tatu

har tjatat ett bra tag om vad jag ska tatuera, (fick en tatuering av mamma när jag klarade körkortet).. nu var det ju ett tag sedan och tatueringern är fortfarande inte fxad,så mamma tycker det är dags att boka.

bara det att jag har en sån beslutsångest, vet vart jag ska ha de och att det ska vara en text, men haft jätte svårt att bestämma vad det ska stå.,. men nu känner jag mig halvsäker på dethär endå.. ska fundera lite till :)

Permalink Angelica Kommentarer (1) Trackbacks ()

japp

läste igenom inlägget jag skrev tidigare idag, var en aning barnsligt och omoget skrivet men jag skrev det när jag var som mest bakis och på jäkligt dåligt humör, och jag står fortfarande för det jag skrivit! :)

imorn blir det utgång igen,som alltid på haloween ska vi vara hos linnea och köra tequila race, var länge sedan vi var alla "b arna" och festade tillsammans så det kommer säkert bli jätte roligt! funderar på vad jag ska klä ut mig till och det lutar åt djävul, men har inte riktigt bestämt mig än!

och.. uppsala.. var mycket nice. gick lite trögt första dagarna, speciellt efter som jocke jobbade ganska mycket och jag var själv, men i det stora hela kändes det jätte bra och längtar redan tills han kommer upp hit! :)


Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

baajs

glömde nämna vad mina bekymmer är.. förutom att jag missade greys anatomi igår dvs..:p
lyckades på nått konstigt sätt slå sönder mina dolce&gabbana glassögon igår.. inte bra!
har inte vågat berätta för mamma än.. haha, hoppas verkligen det är försäkring på dom annars är det 5000kr i soporna :S

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

seg

orkar inte uppdatera nånting, det är så jobbigt att skriva. orkar inte berätta om vad jag gjorde i uppsala, för det är så jobbigt att skriva, vill bara sova bort alla mina bekymmer just nu, har max sovit 3 timmar inatt och jag är så jäkla bakis just nu!
förhoppningsvis blir det bättre vid fem så jag kan trycka i mig riktigt mycket bakismat!

igår, blev det då uppenbarligen utgång, synd bara att man ska hamna på samma fest som äckliga utmobbade fjortistjejer, Inte tummen upp! fattar inte riktigt, har D handlat en skyddsvakt eller? vet betydligt mer om honom än vad du gör och du kommer aldrig komma i närheten av att ha det som han och jag hade, så då är jag nog ganska säker på att han inte behöver en jävla skyddsvakt, och skulle han behöva en så tror jag knappast han skulle välja en så knubbig äcklig tjej som dig.

det är så jävla mycket snack som kommer från dig, men 90% är skitsnack och det märks att du inte vet vad det är du pratar om, antar att det blir så när man aldrig haft riktiga kompisar att kommunicera med eller normala föräldrar som kan förklara hur man ska betee sig som. att helt utan anledning komma fram och försöka slå mig är nog det absolut töntigaste jag varit med om. och att du tror folk ställer sig på din sida? hahahahaha.

du kan snacka hur mycket du vill om hur stark och faaaarlig du är och att du ska döda mig nästa gång du ser mig, gör dudet bara.. men som jag sa igår, du har inte ens råd att peta på mig. du kan ju inte direkt springa till pappa efter pengar.. haha. och visst, är man tjej och väger lika mycket som en halv flodhäst så är det klart att man kan slå hårt eller ev slänga sig över folk, och du kanske tror att du har sånt övertag på mig för att jag är mindre i kroppen än dig, men du är så jäkla mycket mindre som person än vad jag är.


kom då om du är så jäkla kaxig! slå mig bara, så kanske soc skickar iväg dig från stan och vi slipper dig! koooomsi!!

Permalink Angelica Kommentarer (3) Trackbacks ()

going

nu har jag snaaaaaart packat klart, ska åka kvart över elva.. och jag är så äckligt nervös så det känns som att jag ska spy,kissa på mig och svimma på samma gång. det har faktiskt ingenting att göra med vem jag ska träffa eller vad som ska hända dom närmsta dagarna..

ne..nervositeten beror på tre bokstäver T Å G. tåg och jag=har aldrig varit bra kombi. visst det gick bra sist men då var ju lindis med så då var jag inte lika nojjig, det enda jag hade som tvångstanke då var att kolla biljetten var 10minut så att den inte försvunnit.. men nu ska jag åka själv!

