samlad trupp

image221

image222


image223

trevlig resa, men nästa gång får det bli till ett varmare ställe! :)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

blogg torka?

Har blivit dålig uppdatering de senaste dagarna, antagligen pga av att jag har så mycket i huvudet nu och inte är redo att skriva ner allting. Framöver kommer det inte bli allt för bra med inlägg heller då jag imorgon åker till vemdalen. Kommer hem på söndag kväll förmodligen och då är det pjamasparty hos camel. hehe :)

Ska bli väldigt skönt att komma iväg ifrån stan några dagar, hoppas på fint väder och att killarna är snälla emot mig! haha:) Vi får se hur det går med 1tjej och 9 killar i en stuga.. tur att jag inte är en tjej-tjej som inte kan visa sig utan smink, fixat hår och omsorgsfullt ihopvald outfit. ne, det kommer nog mest bli toffs i håret, min stora tjockiströja och mina vita långkalsonger med röda hjärtan på. =)

ses i snödrivan!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

Respekt

Låter det ordet bekant? ne. detverkar inte så. Haha,vet inte ens varför jag ödslar tid på att skriva ett inlägg. kan vara pga av att klockan är kvart över sex på en söndag morgon och jag har varit vaken i en timme och kan inte sova.
undra varför..

jo. det kan jag berätta, för min pojkvän (xpojkvän) sov här inatt, eller ja.. skulle sova här. Sedan efter att ha tjaffsat om att han smsar med en annan tjej, har bilder på henne på mobilen,har tagit bort bilder på migoch honom, festar med henne. dessutom så råkade alla vi tre vara på samma fest förra helgen och då försvann de två helt plötsligt. dessutom hittade jag dem inne på toaletten varpå d blev hemskt nervös över att jag kom dit. Iallafall detta tjafet ikväll urartade med att jag sa att han hade valt henne och fick ta konsekvenserna =det är helt slut mellan oss. detta vägrade han dock acceptera och han sa att han älskar mig och hon bara är en efterhängsen tjej som borde få en smäll. (detta är hans ord,inte mina.) Därför för att visa att han inte bryr sig om henne skickar han ett sms därdet står att hon ska dra åt helvete, varpå hon ringer upp honom och frågar varför. Han svarar bara att hon ska dra åt helvete osv sedan lägger han på,stänger av telefonen och vi somnar. Detta är kring halv fyra-fyra någongång.

Sedan klockan fem på morgonen så bankar det på dörren. Både mamma och dennis vaknar och det blir ett jävla liv, dock är jag och daniel för trött för att orka bry oss om vad det är som lever om. Men, det visar sig att den här otroligt konstiga människan har tagit reda på att d sover här, ordnat stjus mitt inatten och nu står i min hall och kräver att få träffa d. Mamma blir vansinig,såklart och daniel får gå ner. Då låser idioterna in sig på toaletten tillsammans, och påbörjar en disskution som tydligen ingen annan fick höra. sedan springer hon ut därifrån,smäller igen ytterdörren och sedan står daniel kvar och halvpratar för sig själv, tills han ser att jag står två meter ifrån honom och har hört hela deras samtal.

Mamma ifrågasätter vad han håller på med och det är ju ganska uppenbart att det har varit någonting mellan dem, för annars skulle man väl endå inte komma hem till någon klockan fem på morgonen för att prata,ellerhur? Men han vägrade erkänna och jag fick ett vansines utbrott och slängde ut alla hans grejer och kläder på marken. så han gick hem.

och nu ligger jag här i sängen.. och känner mig så jäkla, less & besviken.

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

Freebra


image211


Jag har en hel del klänningar och även linnen som är så pass urringade i ryggen så att en bh förstör. Därför har jag ett tag varit inne på att köpa en såkallad freebra, hittade en inne på cubus för 149:- men jag blev osäker på ifall den verkligen fungerade så bra..

Nu har jag dock haft den turen så jag vann igår kväll en freebra, dessutom verkar den vara i bättre kvalité då det är 100% silicon. Alla som var på veckorevyns bloggmingel fick en goddie bag med bla en freebra, pasia skrev då ett inlägg om att den var i fel storlek för henne och lottade ut den =) Så det enda jag nu behöver göra är att betala för frakten, vilket inte är speciellt farligt. Denna "bh" kostar i affärerna ca 300 kr

http://www.freebra.se/shop_details.asp?intProductID=168

Permalink mode/musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

bamse elin

lillelin kommer som sagt inte fylla 18 för än det har börjat växa mossa på oss andra, men vi ska inte deppa för det! I sommar vill vi åka ner på bartender utbildning i spaninen, självklart är elin för liten för att få vara med vid en sån tillställning då det innebär sena arbetskvällar och sprit. Men såklart har vi ju för elins skull hittat nånting så att även hon ska vara nöjd under resan. När vi kommer till flygplatsen så blir elin och några fler upphämtade utav denna:

