wieee

söndag som vanligt.. varför känns det som att det alltid är söndag och aldrig fredag..? hm.
haft en hyffsat bra helg iaf, inte blivit något plugg men det blir desto mer i veckan.. :S igår var vi hemma hos christer, hade rätt trevligt även fast jag bara var social med en person... krogen var värdelöst, jag fick för mig att jag tappat bort körkortet och bankomatkortet.. och dum som jag var ringde jag och spärrade kortet. det första jag hittade imorse när jag kollade i jackan var såklart kontokortet.. bra jobbat!

fick äntligen ur mig allt jag ville ha sagt, dock önskar jag att jag inte var så full..sa en massa pinsamma saker som jag aldrig hade sagt i nyktert tillstånd.. hmpf. men budskapet gick fram iaf.. hmmmmmmmmmmm.

idag ringde dom iaf från subway och ville att jag skulle komma dit och skriva papper imorn ;D ;D ;D ;D  blev jätte glad men måste säga att jag faktiskt hade magkänslan att jag skulle få jobbet.. så nu får ni komma och handla mackor av mig de 17 när dom öppnar =)


är galet kluven inför vad jag ska göra imorn.. en del vill endå att han ska komma medan den andra delen har lust att smsa och be honom avboka resan. jobbig sits jag har satt mig i.

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

snabbis!

ska precis krypa ner i sängen men tänkte hinna med en liten uppdate före :)

idag var jag i svall med skolan och hade stuidebesök på sundsvalls tidningen, helt okej var det och sedan fick jag även tid att gå på stan en sväng :) mutade calle med en chailatte och fick på så sätt honom att gå med mig hela svängen på stan. handlade ett presentkort till mamma i julklapp på make up store.. ni vet det där när man får en sminkning och sedan produkter för 500 kr? tror hon kommer bli jätte nöjd :)

sedan köpte jag såklart en del grjer till mig själv.. blir arg såhär i efterhand att jag inte kan hålla i pengarna. handlade iaf en fin svart klänning med en stor rosett på, ett par röda pumps från zara, ett par svarta jeans och en vit ballerina kjol i samma modell som carrie har i öppnings scenen i satc, har letat efter sån hur länge som helst och så hittar jag den på barnavdelningen på hm, lycka! :) nu är det bara en puderrosa body som saknas och sedan är outfiten fixad=)

har köpt tre stycken fina partyklänningar på en vecka nu.. så det enda som saknas är party!;p


ikväll har jag varit hos christer med honom,jonas och dick. vi har druckigt glögg och babblat hela kvällen. kände att jag inte orkade med något party utan det här blev precis lagomt! nu har killarna åkt ner på krogen med jag bad figge stjusa hem mig för jag är så trött och dessutom har jag viktiga saker för mig imron,, :)

blev nämligen uppringd av subway idag.. det var tydligen över 100 sökande och av dessa valdes vissa ut till intervju (som jag var på igår) och av dessa skulle några gå vidare till yttligare en intervju och det gjorde jag!! :) blev jätte glad när dom ringde upp och berättade. . och nu är det bara att hålla tummarna för att jag får jobbet=) ska på intervju nummer två imorgon klockan 16.00 =) håll tummarna för mig! ;D


gnatt =) (vet att det är skittråkigt med inlägg utan bilder men orkar inte lägga upp någon ;p )

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

torsdag




ska snart iväg på arbetsintervju, sitter och försöker få i mig min inte allt för goda men däremot väldigt nyttiga soppa;p.. börjar bli lite nervös också.. undra vad för slags frågor dom kommer ställa.. hm :)

sedan ska jag skriva klart min religon så jag kan lämna den imorgon, hoppas inte det gör allt för mycket att den är en dag försenad.. och ska också försöka börja med filosofi frågorna, känns som att jag alltid är ute i sista sekunden med dom.. hmpf.

självklart har jag som alltid i vanliga fall sover på mage eller sidan hela tiden rullat över på rygg inatt i sömnen.. vilket har lett till att jag har galet ont vid tatueringen, svider och värker helt galet. nästan värre än att göra den;p haha. men jag är grymt nöjd, blev verkligen så som jag hade tänkt mig. lägger in en bild sen då jag hittat sladden till telefonen! =)


Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nöjd!

den här dagen har verkligen varit jätte bra.. dock startade deninte så bra då jag vaknade yr och svimfärdig, men skippade två lektioner och gick på den tredje då vi hade redovisning och kände mig lite bättre.. :)

sedan åkte jag och elon upp till kramfors för jag skulle göra min tatuering, var faktiskt inte ett dugg nervös för än jag var inne i studion och han började skrämma upp mig med att säga "hoppas du är medveten om att det här kommer göra skitont" "det här är värsta stället att göra på" "är du säker på att du vill?".. blir hyffsat nervis och höll på att klämma sönder elons hand men märkte då han hade börjat att det faktiskt inte var så farligt! :) dock gjorde det galet ont på vissa ställen längst ut men i det stora hela gick det jätte bra! och jag är väldigt nöjd med resultatet, vart till och med bättre än vad jag hade trott! :)

kanske slänger in en bild på den sen, just nu är det plastfolie runt den som ska sitta kvar ett dygn.. men senså :)

sedan när jag kom hem möttes jag av ännu mer bra nyheter, jag ska på arbetsintervju imorn.. hoppas verkligen att det går bra för jag behöver ett extra jobb.. :) och jag kan tänka mig att mina kompisar kommer bli rätt nöjda om jag får jobbet, för det innebär som sagt gratis skagenmackor för dom varje helg efter krogen ;) meheh. =) men ska inte ta ut glädjen i förskott, det är trotts allt bara en intervju, men det känns kul iaf :)


Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

just a pair of spectacles

jag minns inte riktigt var jag träffa' dig först
oavsett vad jag har sagt och oavsett vad du hört

det värmer hela min kropp bara jag får röra dig
jag har inte riktigt förstått det sätt du kan röra mig

du har gjort vissa dagar bättre bara av att va' där
du har underlättat min väg i allt som har hänt
och när jag tänker efter verkar detta förutbestämt...

men ibland kan du va' kass, men så är det med allt
du kan va' bra, du kan va' bäst och du vet det är sant
det sårar mig att se när folk behandlar dig illa

jag kan inte vara utan strö lite socker på mig som bara du kan
blessa mig mucho - det får mig att vilja leva
strö lite socker på mig, jag vill ha mera
blessa mig mucho - jämt och ständigt
























strö lite socker på mig är du vänlig

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

oj

insåg precis efter att kikat på lite olika blandade bilder på mig där jag ler att saaaaaaaaatan vilken jäkla underläpp jag får när jag ler.. hahahah, hela överläppen försvinner och det enda som syns är en gigantisk underläpp.. ser helt sjukt ut! :p buuhu bara för att jag världens absolut minsta överläpp :(



Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

ny vecka igen

söndag igeeen. helgen har varit enormt lugn på utgångsfronten.. har bara varit hemma och vart social med min familj och igår umgicks jag med sof och fick prata av mig lite :) dock har det varit betydligt stormigare på andra plan.. men jag orkar inte ens gå in på det här för det är en sån soppa och det enda jag har att säga är att jag numer konstaterat att blod är inte tjockare än vatten. och bara för att man är släkt innebär inte det att man är familj. Ens familj är de som finns där när man behöver dom och som stöttar och ställer upp. och bara för att man är av samma blod innebär inte det att man kvalar in till att tillhöra samma familj. jag försökte verkligen men såna som dig går helt enkelt inte att hjälpa.


tänkt lite på det där med karma i helgen.. elins favorit ämne.. fjanten ska tatuera sig och allt :) och jag vet verkligen inte vad jag tror.. kanske tror jag på det ibland, men pallarinte tänka att så fort något dåligt händer är det pga av att jag gjort något dumt tidigare. känns som att alla dom som är elaka och dumma alltid klarar sig medan dom som vill alla väl och är snäll alltid drabbas av någonting dåligt. ää jag vet verkligen itne, överlåter det där till elon :)


nu ska jag städa mitt rum för imorn får jag fin besök.. mys :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

we all make them

misstag, alla gör vi det någon gång.. eller hur? vissa fler, vissa färre.. vissa större och vissa mindre. men alla gör dem någongång. man säger att man lär sig av sina misstag, och misstagen stärker oss som person och får oss in på rätt bana.

misstag är något som måste göras för att man ska kunna växa och lära sig mer om sig själv och hur folk omkring fungerar. annars slutar man upp som en naiv människa som tror att hela världen och dess invånare är underbara och att alla vill väl. näe.. jag tror det är bra att göra misstag.. även fast de inte känns så roligt just då man är mitt upp i det.

det enda som är så satans drygt är att i den här stan så kan man inte göra ett misstag, släppa det och gå vidare.. utan det leder alltid till ryktesspridning, lögner, överdrifter och skitsnack.. galet onödigt!

det senaste året har jag gjort en hel del misstag.. eller rättare sagt de senaste två åren. många gånger har jag ångrat mig som en galning och önskat att jag kunde gå tillbaka i tiden och ändra mina beslut.. men hade jag inte gjort dessa misstag så hade jag inte varit på den ruta jag är idag.  och eftersom det inte går att komma bakåt i tiden så är det bara att gilla läget..


mitt största misstag var som jag ältat gång på gång att släppa mrright, eller egentligen släppte jag inte honom men jag borde kämpat ännu hårdare. det är förmodligen något jag alltid kommer ha ångest över.. men sedan finns det mindre misstag som jag gjort lite då och då.. blivit för full, skämmt ut mig, spytt offentligt, ramlat på dansgolv, gått hem med fel killar, sagt fel saker, bråkat, snackat skit, struntat i skolan, skippat prov.. ja.. massor med misstag. men av nån anledning verkar alla hetsa upp sig just vid gått hem med fel kille...varför är det en sån stor grej här i stan?? alla har väl gjort det någongång, varför blir det då en sån uppståndelse? varför är det så ap speciellt att två personer (eller fler..) har sex och sedan inget mer? vi lever inte direkt på 1700talet utan det är helt normalt att ha sex med någon man inte är tillsammans med, inte exakt en förstaside nyhet.

visst.. när man var 14 år så blev det världens skvaller när man gjorde nått sånt.. men det var ett bra tag sen ni var 14 år så bör ni inte då ha växt ifrån det? uppenbarligen är vissa fortfarande kvar i fjortis stadiet. syftar då speciellt på en person som hela tiden verkar ska lägga sig i saker man inte har att göra med. S, väx upp och sluta lev på mamma !