sist jag åkte tåg själv.. så skulle jag byta i en liten håla, fanns två spår. slutade med att jag fick springa efter tåget med min resväska och kudden under armen när det precis börjat rulla.. ja. så bra går jag ihop med tåg.

nu ska jag byta i gävle, kommer avlida.. fyfan. måste ragga nån tant som också ska byta och sedan klänga fast mig som en blodigel på henne och följa varje steg hon tar. det jobbiga är att jag kommer inte v åga lyssna på musik eller kolla på film på datorn.. tänk om jag missar att höra när dom säger att man ska kliva av och byta, och så sitter jag där nere i skåne 6 timmar senare och ser dum ut.

ne.. kommer bli en dryg resa :( byeeeeeeeee

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

away baby

imorn åker jag ner till stockholm och blir kvar där tills på tisdag kväll.. ska bli skönt att komma iväg och slippa allt plugg (fast tänkte försöka plugga lite filosofi på tåget).. sedan ska jag shoppa, festa mmmmmm :)
snok och jag ska shoppa loss på söndag, jag ska taffsa på lite snygga skor och ev handla löshår

framme halv fem imorn.. spännande! ;p



världens sötaste bror <3 <3 <3

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

igen

sorgliga/gamla depp låtar gör alltid att jag faller tillbaka. undra varför jag lyssnar på dom egentligen? dumt.
har inte tänkt så mycket på ett tag, okej jag har tänkt men jag har tänkt tyst och inte pratat om han på ett tag.
he's still alive.

varför kan du inte se på mig som du ser på
henne?

 

låt mig släppa dig.

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens

dagens håkan

Åh håll mig, åh håll om mig
som ingen annan fanns
kanske aldrig mer får se
dig ,det här är vår sista dans

Så kyss mig, kyss mig
Är det på riktigt eller drömmer jag?

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

äntligen sova

uch, blev en väldigt sen pluggkväll.. men nu har jag iaf lärt mit 5 av pappren nästan helt utantill, 3 halvt utantill och två som jag bara skummat igenom.. tänkte ta resten imorn om jag orkar på samhällslektionen. känner mig väldigt duktig som haft ork att sitta hela kvällen istortsätt med dom där jäkla frågorna!

känner verkligen att jag borde unna mig nångnting för att det har gått så himla bra för mig i skolan hitills det här året.. är riktigt förvånad över betygen jag får på grejerna för jag tycker inte jag lagt ner allt för mycket tid på dom men endå får jag jätte bra,alltid roligt :) så... jag och sanna satt idag och pratade om mitt eviga tjat efter christian louboutin skor, enligt mig de allra snyggaste man kan ha i skoväg! pratade även med mamma som tyckte jag skulle handla ett par efter studenten som belöning.. bara det att jag vill ju ha dom på balen så måste köpa innan. funderar faktiskt på att önska mig ett par i julklapp för jag har inte så mycket på min önskelista än.. får se.. annars kanske jag handlar ett par nu när jag åker till stockholm.. vet att det är snuskigt mycket pengar för ett par skor, dom ligger på runt 4000 kr och uppåt.. men jag vill verkligen ha dom och känns som att det endå är nån form av investering..;p isåfall vill jag iallafall ha ett par rosa skyhöga pumps..mmm ska drömma om dom inatt :)


mmmmm precis ett par såna skulle vara nice <3.
eller ett par som carrie har i satc det avsnittet då miranda får barn, ni vet när allt fostervatten åker rakt på skorna? dom är grymt snygga :)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

mkt dutti!!

Äntligen är jag klar med alla tusentals frågor på psykologin.. det blev 10 fulla a4a sidor på datorn.. och då kortade jag endå ner det...  känns jäkligt tungt att lära in mig allt det tills imorn!!!!
ska försöka börja plugga in det nu och ta en pause vid nio för att kolla på dh.. mmm behöver verkligen en pause<3



                                          MYCKET DUUUTII!!!!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

bloood

idag fick jag vara på sjukhuset igen och dom nästintill tömde mig på blod! 8 stora rör fyllde dom upp :S
trodde först bara att jag skullle behöva ta ett stick i fingret (som jag precis lärt mig att kunna göra utan att börja lipa) men icke.. dom ville tydligen ta i armen.. och jag som var själv. höll på att avlida och ville ringa mamma alt få bedövning. men efter övertalning från sjuksköterskan som var jätte snäll satte jag mig ner och fick det gjort...