image205

Där är hon i säkert förvar med bamse och lilleskutt (skalman är hemma och sover). När hon kommer fram till sitt hotell så börjar hennes utbildning. Hon ska få lära sig att steka pannkakor och blanda olika glassar, det kommer bli jätte roligt! Det finns massor med annat roligt folk som elin kommer få träffa och lära känna <3
image206

image207



Men elin, glöm inte bort att duscha! man blir hemskt svettig efter att ha lekt med glass hela dagen!























image208
Självklart finns det även stall och chans till att rida på bamsehotellet

        
OCH GLÖM INTE ATT PACKA NER DETTA I RESVÄSKAN ELIN, DU VET JU HUR GRINIG DU BLIR ANNARS!



men elin, du får ha såkul, men glöm inte bort att du är gift med mig. så inga dumheter i sandlådan! <3

Permalink familj&vänner Kommentarer (1) Trackbacks ()

Håkan

kan man göra något annat än att lee.. åååh, är så överlycklig! han har gjort det igen!
Håkan är gud! :)




om jag var tio år yngre skulle jag inte behöva dig längre

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

glad=)

ååå, att man kan bli så glad av så lite! är verkligen på topp humör nu :)
Kan dock inte berätta varför.. mene.. VA GLAD JAG ÄR!!!! =) =)

Permalink Angelica Kommentarer (1) Trackbacks ()

till sommaren

Det här med bikinis tycker jag är lite halv svårt. Man vet inte riktigt vad man ska ta för färg för att se smalast ut och samtidigt också brunast. Eller vilken modell som framhäver rätt saker och döljer rätt. Det finns ju massor med olika typer utav bikinis. Dock har jag i år fastnat rätt mycket för bandeau, finns massa snygga men kan inte bestämma mig om jag vill ha en enfärgad eller med något mönster på. Skulle kunna tänka mig något i stil med detta

image204

Dock passar inte riktigt rosafärgerna ihop. Men om man handlar överdelen (som förövrigt går loss på ca 98kr) och sedan satsar på en underdel i antingen matchande rosafärg eller vit/beige som det är i bakrunden på överdelen..
kanske det blir en liten beställning från hm endå! =)

Permalink mode/musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

fruktansvärt

image203

Jag förstår verkligen inte folk som använder  äkta päls bara för att det är snyggt eller modernt. Det är ju så fruktansvärt sjukt det djuren får stå ut med bara för att vi vill bära päls, de föds upp enbart för pälsens skull och lever hela sitt liv instängd i en liten bur och plågad till dötts. Fattar seriöst inte hur ni tänker! Antigen har ni absolut NOLL sympati eller så har ni ingenting i huvudet. grova ord men jag fattar verkligen inte!! Det är en sak att ha en fusk skinnjacka eller en fuskpäls för att man tycker det är snyggt. Vissa anser det som dubbel moral men varför skulle det vara så? Vi kan bära snygga fuskplagg och på så sätt minskar uppfödningen utav djur som används enbart för sin päls skull.

Och det argumentet ni som är för päls säger om att folk som är emot päls borde vara veganer också isåfall för att inte ha dubbelmoral, det är inte samma sak!! Det finns väl säkert enstaka fall då djuren plågas även där men inte alls i lika stor utsträckning som allt med pälsindustrin. Sedan om vi väljer ekologiskt så vet vi dessutom att det tex varit frigående höns andsoon. Många verkar se det som ett tecken på att man har mycket pengar när man har råd att köpa pälsjackor, mink mössor eller liknande. Det enda jag ser det som ett tecken på är att man inte bryr sig om andra individer runt oss och att man är så fruktansvärt egoistisk så att man inte ser djurets lidande. sjukt patetiskt. ojojoj.

Blev långt inlägg. Men det är verkligen nånting jag stör mig på. Ni som fortfarande känner er manade till att handla päls kan väl isåfall ta en titt på den här videon, eller klarar ni inte av det?

http://www.furisdead.com/feat/ChineseFurFarms/

Permalink tankar & ideér Kommentarer (1) Trackbacks ()

Inget slår dean

image198


Finns många snygga killar, och som jag i ett tidigare inlägg nämnt bla Mr.Big i satc som en riktig hunk, så måste jag medge att min absolut favorit kille är James Dean. ojojoj, förstår att min mormor grät då han dog;p haha. Dock kan jag tänka mig att man inte skulle tyckt han var lika snygg ifall han fortsatt leva och åldrats. Nu är han liksom fast i den där bästa åldern för alltid. Och det där utseendet, to die for!