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

skönt

känns bra när man bestämt sig för en grej och inte längre behöver gå och fundera, speciellt när det är en sån pass viktig och stor grej som det här. kommer säkert ångra mig och sedan inte ångra mig och sen ångra mig igen, men så är ju jag med allt.. har ofta väldigt mycket beslutsångest så då är det skönare att bestämma mig för en sak och om jag sen ångrar mig så får jag ta itu med det då.




det jag måste kolla upp först och främst är hur det fungerar med matten.. matte b kan jag plugga upp i trean, men har svårt att tänka mig att jag hinner eller klarar av att plugga hela matte c på ett halvår.. är som sagt inget matte snille. Men går det att lösa på annat sätt så är allting klart.. är det helt omöjligt så var det väl helt enkelt inte meningen att det skulle bli iår och då får jag göra det som var tänkt från början.. :)


men blir allting som det är tänkt och ingenting jätte allvarligt eller knepigt eller annat dyker upp så flyttar jag till uppsala i höst.. men som sagt.. det är hösten jag pratar om och jag kommer antagligen hinna ändra mig flera gånger,men just nu känns det verkligen helt rätt att göra. 3 år går som sagt rätt snabbt och tänk va skönt när dom åren är slut och jag har klarat det.. härlig känsla! =) och resa hinner jag alltid göra sen :)

politices kandidatexamen (Degree of Bachelor) låter väl inte så dåligt? ;)

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

down

ibland.. bara saknar jag honom så mycket att det gör ont, känns som att kroppen håller på att sprängas inifrån och jag vet verkligen inte vad  jag ska göra. idag är en sån dag. så länge jag inte har kontakt med honom så slår jag bort tankarna, men så fort vi träffats även om det bara handlar om någon minut så sätter han fast sig i mina tankar igen.

kommer jag verkligen helt seriöst aldrig kunna släppa honom? kommer jag alltid jämföra alla killar med honom? kommer jag alltid tänka, jag kan umgås med den här killen fram tills att jag får tillbaka mr right?

hur snällt är det mot killen egentligen att starta upp något nytt och sedan går jag egentligen bara och väntar på att mr right ska ta tillbaka mig.. hur patetiskt är inte det.. väldigt! och för att inte nämna egoistiskt! jag kommer aldrig få tillbaka honom.

jag resonerar så fel, lägger all min ilska på henne, hans "music sounds better with you tjej". hon som inte gjort något annat fel än att falla för samma kille som mig, hon som jag egentligen inte har en anledning i världen att tycka illa om.. men endå gör jag det.. i smyg. jag tror det handlar om avundsjuka, på några månader tog hon allt jag hållt kärt, min mr right min umgängeskrets, mina framtidsdrömmar.. och skulle jag vart i hennes ställe hade jag gjort precis likadant! och hon hade antagligen känt lika mycket avundsjuka och svartsjuka mot mig isf.

endå kan jag inte låta bli att lägga upp bilder på honom och mig på bdb, lägga upp bilder från fester då det alltid var det "gamla gänget" som umgicks och festade ihop.. men nu pga av att han är med henne har vi totalt glidit isär, vi som festade varje helg tillsammans förut! och varför gör jag då det? för att göra henne avundsjuk såklart, för att få henne att tänka att han haft ett förflutet med mig, att jag funnits i hans liv och varit speciell.. men vad lönar det egentligen till? det enda jag får ut av det är irritation från hennes sida.. VARFÖR KAN JAG INTE BARA GÅ VIDARE?

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

svåra val

bara ca ett halvår kvar av skolan.. frågan är vad som händer sedan! finns så sjukt mycket saker som jag vill hinna med att göra.. vet bara inte i vilken ordning jag ska göra allting.

jag vill åka ut och resa huuur mycket som helst, åka som au pair till antingen Usa, nya zeeland eller irland.
jag vill flytta och bo utomlans ett tag, bo i stockholm ett tag, bo med en kompis ett tag, bo själv ett tag..
jag vill plugga vidare, få ett bra jobb, skaffa bra kontakter, tjäna bra

åååh.. jag vill så mycket. vet bara inte vad jag ska prioritera.. en bra utbildning är ju a och o för att sedan få ett bra jobb= bra lön.  men jag vet inte om jag orkar sätta mig vid skolbänken på en gång i höst och plugga tre år till.. är så mycket annat som lockar, bartenderutbildningar i spanien, resor med tjejerna, se nya städer, länder.. ja allt det där! vill bara jobba ihop en massa pengar och sedan åka iväg och resa..

