långt

Japp, nu är det tordag, och idag åker jag! Måste bara somna först så att jag kan vakna,packa,stressa,duscha,äta,flyga! Det ska bli riktigt riktigt skönt att komma iväg! kanske inte den bästa tajmingen med gipsad arm men.. jag överlever,får ju iaf bada upp till naveln (vilket jag säkert kommer glömma och dyka i med hela armen!)


Det ska bli både skönt och jobbigt att komma bort från stan, men mest skönt! :) Är inne i en liten svacka då jag istortsätt är less på allt och alla här i stan (förutom min vapendragare elon70) hehe.,

Blir som sagt istortsätt ingen bloggning alls, om jag inte lyckas hitta en dator någonstans på hotellet. Kommer hem på torsdag 6/3 på kvällen. Dåni! Utgång elin???!

BYYYYYEE!!!


ps. det har börjat ramla bort lite grejer från gipset.. och jag är där och pillar hela tiden vilket leder till att det ramlar bort ännu mer.. undra om det är normalt?

ps2. Man får lätt beslutsångest och blir deppig när man gillar en kille men inte vet vad killen tycker (ellerhurelin?) .. sedan dämpas inte bekymren då kompisar går lös på killen man gillar!

menmen, nog tjatat om detta :) ha det så bra och sakna inte igäl er efter mig! ;)
ps3. det ovanstående gäller inte dig elin, du får gärna sakna igäl dig! begravning 22.00 torsdag då jag kommer hem? Tag med egen grogg? bratackhej!

Permalink Angelica Kommentarer (1) Trackbacks ()

du är drömmarna jag drömmer ibland..

heeeeeeeeelvetes jäkla skit va less jag blir


 jag önskar att allt fick plats
och jag önskar att allt fick plats
 och jag önskar att jag fick plats

 varför är du som jag
eller, är du som jag var? har jag förändrats?
eller, har du förändrats, eller har vi båda förändrats
utan att märkt det?

Så länge hjärtat mitt slår,
 så minns jag dig när,
du stack ett hål i min själ.
Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl.

Allting jag gjort
 ska göras om igen
Det liknar nånting alla känt nån gång
Och då kommer känslan
den smygande känslan
 den enda jag inte rår på

Det kallas chocktillstånd
när orden bränns inpå bara skinnet
och gång på gång mot asfalten
varför skrapa kinden mot väggarna
klämma fingrar i dörrarna
när benen alltid bär tillbaka hit

Det som var du och jag
Och då kommer känslan
 är jag den enda som aldrig förstår..?

Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

gud

image193


4 långa år har han varit nummer ett! Förstår inte hur man kan gilla en artist så sjukt mycket, mmmmmmh!!!
första låten jag fastnade för var nog Magiskt men tragiskt, sommaren 05 gick en midsommarnatts dröm om och om igen på datorn och sedan när jag fick hem nått gammalt,nått nytt,nått lånat nått blått, signerad utav honom så spelades den skivan totalt sönder. Det var Precis som romeo, 13, så länge du är med mig, jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig, fade away, gatan fram(live), klubbland, jag vill ha allting.

dåligt många minnen!!!!


Andra favoriter genom åren har varit
trubbel
äntligen på väg
jag ger dig min morgon
ramlar
en vän med en bil
nu kan du få mig så lätt
magiskt men tragiskt
dom kommer kliva på dig igen
gårdakvarnar och skit
Hurricane Gilbert
(!!!!!)
jag har varit i alla städer
den fulaste flickan i världen
kom igen lena
det är så jag säger det
här kommer lyckan för hundar som oss

GULD!!!!!!!!
image194
LOVELOVELOVELOVELOVE

Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag kväll



Redan är det tisdag, och bara två dagar kvar tills vi åker, SKÖÖÖNT!! =) ska bli så härligt att komma bort ett tag från allt här hemma. Idag hade vi matteprov men pga av att jag knappt kan röra handen så fick jag skjuta upp mitt prov tills dess att gipset är borta... inte mig emot då jag inte kände mig speciellt förberedd!