lovar att benen sprattlade i luften och jag höll på att klämma sönder nallen jag hade i handen.. haha. men nu är det gjort iaf, har bara två prover till som jag ska ta. sedan är det bara att vänta på svar..

nu ska jag iaf tokplugga enda fram tills klockan nio, då jag ska kika på dh.. efter det ska jag plugga ännu mer, för jag har psykologi prov imorn.. kul. börjar bli hyffsat less på att plugga nu. tur det är sista året!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

typ

uthärdade cirkus 20 frågor, nu orkar jag inget mer.. SÄÄÄNGEN NU!! <3<3


**** säger: köpe en sak till dig idag ;)

ehehehhe present till mig... det gillas;:

Permalink Angelica Kommentarer (2) Trackbacks ()

uch

är så galet less på att plugga, speciellt när mina ögonlock håller på att ramla ihop precis hela tiden!.. vill så hemskt gärna gå och sova nu.. men har tvingat mig själv att hålla ut till klockan tio. Fattar inte varför lärarna är så störda och jämt ska lägga alla prov precis på samma vecka, dvs veckan före ett lov.. bara de här veckan har jag;

psykologiprov - onsdag
filosofi frågor på en film jag inte ens har sätt..- onsdag
filosofi frågor.. vet inte vilka- onsdag
svenska reodvisning- torsdag
textkommunikation prov- fredag

veckan efter lovet;

prov individuellt val- måndag
religon redovisning- onsdag/torsdag

+ att jag har ett jätte stort kemiprov från förra året som jag måste göra prövning på snart + att jag innan jul måste göra klart ett svenska pm som skulle vart inne förra terminen.. kul jag ser ut att ha framför mig...

får börja stanna hemma på helgerna och plugga istället för att gå ut.. mmhh låter lockande.. :S


back to work

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

leeeess

är så galet less på att vara sjuk, verkar aldrig kunna bli bättre.
gick på första lektionen idag men sen fick jag gå hem för jag hade feber och kände mig så jäkla svag så jag antagligen hade ramlat omkull ifall någon petade på mig. var hos doktorn nyss (börjar bli stammis där) och ska ta ännu en massa provet och skit..

fick dessutom veta att mina små utslag på magen har orsakats av nån typ av virus och kommer sprida sig så hela magen kommer bli prickig, äckligt!!! men det smittar inte iaf.. :) dock känns det skit drygt att jag skulle dra på mig det nu innan jag ska åka ner till stockholm.. freeesh man kommer känna sig där med värsta vattenkoppor-magen.. not.

aja. var iaf förbi skolan en snabbis och hämtade böcker.. för även fast jag är sjuk och verkar ha över två olika virus ikroppen som gör mig galet trött och slut så måste jag endå plugga.. det enda jag skulle vilja göra nu är att gå och sova.. men icke.

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

som vanligt..

precis som alltid så går helgerna galet fort och det är söndagkväll igen.. = ångest inför ny skolvecka, en massa prov som behöver tränas på, ångest över helgens bravader och annat jobbigt.. dock klarar jag mig lite lindrigare undan den här helgen än annars..

ångesten över ny skolvecka japp! och  självklart galet mycket att plugga, men har ingen vidare ångest över helgen eftersom jag inte gjorde något ovanligt pinsamt eller dumt, (förutom att jag omedvetet flashade brösten..ska aldrig mer ha topklänning.. grr) får hoppas att inte det var så många som hann se,.. meheheh.

Fredags kvällen var himla rolig, precis som en 18års fest ska vara med allt vad det innebär. dock känner jag mig sugen på att gå på krogen, har inte varit där på flera veckor nu av nån anledning.. aja. nu till helgen blir det iaf party i stockholm och det ärinte helt fel det heller!


nu... ska jag plugga, städa klart på rummet och pyssla lite (kommer bänka mig och kolla alla avsnitt från andra avenyn sen däcka i sängen utan att få nått gjort som vanligt..) hmpf..önskar verkligen jag har bättre självkontroll..men icke..



