trött

känner mig galet trött ikväll, har varit i skolan till halv fyra sedan var jag och mamma ner på stan en sväng, sedan käkade jag världens godaste middag, egenblandad sallad från härnöhallen.. mums! :)
fick också tillbaka provresultatet från samhällskunskapen idag, blev himla nöjd! ;D

ikväll har jag inte fått mycket alls gjort pga av att jag varit barnvakt åt dennis hela kvällen.. satt och slökollade på tv medan jag gav honom välling och såg på "den rätte för rosing"... fy va jag tycker synd om hennes barn som har en sån otroligt patetisk och pinsam mamma. hur kan man för det första ställa upp i ett sånt där program.. och sedan dessutom välja en kille på 19 år? han passade åldersmässigt bättre med hennes dotter. uch, förstår mig verkligen inte på såna människor som henne. och jag kan inte sluta reta mig på hennes utseende! :p vem vill seriöst se ut vandrande botox? en sak om man vill operera brösten till en viss gräns.. men så som hon har så är det inte ens snyggt, detsamma gäller hennes ankläppar:P ha ha uch va jag känner att jag stör mig på den människan!



fattar inte ens att folk vill se ut såhär eller eftersträvar att se ut såhär? skrattretande:p

nu ska jag skriva klart min fördjupning och sedan sova, är ledig hela dagen imorn! :D

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

dumma mig

vet att jag varit dålig på att uppdatera men det är så trist nu när jag inte har någon egen dator = har inga bilder eller något alls att lägga upp.. och sen har jag haft en massa annat för mig också.. =) jag ska faktiskt flytta hemifrån nästa helg! deni! dock är det världens minsta lägenhet men den duger att börja med och om allt går som det är tänk så kommer jag ju faktiskt bara bo kvar där 6-7 månader innan jag flyttar till australien med mina tjeejoor :)

har precis varit duktig och skrivit klart min svenska och jag vart faktiskt riktigt nöjd med den=) sedan känns det skönt med helg imorn också, även fast jag jobbar imorn :( :( vilket innebär att jag missar utgång med camel och alla! menmen. det kommer ju fler gånger :) och jag är ledig på lördag så då blir det garanterat utgång, även fast jag jobbar på söndag..

nu ska jag hälla i mig en jätte onyttig men galet god kopp med varm choklad och grädde;D

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagen efter

saknar långhåret :(




hade verkligen jätte roligt ute igår! dock blev jag lite ensam inne på svenssons eftersom jag åkte ner med killarna tidigare och dom lyckades jag tappa bort. men det blev en väldigt lyckad kväll endå, bortsätt från vissa minesluckor och småpinsama uttalanden.. men så blir det väl alltid när man är ute! :)

fick en glad överraskning från jobbet också, min lön kommer vara betydligt mycket bättre än vad jag hade räknat med, så jag kommer ha flygbiljetts pengarna klara redan i april :)




idag har det varit en "typsikt" dagen efter dag.. minus baksmällan som jag tack och lov slapp! jag gjorde fika i förmiddags och spenderade nästan hela dagen med att kolla på satc och bara lata mig! nu ska jag dock försöka städa upp röran imitt rum och dessutom försöka packa upp väskan.. har fortfarande inte orkat göra det:p

har blivit helt beroende utav hallonsmothie, dricker minst en per dag.. haha :p

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

bästa<3

har så himla många fina bilder från håkan konserterna nu som jag äntligen lyckats få in på datorn! älskar verkligen den här bilden från då jag sof och figge var i göteborg :)


Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

vardag


                                
                            två soldyrkare.. jag och mammas man;p på phi phi




känns faktiskt lite skönt att vara tillbaka i vardagen med jobb och skola.. trodde jag aldrig att jag skulle känna ;p
 
ikväll så har jag, camilla  och linda varit hemma hos marie och käkat godis och kollat på tv, mys :)  nu tänkte jag försöka städa lite på rummet och sen sova, sovmorgon till tio imorn.. skönt! =)


jag och dennis myser på stranden :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

på allmän begäran!