Ikväll blir det pluggning på svenskan och såklart gossipgirl. :)

Btw, hittade världens sötaste klänning som jag blev sugen att köpa, dock skulle jag velat ha den ca 7cm kortare.. men det kan inte vara allt för svårt att fixa om den nu inhandlas.. :)

image190
Rätt söt va?=) dock hade jag nog inte använt lila overknees till.. menmen :)

Dock blir det nog lugnt för mig på shoppingfronten framöver om jag inte hittar min telefonk.. hoppas verkligenverkligenverkligen att jag hittar den!!! har så mycket saker där som jag vill ha kvar, hmpf.. :(

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rosa jeans

Nämnde i ett tidigare inlägg om hur sugen jag var på ett par ljusrosa jeans till sommarn. Dock vill jag inte lägga ner allt för mycket pengar på dem då jag endast kommer att andvända dem under sommaren. Men nu hittade jag ett par som såg helt okej ut, och för bara 149kr! =)

De kommer från hms barnavdelning och ser ut såhär:
http://shop.hm.com/se/?action=viewcampaign606flash

nu sitter de inte allt för bra på modellen men med ett vitt slappt ribbat linne eller en vit tunika och vita pumps så skulle de se jätte söta ut! vill-ha!


Hittade även en del andra gobitar på hms barnavdelning, bla "skinnjackan" för 149:-
Den var väl inte i världsklass men för 149 kr så känns det nästintill som ett kap. Nu har jag redan köpt en i svart som jag nämnt tidigare, men skulle denna modell komma i brunt eller ev grått så kommer jag helt klart slå till! Dock är alla "stora" storlekar slut för tillfället.
http://shop.hm.com/se/?action=viewcampaign621season&section=4

Permalink mode/musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

omöjligt

Blir lite snålt med inlägg framöver, dels pga av att jag sticker till Spanien på torsag en vecka=ingen dator
dels pga av att jag ramlat och slagit sönder halva min kropp är gipsad hela höger arm så jag har sjukt svårt att skriva på tanjentbordet och det går hemskt sakta dessutom!

Hur jag lyckades med att ramla så orkar jag inte gå in på nu för det är en lång historia och armen värker redan :P
men om jag säger såhär, genväg=senväg. OCH, jag lever!!! så alla rykten om att jag bröt nacken och dog kan gärna försvinna nu! =) sjukt tråkigt bara att jag är gipsad på armen eftersom jag hade sätt framemot att få bada och snorkla i spanien.. och solbrännan kommr väl inte bliden snyggaste..

Men som sagt, hur jag lyckades med det där får jag helt enkelt ta upp en annan gång.
Det visade sig iaf att detta var mitt oturshelg,då jag lyckades med detta (muskelfästet i knät fuckade sig, spricka i vänster axel,bröt högra handen) vilket alltså betyder att jag har samma rörelsekapacitet som en 90åring! TUMMEN UPP!

Dessutom lyckades jag att tappa bort telefonen (om nån hittar den, även fast ni tar telfonen,snälla kan ni lämna in kortet iaf?) har sjukt mycket sms som jag villha kvar som jag har sparat i flera år, plus alla kontakter som jag hade. hmppppppppppf. Ne den här helgen var ingenting för mig. paradisbadet.. hm, jaru. det var väl kul fram tills en viss punkt då allting brast och jag bara ville spy och grina (nej jag var nykter). Men det är som sagt en annan historia.. hemskt besviken och ledssen är jag över det iaf. hade förväntat mig lite mer om jag ska vara ärlig.. menmen, alla funkar inte som mig och ja, jag vet inte om respekten försvann då alkoholen kom in. aja skitsamma, det som har hänt har hänt.

 Och jag har faktiskt lärt mig ensak, man kan inte göra en massa saker ochinte räkna med konsekvenser utav detta, allt man gör kommer på någotsätt tillbaka till än någon gång i livet, kanske inte just nu men om 10/20/50 år. Man kommer inte undan, så är det bara. så man bör tänka två gånger innan man handlar eftersom synden alltid straffar sig.

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

not okey

I never knew perfection til I heard YOU speak,
and now it kills me
just to hear you say the simple things

It´s not right,
not ok Say the words that you say

Maybe we´re better off this way?
Im not fine, Im in pain

Everything reminding me of you
What can I do?