men om jag tar typ två sabbatsår så finns alltid risken att det inte kommer gå lika lätt sedan i skolan.. att man kommit ur alla pluggrutiner och allt som har med skola att göra. skitsvår sits känns det som. . iof kan jag alltid åka ut och resa när studierna är klara.. men känns som att alla kompisar vill åka ut nu, och om tre år så är de less? :S


aaaw va jobbigt det är. tur att jag har ett halvår kvar att fundera=) ska bli roligt att få göra en sista grej innan studenten med alla tjejerna också.. dvs studentkryssningen=) och några dagar i stockholm.. mys :)



svårt val.. även fast det känns som att det ena är självklart..:p

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

väldigt

galet moget att kommentera i min gästbok på bdb men sen vara så rädd på vad jag ska svara så att du blockar mig, tuuuufft busungen<3. och för att svara på din fråga, vad är det jag inte står för som jag har sagt egentligen? :p haha.

har varit galet galet galet trött hela dagen, sov när jag kom hem från skolan och sedan vart på matlagningen till halv åtta.. gick bra och vi fick tillbaka våra bakprov, och jag fick mvg! vart jätte förvånad för jag hade bara pluggat på det samma dag som provet var :) sedan lagade vi gomaten + lagade mat till 2orna. :)  Lätt roligaste ämnet, förutom disken efterråt;p haha.


och baby kommer inte idag, såklart var det måndag den 24 och inte måndag den 17 som han skulle komma.. dålig planering. men ganska skönt att han kommer nästa vecka istället, varför? hemlis ;p

nästa onsdag ska jag göra min tatuering.. börjar bli hyffsat nervös, + att nu kommer han vara med när jag gör den.. vilket innebär att jag inte kommer kunna lipa så mycket som hade planerat, eller spy på golvet eller svimma sådär dramatiskt som bara jag kan. hmpf. istället blir det att bita sig i läppen och försöka se glad ut. haha. tror inte ens han tycker min tatuering är snygg, men jag gillar den och tycker om vad den står för och det är huvudsaken =)

kanske.. man ska sova? :)


galet snygg tatuering! tycker jennys tato är hur snygg som helst den med, nyfiken på vad den betyder! ;p

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

inte min kväll

gårdagen(kvällen) går att beskrivas i ett ord, katastrof! fy.. jag blev alldeles för full och skämde ut mig galet mycket, skämms som bara den och vill inte visa mig ute på länge känner jag. :S nämnde jag att jag ramlade på dansgolvet?? eller spydde utanför gennys.. riktig fjortisfylla, ojojoj. minns inte sist jag blev så.

sedan blev inte situationen bättre av att folk man såg ute var störd i huvudet, dåååliga vibbar. önskar vissa bara kunde stanna hemma eller typ dra en filt över huvudet och aldrig ta bort den. stör mig som fan på människan och fattar inte hur en 18åring kan betee sig så enormt omoget. iof har han alltid varit omogen och jag har alltid stört mig som fan på honom, men endå.. tål honom inte! 


idag.. har jag haft världens huvudvärk hela dagen och ångest så det räcker och blir över. tänker inte gå ut på minst två helgern nu, :s imorn.. ny vecka.. spännande saker kommer hända. är nervös, men allt blir säkert bra :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

lugnt?

jag vill bara lägga mig ner och dö en stund

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

Men, not boys, rule my world,

You don't need experience to turn me on
You just leave it all up to me I'm gonna show you what it's all about
You don't have to be rich to be my girl
You don't have to be cool to rule my world

 Ain't no particular sign I'm more compatible with
I just want your extra time and your kiss
You got to  talk dirty, baby, if you wanna impress me
You can't be too flirty, mama, I know how to undress me
I want to be your fantasy, maybe you could be mine
You just leave it all up to me, we could have a good time

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

tooorsdag



äntligen är det snart fredag.. jag ska vara hemma och unna mig en massa gogrejer, har varit sjukt duktig den här veckan och inte ätit något onyttigt allt, inte ens mackor som jag i vanliga fall trycker i mig minst typ fyra om dan! haha =) vad gör man inte för beach09 eehehhehehehehhe. 


idag.. har jag inte varit i skolan.. tänkte gå, mene. var så trött första lektionen.. sen fick jag veta att andra var inställd, så gick till elon aka fjortiselon och då gjorde vi en massa saker som man gör när man är fjortis, tex kastade ägg på elins grannar, busringde till busungen, knäppte en massa nakenbilder och slutligen försökte vi bli hög på alvedon.. tror det funkade!!

ikväll.. ska jag plugga lite på filosofin och text kommunicationen som jag har prov på imorn.. precis som jag haft varje fredag i typ en månads tid men alltid struntat i att gå dit. men nuni.. ska bli ändring på det.. tror jag! :p


happy now? :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

pigg som en?

en jätte pigg grej typ, ne men jag kan inte sova. är skithungrig men orkar inte äta nått!