sof tjatade lite om att lägga in bilderna på mina skoköp i thailand, och snäll som jag är knäppte jag lite bilder och la in ;)


snyggare i verkligheten.. lite platå och 12 cm klack =)


dom här med rosett där framme handlade jag för 300bath, ca 60-70 svenska kronor.. ;p



bilden gör dom verkligen inte rättvisa.. men det är iaf i samma modell som den översta bilden. platå och sedan jätte hög klack,sedan ett band att ha runt ankeln.. funderar på att ha dom här på balen :)



typiskt mig att handla såna här skor, köpt av ren impuls och kommer troligen bli använda högst en gång.. ha ha. men jag gillar dom, tycker dom påminner om ett par skor carrie har i satc ;p


otydlig bild på mina as sköna och snygga gladiator sandaler.. kommer bo idom i sommar! :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (2) Trackbacks ()

taggad

för en gångs skull längtar jag verkligen efter att få gå ut i stan, har inte varit ute och festat sedan i slutet av januari (!!!!!) det är riktigt illa! därför ska jag gå lös ordentligt i helgen hos ida, misstänker att jag kommer vara låst med jobb sen x antal helger framöver.. :S




hahah dennis i världens tjusigaste "sol dräkt" minus mössan som fick honom att se ut som långben;p



dennis och jag leker i sanden första soldagen.. uch va vit jag var! :p


ska snart åka ner med pappa till birsta för att hämta min älskade telefon som varit på lagning! sedan blir det kanske ev lite shopping också.. har ju fortfarande kvar pengar på presentkort på cubus :)


gömmer mig bakom vinglaset :p

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

hemma

japp, efter ett stopp några dagar i uppsala så är jag nu hemma igen. var ooooooooootroligt skönt att sova i sin egna säng inatt! <3 måste ha sovit väldigt bra för jag var så utvilad att jag klev upp redan vid åtta imorse, även fast jag har sovmorgon till 20 i tio och normalt brukar dra mig upp nån gång kvart över nio :p mkt bra :)
önskar att jag fått börja dagen på samma sätt som jag gjort i thailand.. med den här goda frukosten!



fanns så klart mkt mkt mer men det här var standarden för mig, honungs pannkakorna var MUMS!



nu ska jag springa till skolan, sen blir det en sväng ner på jobbet för att visa att jag fortfarande lever :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

packa

idag blev det ingen solning, åkte in med mamma till patong istället och shoppade lite. blev två sjukt snygga skor varav ena tänkte jag ha på balen! galet nöjd med dem :) sedan tog vi varsin ansikts behandling och nack/huvud massage.. galet mys :)

blev också ett stopp på starbucks, och jäklar vilken tur att vi inte har det hemma, annars skulle jag väga minst 50 kilo mer! ;P

sedan när vi kom hem tänkte jag lägga mig och pressa, men upptäckte att bara efter att ha varit ute och gått på stan så hade jag fått fullt med blåsor hela benen, låren och axlarna.. ser verkligen förjävligt ut!!!!!!!!! det värsta är att sedan när dom spricker så flagnar jag.. så nu är halva magen vit och håller på att flagna.. kul .. verkligen. blir så jävla sur!!!


hinner inte skriva så mkt mer för batteriet dör när som helst.. ser inte fram emot flygturen imorn men sedan blir det desto roligare.. om jag orkar så blir det ev utgång i uppsala, annars bara filmtittande eller något :) ringer alla tjeeejor när jag är hemma igen! :)