 

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

outfit

Det blir utgång ikväll, och OJ vad jag skulle vilja dra på mig en sån här klänning!!
image197
Nu ser man iof inte hela klänningen, men jag gillar allt med den, färgen,spetsdetaljerna och urringningen på ryggen! helt klart 10 poäng! Dock kanske man ska se till att först fixa en sån kropp innan man börjar fundera på att dra på sig en sån klänning.. haha. Dessutom skulle det nog bli lite halvkallt att ha den ikväll.. menmen=)

Permalink mode/musik Kommentarer (2) Trackbacks ()

hår

Va jobbigt allt med hår är endå, om man ska ha platt, lockigt, krulligt, kort , långt, mellanlångt, blont, brunt,svart ?
Har precis gjort fullt med slingor i håret för att få det blont. Dock ser jag just nu ut som pippilångstrump i håret.. eller det tycker iallafall mamma! ;p Önskar att jag hade haft låångt tjockt hår med fint självfall som man i stortsätt kunde forma och göra vilka frisyrer som helst med! fast iof, vem önskar inte det?
image196
Så här skulle jag iallafall vilja ha håret ikväll, något som är en omöjlighet med mitt korta tunna hår! :(

















Får väl nöja mig med att platta mitt och ev fixa luggen lite..
men drömma kan man ju alltid göra! ;D

Permalink mode/musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

söt klänning

Hittade världens sötaste klänning som jag verkligen villvillvill ha!
dock är ekonomin inte den bästa nu då jag måste lägga alla mina pengar den här månaden på att köpa en ny telefon.. kul! eller inte alls. Men man kan ju drömma iallafall, tittade runt lite mer på sidan och tyckte dom hade galet mycket fint! Någon som vet ungefär på hur mycket frakt osv kostar?

image195


www.delias.com





















Permalink mode/musik Kommentarer (2) Trackbacks ()

alskade spanien

ojoj, var ett tag sedan jag uppdaterade, men lite halvjobbigt att skriva nar det inte finns a a eller o, ja.. ni vet vad jag menar ;) Har iallafall varit har nere i varmen i snart en vecka nu, och jag vill inte aka hem!!!!!

Har nere finns allt jag behover, varme-party-sprit-varmt vatten-snygga killar och delfiner!

Vi var ivag pa en battur igar och da sag vi massor med vilda delfiner! hur haftigt som helst tyckte jag :) Onskar man hade fatt hoppat i och badat med dem, de var trottsallt bara ca 2 meter ifran baten hogst! (dock hade jag enda inte kunnat hoppa i da jag har gipsad arm.. men enda ;) )
R
esten av veckan har i stora drag satt ut pa foljande satt: Vakna utav att dennis borjar grina ca 09.00
kliver upp och kakar frukost, sedan pressa halva dan i solen och eftermiddagarna/kvallarna har for det mesta tillbringats med en drink och kortspel.. hehe.

I lordags var vi inne i en liten storre stad bara nagon km ifran oss Puerto rico (stavning?) dar var det iaf en jakla massa party, fest overallt! Men jag hade tuvarr ingen att festa med (elin vart var du nar jag behovde dig?!) sa det blev bara lite drinkning och sedan hemfard.

Killarna har omkring ar.. hm, aa jag tror jag utelamnar sjalva kategorin om killar och sparar det tills jag kommer hem och berattar for elon70. hehehe. ne men, en sak har jag att saga om dem, de ser sjukt bra ut och de ar sjukt pa. Sedan behover ni inte dra nagra egna slutsater for jag sager ingenting alls sa har jag ingenting sagt.. mehe=)

Imorgon blir det som sagt hemgang, ska bli bade skont och mindre skont. Saknar att skvallra och ar sjukt danssugen (aven fast det har blivit en del dans har nere ;) ) sa tjejer, forberedd er pa en tva dagars for jag ar pa partyhumor! Dock kommer jag val sakert falla ihop och do nar jag kanner kylan hemma! UCH! langtar verkligen inte till den!

sedan blir det lite letande efter min alskade telefon ocksa.. dock tror jag att hoppet ar ute for den.. haha ;p
men, maste forsoka sova, ser inte fram emot allt akande imorgon.. forst ska vi upp 04.15 (!!!!) och jag som ar sa morgontrott. sedan gar bussen 05.00, planet gar 08.00 och da ar det 7 timmars flygresa :S tur att vi kommer fram pa midlanda sa ar det bara en halvtimme hem =)

BYEE!

Permalink Angelica Kommentarer (1) Trackbacks ()