roar mig med att få "brev" på apis från "michael jacksson" .. ni vet han på skolan som kommer från thailand och klär sig lite speciellt<3.. eeeheh


Anjje idag 00.20
hehehheheh kanske inte.
nardswave idag 00.15  kanske jag kan komma ditt!!!!hehehehe
Anjje idag 00.07 hurså?
nardswave igår 23.11 vart i härnösand
Anjje igår 23.09  i härnösand antagligen? :P
nardswave igår 22.52 var bor du?
Anjje igår 22.40 hejhej
nardswave igår 22.38 hej!!!


fniizz.. nått för dig kanske sof.. 92 och allt! ;:

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

snälla




SNÄÄÄLLLA ta mig dit!! Är så satans avundsjuk på camel och elon som ska till thailand!! :( jag vill också! min hy är lika vit som snön.. förutom mina armar som av nån jäkligt konstig anleding är gula? typ kines.. hehehe. ser förjävligt ut! men har inte tålamod till varken att sola solarium eller bus, så då får jag stå ut med att se ut såhär!:p

nu ska jag sätta mig och plugga lite på svenska nationella tills imorn.. vilket jag egentligen skulle ha gjort för ca tre timmar sedan men fastnade som vanligt med mcdonalds spelet uch.. önskar elin aldrig hade skickat sidan, man blir helt beroende av att göda kossorna och sedan slakta dom <3


sängen nu.. eller.. ja snart, ;:

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

nope

kan man göra annat än att älska satc? Nope. är galet glad att dom ska göra en uppföljare till filmen! :)





love... the only label that never goes out of style.

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

fniiizzz

hihihi. titta va rolig länk jag hittade!


http://www.youtube.com/watch?v=RdK5ELLsfsw


om ni drar fram till 03.25 så ser ni stans snyggaste tjej! =)

konstigt bara att så många självklara kandidater till videon saknas? kan det ha något med att fjortiseliten själva ligger bakom videon? ;: näe, inga sura miner nu, vi har väl alla varit 16 år och avundsjuka, right? :)


för er som inte orkade scrolla fram till 03.25,



SCNYGGASTE FJORTISEN I STAN, EHEHHE (förutom elon70 då.. 02.48)

Permalink 10 poäng Kommentarer (2) Trackbacks ()

tisdag

känns som att hela mitt liv i stortsätt enbart består av pluggning.. eller börja känna av ett enormt tråkigt mönster.

06.45 - klockan ringer,
07.35 - drar mig upp ur sängen
07.56- går till skolan
13.30 - kommer hem
14.00- sover/sitter vid datorn
17.00- äter mat
17.30-21.00 - pluggar/sitter vid datorn
21.00-22.00 - kollar på tv
23.50- sover


KUUUL. verkligen!! jätte roligt. bara 8 månader kvar, peeeepppa!!!!

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

underbart!!!

åååååh, äntligen är jag klar med skitfrågorna!! vet att det vart jätte dåligt skrivet på slutet och jag kommer antagligen inte få bättre än g på dom, men det struntar jag i för jag orkar verkligen inte sitta med dom något mer! sjukt svårt!

nu ska jag ta en efterlängtad dusch, röja upp lite på rummet och sedan sussa!



det är verkligen sjukt svårt att spela svårfångad när man egentligen är intresserad! fattar inte hur vissa klarar av att göra det så bra.. fattar inte varför man ska göra det överhuvudtaget, mycket skönare att bara betee sig precis så som man tycker och känner? så slipper man gå och fundera så jäkla mycket.. ååååh. hatar allt sånt här.





hahahh, btw, hittade av en slump när jag satt och kikade runt på olika bdb en bild på mig.. hahha=)


jag sitter näst längst ut till höger, tuff dont u think? ;)

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

kryssning

wiiee, ida skickade värsta roliga sidan till mig alldeles nyss! verkar galet kul!!
det är studentkryssning- dvs en båt med baara en massa studenter på! vi tänkte boka lördag 16 maj, kommer bli galet!! =)

exempel på vad som finns ombord;

- Ett tema som ni själva röstar fram när ni bokar
- Tre dansgolv med olika stilar
- Topp DJ´s som DJ Nordan
- Trubadurerna Black Out Boy´s underhåller i puben
- Ett av Sveriges bästa coverband, Nyfiken Gul håller tempot i Showbaren
- Sing Star och Guitar Hero
- Karaoke
- Speed Dating
- Beachparty i den fräscha poolavdelningen

seeeeeeeeeees där

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

ooooh

mamma säger: få se på skorna som du önskar dig i julklapp!
jag: visar henne och väntar på reaktion
mamma: ja men dom där var ju jätte fina! en aning dyra men väldigt fina

ooooh, snälla. får jag dom där så kan jag dö lycklig sen <3


Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

oldie

hittade värsta gamla bilden på mig, fick en massa roliga minnen när jag tittade på den.. kan tänka mig att det finns någon annan som också får det när han ser den :p