Im not fine, Im in pain
Im not fine, Im in pain
Im not fine, Im in pain
Im not fine, Im in pain
Im not fine, Im in pain
Im not fine, Im in pain
Im not fine, Im in pain



Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nya jeansen

Här är bild på jeansen som jag handlade idag! :)

image187
image188
Kanske inte riktigt min stil men.. fastnade för dem endå! :)

Permalink mode/musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

vill ha!!

Har alltid varit lite tveksam till det här med färgade jeans.. tycker det till 99% av fallen ser förjävligt ut med knallröda eller gröna jeans tex. Men har länge varit inne på att köpa ett par ljust gula eller rosa jeans till sommaren och våren. Och nu hittade jag verkligen ett par som skulle vara sjuuukt fina!! dock lite väl mycket även fast de är på rea.. med tanke på att jag kommer använda dem högst 3 månader.. men soo lovely!

image186
Kommer från koola anna! :)

Permalink mode/musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens (gårdagens)

Eftersom jag gått omkring i mjukisar hela dagen så är det ingenting att se, men tänkte lägga upp en "dagens" på gårdagens outfit.. Var hemskt länge sedan sist.. menmen :)

image185

♥Skjorta- second hand
♥Linne(under)- zara
♥Leggings-Hm
♥Skärp- second hand

Permalink mode/musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

Japp, nu är det fredag igen! har varit dålig uppdatering hela veckan, har bara en sak att skylla på.. jag är lat!
får ta och skärpa mig nu..meheh =)

Idag har jag varit rätt duktig, både tränat och solat! Sedan handlade jag ett par nya jeans på stan, det blev ett par baggy jeans som var ganska ljusa i tvätten från Koola anna! Tyckte dom var rätt okej, och jag har inte några jeans som inte sitter tait, så handlade lite bara för att handla! :) Bild kommer sedan när jag lyckats hitta usb kabeln..:p

Ikväll blir det lugnt, tänkte plugga lite svenska så det blir klart någongång och även få ihop ett inlägg med allt som jag shoppade tidigare i veckan och helgen, har ju dröjt alldeles för länge!

Planer för imorgon; PARADISBADET! mm-mmh!! :)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

cupcakes


image180



Tycker jag ser bilder på cupcakes eller muffins överallt nu för tiden, och gooooda ser dom ut att vara också! Har varit sugen på att baka själv ett tag men inte hittat åt något bra recept än.. men nu har jag inga orsaker till att inte börja tok baka! Kolla in den här sidan, man blir ju så sugen så att man nästan slickar på skärmen!

http://attbakacupcakes.blogspot.com/

ne.. nu blir det till att baka, är du på elon? ;)


image181image183

nån annan än jag som känner sig frestade? ;)

Permalink Angelica Kommentarer (2) Trackbacks ()

Mr big

Han må vara över 50 år, men satan va snygg han är!!!

image174



Säger då det.. HET KILLE!

Permalink Kärlek Kommentarer (2) Trackbacks ()

måndag igen

Japp, såsnabbt tog alltså helgen slut. Men det har varit en rätt skön dag endå. Var och tränade på förmiddagen och sedan tog jag en liten sväng på stan och handlade ett par nya jeans och en kofta :)

Ikväll tänkte jag skriva klart naturkunskapen (wiiiie).. och jag misstänker att det istortsätt kommer uppta hela kvällen. Menmen.. skönt när det är klart! Håller dessutom på att fixa bloggdesignen lite.. dock går det sjukt segt och är besvärligt som vanligt, men jag har en bild i huvudet över hur jag vill att det ska se ut.. hoppas jag får till det bara! ;D

image169

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shopping

Blev som sagt en hel del handlande i lördags, dock har jag som vanligt lagt i från mig kameran någonstans och hittar den inte, så har inte hunnit knäppa några bilder än så länge. Uppdaterar och lägger in dem sedan så fort som möjligt! :)

Detta inhandlades iaf:

♥ Röd vit rutig kjortav -?
 ♥ Blå vit rutig skjorta -?
♥ Tjocktröja -carlings
♥ Svart ribbat linne - zoul
♥ Vitt båtringat linne - zara
♥ Svart t-shirt/linne med urringning i ryggen - zoul
♥ Röd träningströja- Espirit
__________