<3

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

studentfest

ikväll är det studentfest hemma och jag är flera tusen mil därifrån.. känns lite småtrist för det är ju alltid kul att festa och speciellt när man vet att det är pga av att studenten börjar närma sig.. typiskt att det vart kändistema den här gången då jag hade kommit på precis vad jag skulle vara och till och med hade outfiten färdig.. memen:p

tänkte såklart vara catwoman.. med tanke på att jag fått det smeknamnet eller snarare "öknamnet" i flera års tid, blir kallad "pchila" (kurdiska för katt) utav alla mina arbetskompisar och min kurdiska chef, älskar katter och ja.. gillar att rivas så tyckte jag att den utklädnaden passade mig himla bra.. men nu blir det inget av det;p



idag har jag och mamma varit och fått manikyr och pedikyr.,. himla mysigt att bli ompysslad och fin på samma gång :) har också solat lite men det blev inte långvarigt då jag fick små vattenfyllda solblåsor över precis hela kroppen.. var så sjuuuukt äckligt så jag kunde inte ens ta på mig själv för jag blev så äcklad. tack och lov hade det mesta försvunnit nu, såg ut som en bortkommen groda där ett tag :S får försöka pressa imorn så jag kommer ikapp sanna i brunfärgen ;D
 

sista dagen imorn innan vi åker.. känns både bra och dåligt.. jag som oftast är värsta ensamvargen har faktiskt världens längtan efter att få umgås med mina tjejer, saknar alla galet mycket! känner också att jag ska försöka trappa ner på helgjobbandet för även om det är kul att tjäna pengar så känns det som att mitt sociala liv påverkas negativt och det vill jag absolut inte! får ha en riktig tjejkväll när jag (och elin ofc!) kommer hem! :)


en suddig bild på en osminkad mig på väg ner för trappen;p

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

ännu mer thaaai

dagarna går verkligen otroligt snabbt här, känns som att det nyss var morgon! idag har jag pressat en hel del på stranden och blivit liiiite brunare men jag tycker det är så knepigt, efter att ha varit här i snart två veckor så är jag endå inte brunare än vad jag brukar vara en vanlig sommar hemma. måste vara nått skumt med den här solen.. elin säger likadant!

förutom solning så jag har varit och gjort lite justeringar på klänningen.. den är väl fin och så men inte riktigt som jag hade tänkt mig.. känns som att den är lite barnslig men förhoppningsvis kommer jag känna mig finare i den när jag har snygga skor och smycken + en fin håruppsättning.. i hope!

har också varit förvånansvärt duktig och gjort klart svenskan + påbörjat min fördjupning på filosofin, och hann med att vara uppe på gymmet och träna också. ibland förvånar jag verkligen mig själv:p haha.

nu är jag och mamma själv, dennis sover och killarna är inne i patong och kollar på thaiboxning, mamma och jag passade på att äta värsta mys middagen nere vid stranden.. det är så sjukt fint här =)

imorn ska vi in till phuket och shoppa och jag ska ev göra hårförlängning beroende på vad det kostar.. har tagit ut mitt löshår nu och det är hur kort och tunnt som helst :( :( :(

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lat!

mina dagar här består istortsätt bara av en enda sak, nämligen dega!

dagarna ser ut som så att jag kliver upp vid nio-halv tio, äter gooo frukosten
går upp på rummet eller simmar några längder
lägger mig med dennis vid 11-halv tolv och sover lunch i ca två timmar
kliver upp vid halv två och solar/badar antingen vid poolen eller nere på stranden
äter middag runt 6-7, går tillbaka till hotellet
duschar & slappar framför tvn
sätter mig vid datorn
sover vid ca 22.00

ha ha, fattar inte hur jag kan vara så lat =) men det är verkligen såå skönt att bara vila och ta det lugnt hela tiden, kommer ha värsta energin (förhoppningsvis..) när jag kommer hem igen :)

idag har då sätt ut som de flesta andra dagarna, tog också en joggingtur på stranden, var hur skönt som helst men höll på att avlida då jag sprungit klart eftersom jag inte hade med mig nått vatten och det var typ 35-40 grader varmt. så jag slängde mig i havet istället för att svalka mig :)

jag och solen verkar ha något otalt med varandra för den vägrar göra mig brun trots mina ynkliga försök till att orka ligga och sola.. övertygad om att snokie kommer vara brunare 'än mig när jag kommer hem om hon håller sitt löfte om att knarka solarie och bus! :)

btw.. är det studentfest den här veckan? hope not.

nu ska jag mysa ner mig med en film i sängen, var nått med min älskling leonardo dicaprio, kan man bli annat än kär när man tittar på honom??? så jäääääääääääääävla snygg!!