Ikväll har jag pluggat lite, men bara lite.. för jag är så otroligt dålig på att komma igång med allt och gör allt annat än det jag borde så då blir det lite tid till tokpluggning. meeen.. jag hoppas jag orkar skriva klart filosofifrågorna ikväll, skulle vara galet skönt att ha det ur världen! .. dock försöker jag förtränga att vi kommer få typ 20 frågor till på onsdag.. eheh..

på tal om onsdag.. inte verkar jag få nått sällskap heller,. men det var jag ju som sagt redan förberedd på. får se om jag kanske får det nästa vecka istället.. men tänker inte direkt förvänta mig någonting för då blir jag bara besviken!




funderar på att nöta dom nya andra avenyn avsnitten sen inatt.. får se om jag orkar :) men med tanke på att jag sov till två idag misstänker jag att jag inte kommer somna speciellt tidigt idag.. :p

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

slluutt

satan va helgerna går snabbt, helt sjukt! och inte har jag hunnit pluggat någonting speciellt heller.. tänkte dock skippa min tradtionella söndag kväll med slappning och tv kollade och istället plugga!

jag och elon var ner på gennys igår och kollade läget, dock nyktra men helt okej endå, det var roligt att träffa lite folk! :p sedan gick vi ner påmini och sedan efter en del stjusande så åkte jag hem. skönt att vakna upp i morse och inte vara bakis! :)


annars är jag på apdåligt humör av en massa olika anledningar, vet exakt vad jag ska göra för att bli på lite bättre humör men jag pallar inte. dessutom verkar j inte komma upp på onsdag, han är så omständig så jag fattar ingentign. men det visar sig antagligen på onsdag vad som händer. dock tvivlar jag starkt på att få se honom dyka upp! kasst =/ jag som hade sätt fram imot det..

menmen.

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

arrowww

igår käkade jag som jag redan förutspått en jäkla massa smårgåstårta.. var hemskt gott! sedan åkte vi hem och kollade på sex and the city filmen och myste med lite vin och ost&kex.. dock slutade det med att jag hade hällt i mig en hel flaska själv.. jag som inte skulle dricka något den här helgen.. hmpf.

och inte har jag pluggat någonting heller :(.. det enda jag tänker på just nu är hur partysugen jag är. känns som att jag redan har brytit två löften.. varför inte bryta tre?.. hmpf. får se. ... feeest nån??

gjorde en duuum grej igår. jag är så pinsam! eller..egentligen var det varken dumt eller pinsamt, men blev det endå av anledning av att han inte svarade på mitt sms. jag som var värsta gullig.. ratad sombara den. jämt och ständigt.

hjälpte inte att man fick en såndär känsla av att man inte ville vara själv igår efter att ha kollat på mys filmen. . men näe.. jag fick allt gå och lägga mig själv.  säger ju det.. kärlek och otur går handi hand hos mig.

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

kvällen

jag ska ägna kvällen till att försöka trycka i mig så mycket som möjligt av det här goda!




sedan har mamma handlat massor med choklad, chips och ost& kex.. mumma! man måste ju få käka sånt nu när jag inte ska dricka någonting,.. ungefär samma kalorimängd ;D haha. men imorn blir det trääna som bara den. :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

dååligt

sjukanmälde mig idag.. hade två lektioner och prov på båda och kunde inte ett piss på nån utav dom = lika bra att stanna hemma.. :p dock borde sjuksystern snart börja fundera på vad jag kan lida av för allvarlig sjukdom med tanke på att jag sjukanmäler mig minst en gång i veckan och har gjort det både 1,2 och nu trean.. men jag måste, annars orkar jag inte! :p haha.

idag.. ska jag försöka plugga så mycket jag bara kan.. jag ska ha skrivit klart alla filosofi frågor innan jag går och lägger mig ikväll!!! .. sedan kan jag inte låta bli att känna ett jäkla sug efter att gå ut.. meen... jag ska INTEEEE gå ut!! jag får inte!! helt förbjudet. måste lära mig att stanna hemma nån helg. men buhu, jag vill dansa! :(

seg fjant j har fortfarande inte bokat resa.. eller han har hittat en men då åker han hit onsdag morgon och åker hem på fredag.. kuuul :( as kort tid! .

och på tal om annat, när kommer skolkatalogen?!?!??!?!? seeega människor.
ne.. nu ska jag och mina filosofifrågor ha det jätte trevligt. (Y)


feeezaaa, någon? inte..?