♥två pack med leggings - hm
♥väska- hm
♥Skinnjacka- cubus
♥skrivblock- lagerhouse

Allting över sträcket fyndade jag på min nya favorit second hand affär i svall, sammanlagdsumma? 129 kr ;)


Mest nöjd är jag endock över att jag äntligen har handlat en skinnjacka, någonting som jag har tjatat om att jag ska göra i flera år nu, men aldrig orkat lägga ner pengar på. Andledningen till att jag slog till nu var nog (förutom att den var jäkligt snygg) pga av att jag hade så pass mycket pengar kvar på mitt presentkort på cubus så jag behövde nästan inte lägga mellan några pengar alls.. niiice =)

Permalink mode/musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen

Japp, nu är helgen över.. som vanligt, Varför känns det som att det är söndag mycket oftare än vad det känns som att det är fredag? hm.. knepigt!

Helgen har varit bra, tog det sjukt lugnt i fredags och tröck i mig så mycket naturgodis så jag trodde jag skulle spy på slutet.. sedan på lördag for jag och mami ner till sundsvall och shoppade lite (mycket..) kommer bilder sedan :)

Och såklart klarade jag inte av att sitta hemma två kvällar irad, så det blev utgång.. dock blev det bara jag och killarna, men det var lika roligt som vanligt.. slapp allt tjaffs och smågnäll som det kan vara när vi är tjejerna. mehe:p


Kvällen blev som sagt lyckad, eller ja.. bättre än föregående helger iaf =) fick saker sagda som jag verkligen behövde få ut, så nu mår jag mycket mycket bättre.. tänk vad några små ord kan få en människa att skina upp totalt :)

Idag blir det städning, pluggning och ätning(är så satans bakishungrig). Kanske inte de roligaste av saker, men sånt som behövs göras ibland ;p ikväll.. vad händer då? :)

image168
Bild sedan förra helgens utgång

Permalink Fest Kommentarer (1) Trackbacks ()

fjant dag

japp, nu är snart alla hjärtans dag över. hehhe
vart ingen pluggning för mig idag, för jag är så jäkla lat
och har inte orkat uppdatera bloggen heller, för jag är så jäkla lat
men nu ska jag iaf sätta igång med pluggningen.. hmmmmmmm :(

ää, blir bättre uppdatering imorn, lovar ;)


image167

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

onsdag kväll

Blir fullständigt galen, har städat hela mitt rum och rotat igenom alla lådor och väskor, men jag hittar inte de pappren som jag behöver (!!!!). jag blir tokig.behöver verkligen de pappren NU! aja.
sitter och kollar på girls at playboymansion, me lajkie!

image165

Imorgon tror jag dfet kommer bli en rätt skön dag, ska försöka få så mycket plugg som möjligt gjort, ska på bibblo och plugga där, för annars kan jag inte koncentrera mig (+ att dom har supergott fika där!)

Ska sedan bli så sjukt skönt med fredag sedan, extra plus på att vi börjar klockan tolv .. mmm=)
sedan ska jag ta en lugn helg, köpa massor med naturgodis och bara ligga i sängen och lata mig, det behövs för det var länge sedan sist!


image166
DÅLIGT SUGEN JAG BLIR PÅ NATURGODIS NU! =)
helt klart1000ggr godare än vanligt godis! ;p

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frustrerad

Efter helgen så gav jag mig själv två läxor,
-Lita inte på folk
-Ta ingenting för givet

Dock vill jag kunna ta saker för givet, hur roligt blir livet om annars om man bara ska gå och vara negativ hela tiden? Men jag har som jag har nämnt tidigare verkligen hamnat i en neråt svacka just nu där allt känns jobbigt och negativt. Är stressad hela tiden och har dessutom fått tillbaka magkattaren. = not good.

JAG FÖRSTÅR BARA INTE VARFÖR DET SKA VARA SÅ SVÅRT ATT GLÖMMA?
allvarligt talat. hur jäkla länge ska jag hålla på som jag gör?
jag förstör ju för både mig själv, och även folk omkring mig.. det är så kasst!!!
varför? varförvarförvarför ska det vara så grymt besvärligt att komma över nån helt och hållet?
uch. kan inte ens skriva exakt vad jag känner för jag har ingen aning om vem som läser.