¨¨
ooh. han är verkligen den ultimata drömkillen, finns ingen snyggare. spec sjukt snygg är han i titanic och romeo and julia, mmmm;)

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

phiphi :)

                                          


har nästan nyss kommit hem från dagsutflykt med båt till phiphi, vi stannade på massor av olika ställen och öar, tog bla ett stopp på monkey beach och snackade lite med aporna! sedan stannade vid tre olika ställen och snorklade, har snorklat tidigare men detta var verkligen hur häftigt som helst, de från båten slängde i brödbitar i vattnet och fiskarna slogs som galningar om det, de kryllande av dom överallt och var man än simmade så var dom nästintill på mig. hur fina som helst, regnbågsfärgade, platta,tjocka, runda.. =)


första stoppet.. mayabeach :)


sedan stannade vi några timmar vid en liten strand mitt ute i vattnet där vi snorklade vid korallerna och sedan solade, tycker jag börjar få lite brunfärg nu tack och lov.. men det är förmodligen ingenting alls jämfört med maddes bränna ;) jag har verkligen något otalt med thailandska solen för den vägrar göra mig så brun som jag vill! :p



ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska vara barnvakt åt dennis för mamma fyller år så dom ska in till patong och fira med några kompisar från stan som också är här :) härligt nog för mig så somnar dennis redan vid sju, sedan ska jag bessa upp mat på rummet och passa på att köpa två malibudrinkar när det är happy hour :) sedan blir det bänkning framför filmkanalerna i sängen :) funderar även på en springtur innan men får se vad jag orkar.. har varit uppe sen kvart i sju imorse.. kändes knäppt att tänka då när jag klev upp att klockan bara var 01.00 hemma och att alla mina vänner förmodligen var ute och festade.. knepigt det där med tidsskillnader! :p


Permalink 10 poäng Kommentarer (2) Trackbacks ()

dumma mig

blir så arg på mig själv. ibland kan det gå flera dagar utan att jag tänker på det, men sen kan det dyka upp något som får mig att tänka en massa igen. jag vill verkligen och försöker verkligen gå vidare men det verkar helt omöjligt. blir så satans arg på mig själv för att jag inte lyckas släppa mrright. vi har knappt kontakt längre, har inte sätt honom på hur länge som helst och jag vet att han har gått vidare och har det jätte bra, så varför får jag såna här stunder då jag blir så nere och önskar att saker och ting var annourlunda? förstår mig verkligen inte på mig själv.

jag tror att det har hänt så mycket saker så att vi skulle inte ens ha något att prata om, men det är precis som att någon printar upp en bild av han i skallen på mig och sen är det kört. jag vill ju att han ska ha det bra och han verkar hur lycklig som helst, vilket jag hoppas att han förblir och jag har inget otalt med han flickvän, tycker hon verkar vara jätte snäll och uppenbarligen en bra tjej eftersom det har hållt mellan dem så länge. så det handlar absolut inte om att jag vill att det ska gå åt skogen för dem eller något sånt, för det vill jag inte. det enda jag vill är att släppa till 100%. 

blev ett jätte rörigt inlägg men det är lite rörigt i huvudet nu också. längtar till uppsala så att jag kommer på bättre tankar, som jag alltid verkar ha en tendens att göra där.. :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

torsdag..fredag..?