Permalink Angelica Kommentarer (1) Trackbacks ()

äntligen

äntligen så har jag iaf köpt en ny telefon!! verkligen behövligt.. dock är jag less på mig själv som var i svall igår igen och brände pengar.. börjar bli halvtomt på kontot nu.. :( men kunde som vanligt inte motstå. handlade mobilen, två par skor, en klänning och ett linne.. eheheh. ne.. sängen nu som bara den!



mördar blicken från mig :p

Permalink Angelica Kommentarer (1) Trackbacks ()

bakis

minns inte sist jag var så här bakis, mår kasst och har drabbats av både huvudvärk och illamående. inte så kul..
kvällen igår var väldigt bra men slutade inte lika bra då min kära kusin inte lärt sig dricka med måtta och fick åka tutbil till svall.. = jag fick vara hemma själv hela natten och morgonen.. = JAG FICK KLIVA UPP HALV ÅTTA IMORSE OCH TA HAND OM DENNIS.. var det värsta jag varit med om, trodde mitt huvud skulle sprängas.

så nu ska jag gosa ner mig och sova bort hela den här dagen. skriver mer om gårdagen när jag får ork och bilder


btw, vem fan tjuvade min spritflaska ??!!!!!!!!!!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

sundsvall och födelsedagsfirande

nu är alltså lill17 stor18.. hehehhe. bjöds på go fika och andra trevligheter hemma hos elon
innan fikat hade vi varit i svall för att handla hennes födelsedagspresent, svartapärlan<3 hehhehe.
dock drabbades jag som vanligt av shoppingberoende och blåste 1000 kr .. hmpf. as less på att jag aldrig kan hålla i pengarna. men.. det kändes som att det var ganska "nödvändiga" kläder jag handlade..

har dock börjar upptäcka kläder hemma som jag inte ens tagit bort prislappen på eller kläder som jag köpt, använt en gång och sen glömt bort att jag har.. går så när man har tre stycken stora överfyllda garderober. kom på mig själv idag när jag var sugen på att handla en svart klänning att jag faktiskt redan hade precis en sån hemma. menmen, vissa lägger pengarna på ciggareter och andra äckligheter.. jag lägger mina på kläder och skor<3

handlade iaf en jätte mysig batman tjocktröja som jag ska bo i ett tag. mysmys.
imron är det prov i textkomunication, och jag känner mig inte ett dugg förberedd.. men ska plugga en stund nu ikväll och ev en stund imorn innan lektionen.. vi har sovmorgon till 12! ;D



Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

trött

idag är det onsdag.. men har haft torsdag i huvude hela dagen.. kanske för att jag så hemskt gärna vill att det ska bli fredag nångång :)

imorn fyller 17 äntligen 18 år, hehehe på tiden! jag sof och linnet har förberett en liten överraskning.. men kan inte avslöja mer för jag vet att lillungen sitteroch läser min blogg och antagligen söker efter ledtrådar.. men imorn! dåni ska jag allt visa.. hahahahhahah ser så framemot elons min. (tumme upp!!!)


ne.. nu ska jag sova.. har inte gjort speciellt mycket nytta idag, tänkte plugga men känner verkligen inte att jag orkar.. spar det tills imorn istället, för nu väntar sängen. underbart att vi har sovmorgon till tio imorn!! och även sovmorgon till tio på fredag.. skön avslutning på veckan!


gnaaaaaaaaaaaaaatt

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens

dagens håkan

Vi kan le, men bara i sekunder
det är ett uttryck för känslor
och det är förbjudet

Permalink Dagens Kommentarer (2) Trackbacks ()

ahhh

äntligen klar med samhällskunskapen! hoppas vi får redovisa på onsdag så jag och elin får tid att träna lite imorn bara.. blir säkert jätte bra=)

nu väntar sängen! byee:)

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

dutti :)

Äntligen är måndag avklarad.. var på världens sämsta humör imorse på dansen, tror vår kinainspirerade tant till lärare gick på nånting för det enda som kom från hennes mun var "okaaa brae?" och fnitter så fort nån av oss gjorde fel.. typ hela tiden.
haha. var skönt att ha bilen iallafall så man kunde glassa förbi alla som ännu inte skaffat sig körkort, meheheh, skadeglädjen!

Efterskolan gjorde jag ett "tappert" försök till att plugga, men det gick inge vidare.. sedan hade vi matlagninskurs (individuelltval) och det blev hur mumsigt som helst! nu har jag satt mig och varit jätte duktig och börjat skriva min samhällsredovisning. mycket dutti! blir dock en aning distraherad från msn.. får väldigt konstiga anmärkningar.. hmmm..
haha



ååå imorn blir det planering inför 17s upphopp till och mogna 18åringar.. hehehehhehehhehe cant wait! ;)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

ny vecka

känner mig verkligen jätte skolless nu,även fast jag varit borta från skolan nästan en hel vecka.. känns som att det bara är mer och mer läxor och prov hela tiden och jag har ingen som helst ork att ta tag inågonting så det slutar med nått halvtappert försök till att fixa det kvällen före redovisningen eller provet. men jag har sänkt ribban för betygen iår.. eller jag försöker iaf bli nöjd över g, för jag har inte ork till att få högre betyg.. iaf inte i alla ämnena.