MEN, varför säga nånting till någon och sedan när man konfronterar så erkänner denne inte?
Vem är det som får lögner upp i ansiktet, dom eller jag? Jag hoppas att det är jag, för jag vill inte
att det som jag hör ska vara sanning. Varför ska det vara så mycket skitsnack här i stan?
Hade det aldrig varit så hade situationen inte heller varit som den är idag.
men som sagt.. folk ska Alltid lägga sig i, och Alltid förstöra på ett eller annat sätt.

bajs.

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ordning och reda

Jag har blivit väldigt slarvig på sista tiden och har insett att jag behöver någon form utav kalender eller liknande för att få ihop dagarna och planera hur pass mycket jag ska plugga, vart jag ska vara vid vissa tider och vilka dagar jag ska träna.

Så jag har ett tag letat efter den perfekta kalendern, jag tycker att de som finns att handla på stan är så tråkiga och opersonliga. Men sedan fick jag av en slump tag på hemsidan http://www.personligalmanacka.se/

Visst var det rätt mycket pengar för en almenacka då man kan hitta en för tredjedelens pris på stan. Men jag fastnade verkligen för dom och tyckte det var så smart att man kunde ändra i den som man ville, lägga in arbetsscheman, träningsscheman, vilka prov man har i veckan and so on!

Så jag klickade hem en=) Det blev en ljusrosa med vit text, my style! :)


Bilderna är klickbara :)

Permalink tankar & ideér Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mode middag

Läste i Louises blogg att hon anordnar en blogg middag och att hon i och med en tävling ger någon chansen att få närvara :) nne! Något jag tycker låter väldigt roligt och spännande! Har faktiskt gett mig på ett försök till en motivation=)

image158
Bilden har jag tagit ifrån louises blogg rightnow.

Vill ni också vara med och tävla? Gå in på hennes blogg:www.rightnow.tjejsajten.se
Good luck ;)

Permalink tankar & ideér Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ladda batterierna

Fy va jag har kännt mig trött och less och hängig på den senaste tiden (inkl nu). Antar att det beror på en rad olika saker, stressigt i skolan, bråk i förhållandet, mycket skitsnack överallt, less på den här tråkiga stan och alla tråkiga människor i den, less på att kliva upp tidigt på morgonen.. ja.. listan kan göras lång.

känns som att det bara har kommit en massa depp inlägg och djupingar ifrån mig nu på sista tiden, men jag måste verkligen skriva av mig för annars så blir alla knäppa tankar och ideer jag har kvar uppe i huvudet och till slut kommer jag ha så mycket där uppe så att huvudet exploderar! =)

Men jag ska försöka skärpa mig nu endå, har suttit hela kvällen (okej, halva) med samällskunskapen och det har väl fastnat rätt bra.. iaf de tre första sidorna, sista har jag inte riktigt tränat in. (intresseklubben antecknar)

Har insett att jag måste börja med någon form utav schema över mina dagar, för som det är nu så driver jag mest runt och vet inte vad jag håller på med eller orkar inte ta tag i grejer. Måste lägga ner mer tid per dag på pluggning så att jag slipper sitta kvällen före och tokplugga= dåliga resultat= angelica blir grinig.

Ne, ska plugga en stund till och sedan hoppa i säng, har redovisningen första lektionen imorn så måste vara någorlunda vaken då.. funderar på att kliva upp lite tidigare och träna lite extra.. eeeh, haha vi får se =) annars får jag helt enkelt köra med "luringen" då jag "lurar" upp mig ur sängen,eeheh


Inte långt kvar nu, peppapeppaaa!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

funderingar

hm. ibland blir saker och ting inte som man hade tänkt sig. Fantasierna verkar inte bli verklighet och plötsligt så är ideén som var så bra uppe i huvudet inte lika bra i verkligheten. När en idée är dålig så bör man släppa den och komma med någonting nytt, inte gräva ner sig i den första ideen, eller möjligtvis ta fram andra ideer men samtidigt ha den första i bakhuvudet hela tiden. Funkar det inte vid första försöket så borde det tekniskt sätt inte fungera vid andra eller tredje heller. Men känslomässigt sätt då? Kan det fungera även fast det egentligen inte ska kunna fungera, om man bara vill tillräckligt mycket?