är helt dagvild och har noll koll p¨å allt, men det är rätt skönt :p idag har vi badat och solat både vid poolen och nere vid stranden, har också hunnit med en joggingrunda längs stranden, hur skönt som helst! :) (du ser sof, jag kan!) har också fått lite mer färg nu efter några timmars pressande, men det är inte lätt då mitt tålamod är likamed noll och jag föredrar att ligga i vattnet och plaska.. menmen, 8 ,eller äre 7 dagar?..kvar så jag kommer nog vara bra brun tills jag kommer hem hoppas jag! vi kommer som sagt till stockholm på lördag eftermiddag och skulle vara i stan vid 23.00, men som det ser ut nu så stannar jag kvar i uppsala (hehehe) tills på måndag eftermiddag.. men det är inte säkert än.. :)

har varit och tagit mått på min balklänning nu.. och den kommer att se ut på ett helt annat sätt än de bilder jag har haft i bloggen.. enda likheten är att denna också är rosa, men annars är den ganska annourlunda.. hoppas den blir fin på bara.. :)

det är ganska mysigt att det blir helt kolsvart här redan vid 6 på kvällen och så blixtrar det hur mycket som helst.. och vi har världens skönaste sängar som man aldrig vill kliva ur :) dock måste jag säga att jag tycker det är betydligt mkt dyrare här än vad jag hade föreställt mig! iof tar dom ju överpriser kring hotellområdet men endå.. första dagen så käkade vi enkel lunch på hotellet, typ en pizza och vatten, för det fick vi betala ca 900 svenska kronor!!  helt sjukt! men det verkar som att vi oavsiktligt har hamnat på något överklasshotell så allting är verkligen svindyrt! :S tur att det inte är jag som betalar :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

thaaai

tänk att jag redan varit här i flera dagar.. tiden går så sjukt fort! har iaf inte blivit speciellt brun än trots att solen är så galet stark.. tror det beror på att jag verkligen inte har tålamod till att ligga och pressa när det känns som att man ligger i en ugn på 200 grader.. menmen, skööönt som bara den är det iaf, och vi bor på världens finaste hotell, tre rum och uppkoppling på rummet.. ligger med lilla rosa laptopen i soffan nu, så grymt skönt att slippa all kyla och snö hemma!


en liten del av den 8km långa straden som är alldeles vid hotellet ;D


elin kom hit iförrgår och då får vi in till patong och gick lös! så galet mycket party,billiga drinkar och barer så man trodde aldrig det skulle ta slut. drinkarna kostade runt 30kr så vi kunde verkligen lyxa med maaassor av godrinkar! sedan var vi på två stora klubbar och shakade så mycket så jag tror thaihororna blev sur för att vi snodde deras potensiella ragg.. hahaha vi är så ful, men kul hade vi!


ungefär vid ingången av ena stället vi var och dansade på.. två våningar högt och ungefär 10 ggr så stort som kajjan :)

sedan gick vi till en bar och träffade världens skönaste australienare (och snygga!!) som vi spenderade resten av kvällen utav, hade hur kul som helst=) så jäkla synd att elin har åkt nu bara för jag är fortfarande galet paryt sugen! dock har nick (ena australienarn) smsat mig hela dagen och gårdagen och vill att jag ska komma till phuket ikväll och festa med honom..mkt frestande! får se hur det blir med det...;p annars MÅÅÅÅSTE jag på någotsätt träffa elin igen så att vi kan gå lös!



en liten del av hotellpoolen (som jag varit duktig och simmat 40 längder i två dagar i rad nu) och golfbanan i bakgrunden

har också hunnit med att handla lite, det finns ju som sagt massor av fula fejkkläder här, men även jätte mycket snygga skor, klänningar och annat fint, så jag har handlat två par skor än så länge, + 3 jätte fina klänningar varav jag ev ska ha den ena när jag går ut på trappen :) får uppdatera mer imorn om jag har tid! :)


en liten del av hotellrumnmet, halva köket och halva tvrummet syns, +en liten del av ena sovrummet, grymt skönt med två sovrum och två toaletter :)

och till sanna; tänk dig frukosten vi åt i umeå... den här är minst 10ggr så stor och GOD! man äter nästan igäl sig! det finns ca 7 olika sorters bröd, crossionter, massa olika pålägg, färsk frukt, egengjord jordgubbsyoughurt, fattiga riddare, mini pannkakor, omelett där man själv får välja alla ingredienser och kocken steker den medan man kollar, bacon,korvar,äggröra, olika thai rätter... det är heeeelt galet!! sjukt gott! :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (2) Trackbacks ()