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

ger upp..

nu orkar jag serilöst inte plugga mer på orden.. ingenting fastnar endåså!! blir ap irriterad, har slösat bort en hel dag till att sitta och nöta ord som jag endå inte lär mig.. när jag hade kunnat göra så mycket annat roligt som tex kolla på fula bilder på sofie eller nött en massa repriser på tv.. hmmmpf!!

näe. nu ska jag lägga mig i sängen och nöta ett as kul spel på telefonen några timmar och sen sova<3 sen får det gå somdet går imorn.. vet redan att jag aldrig kommer få bättre en g.. kuul. not.



sof är ledssen då hon precis har märkt att jag har varit och smakat på hennes godis<3


mkt nöjd godis tjuv! (Y)

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

silja festival




wiiee gissa vad jag hittade snokie!? =)
vi ska ju åka med ms festival när vi åker i slutet av januari.. dubbelhytt och mys kommer det bli för oss.. men det är inte det enda! förutom att det är gratis mat = gratis är gott + det brukar vara fetaste buffé bordet på silja båtar så finns det sjukt mycket billigt att handla!!!

spriten ligger på minst 100 kr billigare än hemma, och godis, och smink! finns hur mycket smink som helst, alla märken!!! :D fyy vad jag ska handla!



exempel på vad det finns för märken;
biotherm dior chanel ysl clarins kanebo elizabeth arden helena rubinstein lancome NICEEEEE

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

wohoo känner ni henne?



jocke skickade lite mer bilder från uppsala, dock ser jag ut som en full tant på alla kort, men skitsamma :) Just det här kortet är taget i mitten under kvällen.. på andra stället vi var på, måste påpeka att det var 25 för att komma in där, och jag kom in! ehehehehe. skillnad är det med lillhärnta där man inte ens kommer in när det är 20.  Jocke beställde in tre stycken juuumboosuper stora öl till oss, vilket var hemskt onödigt då jag knappt klarar av att dricka öl= lämnade istortsätt hela "glaset".


En bild från slutet av kvällen, på tredje och även roligaste utestället vi var på. Jag och jockes kompis daniel, galet jäkla brun han är!.. eller så är det jag som är vit som ett spöke =/ måste börja sola.. men det är så tråkigt!


jag och Mr.J :)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

galet!

hjälp vilken galet snygg kille!!!!!! aaw jag dör. och, han bor i uppsala! kanske man ska ta och flytta ner dit.. verkar ju finnas en heldel snygga killar där^^ är du på elon? ;)



http://www.stilrobin.com/

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

happy face

har gjort samma sak idag som alla andra dagar den här veckan.. pluggat.. kuuul. jag och sanna var och fixade en del med projektarbetet, känns jätte skönt att det går frammåt! ser faktiskt fram emot när vi ska åka iväg nu, tror det kommer bli en rolig upplevelse :)

försökter plugga in religons redovisningen men min hjärna säger hela tiden stopp, känns som att jag har för mycket information där inne just nu för att få plats med något mer! meeen.. mitt upp i alla tråkigheter som är i skolan nu och min påfrestande skoltrötthet så är jag på jätte bra humör. på söndag kommer ev J hit, från uppsala! myyyyys isf!! stannar enda fram tills på fredag förmiddag.. hoppas! =)

lite jobbigt att det är på veckan eftersom jag går i skolan men han jobbade på helgen + hade match så det gick inte, just därför måste jag se till att plugga klart så mycket som möjligt den här veckan så ja slipper sitta och plugga när han är här.. :)

nee.. nu ska jag nöta lite mer på religonen, sedan försöka skriva iaf 2 frågor till på filosofin + bläddra igenom frågorna till filosofi provet på fredag.. tvivlar dock på att jag orkar det..;p

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

baaara



bara en timme kvar nu, sedan ska jag släppa allt och kika på dh, äntligen!
missade förra avsnittet vilket innebär att jag antagligen inte kommer fatta så mycket eftersom dom flyttat fram 5 år i tiden. menmen.. hade ju viktigare saker för mig förra tisdagen..eller kanske inte just klockan nio på kvällen, då hade jag precis klivit på tåget :/..

har iaf försökt styrt ihop religonsredovisningen, men det är verkligen inte det lättaste då varken jag , bibi eller mio hittar nånting om hur vår religon ser på miljön.. skit bra, not.. men ska försöka skriva ihop någonting endå.. kommer bli väldigt mycket egna tankar och reflektioner och väääldigt lite fakta.. haha. hoppas hon inte är någon expert på just buddism för isf är jag körd! :p

idag fick jag (alla) sms om att vi ska betala in studentmössan, känns hur bra som helst för nu är vi ett steg närmare studenten! dock är min plånbok helt tom för tillfället.. men övertalade mamma att betala eftersom jag varit så duktig i skolan på slutet.. tur det=) mmmmm.. nu ska jag fika lite nybakad sockerkaka och plugga vidare! mums :)


Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

pluggdag!

det här har verkligen varit en riktig pluggdag, och den är inte slut än heller.. hm..
har hunnit med att skriva klart alla film-frågorna till filosofin.. gick faktiskt rätt fort, fast samtidigt höll jag på med tusen andra saker så i slutändan tog det nog 3 timmar iaf. sedan har jag renskrivit det och lagt upp det på filosofibloggen. Har dessutom skrivit ett ganska långt inlägg på projektarbetsbloggen (japp,jag har tre bloggar just nu..haha) om hur vi ska göra den här veckan och nästa.

nu ska jag försöka sätta igång med religonen, som vi för övrigt har redovisning på imorn.. kuuul. sedan ska jag kika på desperate housewifes :) och sedan antagligen plugga lite mer :S

uch.. tänk att det redan var en vecka sedan jag åkte hem.. och inte får jag träffa honom i helgen heller för då jobbar han..  :( bara därför ska jag tycka sjukt mycket synd om mig själv i helgen och ladda upp med massor av godis och grejer. tänker sitta hemma också, har blivit för mycket festande och för lite "ta det lugnt" på slutet!

neee.. plluuuggaaa nu,

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

enda rätta

den enda riktiga kärleken




Ska man tro på elins snack om karma så måste jag ha gjort jäkligt mycket dumt som jag inte kommer ihåg, eftersom jag verkar bli straffad gång på gång,

kärlek och otur går hand-i-hand hos mig.

Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

hahah<3

ååh, det här kortet får mig att bli så glad, hehehehheheh vet inte hur länge jag har fnissat åt det, hiii-hihihi-hihi. (har fort bara sovit 4 timmar inatt=sjuk humor). hahahah mamma kom in och frågade vad jag skrattade åt, hon verkade inte fatta humorn i det hela :(







ska jag vara ärlig fattar jag inte heller, men det är kiiil


Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

magkänsla



Åh håll mig, åh håll om mig
som ingen annan fanns
kanske aldrig mer får se dig ,
det här är vår sista dans
 Så kyss mig, kyss mig
Är det på riktigt eller drömmer jag?
All oro som du har
Åh håll om mig

Mississippi kan vänta
Mississippi kan vänta
På en bättre dag,
 en bättre dag
Men inte jag


undra varför det känns som att jag kommer bli så jävla bränd igen.



Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

utmärkt, milfanjje

Gästbloggningen går utmärkt och jag sitter nu på textkommunikationen och skriver om doping. På tal om doping, undra om anjje är dopad? eftersom hon har så små bröst.... Ja det kan man ju undra, men nu har jag itne tid med detta något mer men håll ut så ses vi i framtiden med kanske ännu mindre bröst, eller hur anjje?
ajöken

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

hohoo

hur går det med gästbloggningen lillcarl?

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

hahah

det känns att jag bara har sovit tre och en halv timme inatt, humorn är så låg så det finns inte.. hahaha, skrattar åt mig själv hela tiden<3

-hon behövde ju inte klä ut sig, räcker om hon kommer och ser ut som vanligt så tror alla hon är utklädd till monster
hahaaaaaaaaahahahahahah


tänker lite på  hur rolig sof är
hahahahhahah.- åååh, love this<3

hahahhahha snälla sof kan du inte ramla igen, det skulle göra min dag!




"jag gillar inte att säga sex,"
jag- nähä, vad säger du istället då?
"nae aså jag brukar säga pöka istället.. vill du pöka?"

haaaaaahahhahahaha, cccccp!

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

impulsiv

har sån lust att bara skita i allt vad skola heter, boka en biljett och åka till stockholm ikväll.. mmmm skulle vara hemskt nice. dock är det väldigt tunt i plånboken sen sist jag var nere.. =/


har bokat tatueringen nu iaf, niceee :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

med oss blir det aldrig tråkigt


b,arna :)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

lär ni er aldrig?

ett bra tips som inte många verkar ta till sig, lyssna inte på allt som sägs
speciellt inte i den här stan.. ni vet väl själva hur enkelt saker förstoras och omgörs och överdrivs?  ta saker  ni hör med en nypa salt.


det enda jag kan göra är att skratta, för mitt upp i det irriterande med ryktet så är det faktiskt galet komiskt!
hala, jag gillar inte småkillar, dom vet inte vad dom håller på med! ;)

Permalink Angelica Kommentarer (1) Trackbacks ()

halloween

igår körde vi tjejfest hos linnet, precis som alltid så var det killförbud och traditionella tequila racet. hade verkligen hur kul som helst och insåg ännu en gång hur roligt det är när det bara är en massa tjejer!
självklart var vi alla utklädda, jag var en nygift brud, meheh:) fick en massa gratulationer och lyckönskningar på krogen.. haha det tyckte jag var kul=) en kille ville tom bjuda den "nygifta bruden" på en cider för att gratta mig. tackade dock nej till den :) tyckte överhuvudtaget inte det var så värst roligt på krogen, börjat tröttna på utbudet här istan..vill bara tillbaka till uppsala nuuuuu. helt galet, trodde inte jag var kapabel till att känna saker som jag nu börjat göra igen, känns hur bra som helst, förutom att det är 45 mil mellan oss.. men som sagt, bara småsaker..;p

bästa av allt är att jag itne alls tänker mycket på Mr.right längre, självklart bubblar tankar och känslor upp lite då och då.. men tror det är nått jag måste lära mig att leva med. dom sägerju att man aldrig riktigt kommer över sin första kärlek så bara att gilla läget.


ikväll.. verkar alla tjejor ska ut, men jag ska vara duktig och sitta hemma med mamsen och dennis=) känner faktiskt inget sug alls på att gå ut. vill bara, träffa en speciell person..

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()