skönt att jag har bilen imorn så jag slipper gå ner till stan första lektionen.. vi har dans och det är så galet tråkigt så det finns inte.. dock tror jag det beror lite på att det är första lektionen en måndag morgon= man är allmänt trött och less.

känns bra att vi snart har lov iallafall.. någonting att se framemot. sugen på att handla löshår när jag åker ner till stockholm, dom har ju så mycket bättre utbud där nere så.. dock måste jag lägga ner en massa pengar på en ny mobil för den jag har nu verkar leva ett eget liv.


måste försöka sova nu, men jag tror det kommer bli hyffsat svårt med tanke på att jag sov till tre idag ´+ vilade från sex till nio.. men försöka kan man ju alltid göra..

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

hm,

okej.. vet att jag nämnde i föregående inlägg att jag inte kunde berätta vem det var.. men

elin70 det är dig jag vill ha! *vinkar generat*

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

konstigt

knepigt det där med känslor endå.. varför kan man inte bara ha en förbestämd person som man är kär i hela sitt liv och som är kär i en tillbaka. allting skulle verkligen vara så mycket lättare då.

nu när jag släppt mrright mer och mer (borde egentligen byta namn på honom men..) och allting börjar kännas bra igen, så vill ena halvan av mig en sak men den andra inte. varför blir jag intresserad av folk som det inte finns någon framtid med?

varför går jag åt ett håll medan jag egentligen borde gå åt ett annat. just nu så har jag det mesta serverat för mig, jag behöver bara ta emot.. men jag vet inte om jag vill, det känns så enkelt och jag har en dum ovana att inte gilla när det är för enkelt.

det värsta är att jag verkligen inte kan berätta för nån vem det egenligen är jag skulle vilja träffa, vem jag skulle vilja lära känna bättre och vem jag känner mig dragen till. varför? enkelt.. med alla fördomar så skulle folk tro att jag fått en skruv lös. jag kan verkligen inte prata med nån om det, och det suger för jag skulle egentligen vilja göra det. men ingen skulle förstå, och jag vill inte höra tillgjorda lyckoönskningar eller peptalk, för jag vet redan vad ni tycker, :)

ne.. får helt enkelt försöka trycka bort dom där små känslorna och funderingarna så långt ifrån mig jag kan, nu innan det är försent.

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

00.28

fortfarande vaken
men överväger starkt att sova just nu.. bara det att jag verkligen inte ärsugen på att sova själv!

känns skönt att det inte är såååååå långt kvar till en veckas lov. mm, längtar. sedan ärdet faktiskt bara 11 veckor kvar till jul, låter inte så farligt långt det heller. me like!

och på lovet.. då hade jag tänkt parta lös och sova bort hela dagarna och vara allmänt onödig. dock ska jag faktiskt ner till stockholm/uppsala. ska träffa flyplatskillen.. japp ni läste rätt!
han var inte alls så läskig som min kära vän 17 hade varnat mig för, sedan var det nåån (nämner inga namn elin) som inte ringde på kvällen som vi bestämt= jag kunde legat halvt sönderslagen, våldtagen och kipat efter andan medan elin låg hemma och fjantade sig.

(dock kom hon på dan efter att jag faktiskt kunde vara död så hon ringde och kollade, meheh=) )

ne.. det blir iaf 4 dagar där nere.. ska bli intressant att se vad som händer, men med min otur kommer jag väl supa ner mig själv i brist på annat, få nått psykbrytt och sms terra mrright..

men jag måste faktiskt ge mig själv beröm, har varit väldigt tystlåten gällande honom nu på slutet, försöker verkligen släppa taget om honom och ibland fungerar det faktiskt. men sen finns det tillfällen då jag deppar ner mig totalt igen.


ne. sooova nu!

Permalink Angelica Kommentarer (1) Trackbacks ()

beslutsångest

åååå varför kan jag aldrig bestämma mig för vad jag vill ha (för tatuering)...

mamma ska betala en tatuering åt mig och har gått och väntat sen i juli på att jag ska be henne boka en tid,
men jag ändrar mig hela tiden ang vad jag vill ha.. det enda jag hitills verkligen har kommit fram till är vart den ska
sitta.. och att jag inte vill ha någon form av bild utan en text

sen vilket språk texten ska vara på, vad det ska stå, vilken stil det ska stå i, hur lång texten ska vara osv ärdet helt hjärnstillestånd.

funderade på att skriva änglalik eftersom mitt namn betyder det, men efter lite eftertanke känns det rätt töntigt att skriva.. eller, jag vet inte  :S

ååh. jobbigt. är så rädd att jag ska ångra mig efter ett tag som jag har sån beslutsångest över vad det ska stå.. funderar på nån låttext som jag tycker om.. svårt val!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

sjuk

har gått och blivit ap sjuk och har ingen ork till att göra nånting. Jag har varit as seg och trött typ i två månader, måste sova minst 13-14 timmar varje dag och endå är jag sjukt trött,orkar inte träna, umgås med kompisar eller plugga.

har inte fattat vad det har varit för fel men tydligen har jag haft nått virus i kroppen jätte länge och ju längre jag har gått med det och tjurat på att försökta träna eller festa osv desto värre har det blivit. Så nu har doktorn tvingat mig till konstant degande resten av veckan. inte mig emot då jag är så jäkla trött så jag endå inte orkar något annat..

somnade vid tolv inatt, sov till tre, klev upp och fikade, kände mig alldes slut så jag gick och la mig och sov igen fram tills nu.. ap jobbigt!


tänkte att nu när jag endå är hemma halva skolveckan så kan jag få en massa läxor och grejer gjort, men min hjärna vägrar ta in information och jag är så trött så jag orkar inte ens öppna böckerna. kuul, not.


tur jag har håkan att lyssna på :)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

lillcarl

gårdagens omtalade besök på stekar stället gennys var det största som hänt mig i mitt liv. Jag var i en annan värld där inne. Ja tårarna har inte slutat rinna, jag kan inte förstå vad som hänt, det är så stort. Jag kommer att leva på detta hela mitt liv..

på återseendé

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

ohooo

satan va helgerna går fort. inget plugg har det blivit heller.. menmen.

i fredags hämtade jag upp flygplatskillen vid åtta, varav vi for och handlade och sen lagade mat. blev galet gott! sedan blev det väldigt lugnt, ingen av oss hade ork nog till att gå ut så därför blev det hemma kväll med godis och film istället.. men det var inte helt fel det heller! dock gick tiden så galet fort och han åkte hem dan efter vid fem. blir nog att jag åker ner på lovet till honom.. då kan jag shoppa lite också + prova utelivet i uppsala/stockholm.. mhmmm nicä!

I lördags var det först inte tänkt att jag skulle gå ut, eller.. det var så dåligt väder så jag tänkte strunta i det. men vid halv tio så drog jag till marie och det var hemskt trevligt. där stannade vi ett tag och sedan avslutades det hela med gennys som vanligt. där inne var det jätte roligt om man bortser från att alla mina tjejer sprang åt olika håll så dom tappade jag bort. tur att jag hade mina classmates där, till och med lillcarl kom in! han stog och hoppade och torkade glädjetårarna i säkert tio min efter att han blivit insläppt. lilleN!

Tänkte vara hemskt onyttig efter och trycka i mig en pizza men jag lyckades faktiskt avstå och gick hem och sov istället.

på tal om det ska jag nog sova igen.. typ nu på en gång!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

trött

är skit dålig på att uppdatera men vi har så satans mycket i skolan + att jag är galet förkyld och känner mig ap hängig.
Idag har jag iallafall varit duktig och städat hela rummet och sorterat smink och smyckes lådorna. känns skönt att det är färdigt.

något annat som känns skönt är att det är fredag imorn, två hela dagar utan att behöva kliva upp tidigt, underbart. sedan är jag ensam hemma också, skönt att kunna göra som jag vill och spela hur hög musik jag har lust med och lämna tallriken kvar på bordet i tre dagar om jag nu känner för det! haha.

imorn kommer flygplatskillen, mycket intressant ska det bli.. har inte bestämt om jag ska vara snälla eller elaka angelica. det skulle faktiskt vara jäkligt roligt att skita i att hämta upp honom på tågstationen och sen stänga av mobilen så han inte kan nå mig.. hahahh. men det kanske skulle vara lite väl elakt.
ne får se vad som händer.. handlar ju bara om en dag trotts allt så jag bör överleva!

ne.. nu ska jag plugga lite filosofi och sen sova i min myyyyyyyyys säng

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()