Alla odds är emot det, så varför fortsätter jag att hela tiden satsa?

image156

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

våår

Bara jag som fått lite vårkänslor efter vädret idag?
hur mycket jag än gillar våren och allt som har med det att göra (min födelsedag tex) ;) så vill jag inte att det ska bli vår riiiktigt än. Det måste ju vara vinter först! iallafall, här är lite klänningar jag är sugen att beställa nu frammåt våren, ev några tills vi åker till Spanien, love!

image155
image153
image154






























Typiska klänningar som jag kommer andvända ca 1 gång och sedan ha hängandes i garderoben och titta på då och då.. ;) men dom är söta!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

mobil krångel..




Känner mig så feg som inte vågar öppna smset enbart pga av vad för ord som formar sig inuti..
Jag är så jäkla töntig, det var ju jag som fick bollen i rullning och ville ha klara svar. Men nu när jag antagligen har fått det så är jag inte så säker på om det är vad jag vill längre. Varför kan det inte vara så som i det jag drömde tidigare idag..?
Dock är jag 110% säker på att det är inte vad som kommer stå där.. men man kan väl alltid hoppas?

image152


Sedan så kan jag dela med mig utav en liten hemlighet..
jag har nämligen hört att om man verkligen tror och önskar och hoppas på någonting så brukar det till slut så in.. och jag kan tänka mig att det till viss del kanske är sant, det har ju som sagt fungerat förut. Så starta önska och hoppas, nu på en gång ^^


ps. Är det inte bättre att ta tjuren vid hornen, rycka av plåstret på en gång så man slipper gå och gruva i sig? hm.. det känns endock som att det ibland är bättre att inte veta.. kanske "det man inte vet mår man inte dåligt av" fast, om det man får veta är bra så är det väl bättre att man vet än att man inte vet.. eller, ää jag bara svamlar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

Idag var en skön dag i skolan, hade en lektion så jag slutade redan kvart över nio, SKÖNT! dock råkade jag somna när jagkom hem och sov bort halva dan, men den andra halvan har jag varit rätt duktig på hitills..:p Jag har pluggat ganska så mycket samhällskunskap och hann med en sväng på stan med mamma också där jag fick endags linser (till utlandsresan,så krongligt med månadslinser då).

 Sedan fastnade jag och mamma framför solglasögonstället, mamma hittade ett par D&G som hon ville ha och jag fastnade för ett par jätte snygga Prada. Så nu blir det en liten övertalningsprocess när mammas man kommer hem. Kan ju alltid köra med att det är farligt med allt uv ljus i Spanien så vi behöver ett par bra solglasögon^^, vi får se hur bra det funkar.. annars kanske jag kan få honom till att betala hälften iaf=) mehe.

Nu ska jag iaf fortsätta vara duktig och plugga, sedan ska jag käka (pannkaka,MUMMA!) och sedan sätta mig och räkna ner dagarna tills vi åker.. inte långt kvar nu!

image151

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Big brother

image149
Jag har alltid sagt att jag någon gång ska vara med i bigbrother och vinna hela skiten, sedan blåsa vinspengarna pådyra skor och utlandsresor. Mitt recept på vinst var att ställa till med lagom mycket intriger så att jag blev älskad av tittarna och att folk bänkade sig framför tvn för att titta vad jag hade för pådrag detta avsnitt.

Men nu börjar jag mer och mer att ångra mig.
. det känns som att jag redan är med i bigbrother (dock en version då man inte kan vinna och det inte finns några vinstpengar) Det är intriger hela tiden och det verkar inte gå att säga "nu vill jag inte vara med, nu hoppar jag av" utan karusellen fortsätter att snurra fortare och fortare hela tiden utan stopp. Jag letar hela tiden efter en nödstopps knapp eller att åkturen ska ta slut men något sådant verkar inte existera.

Precis som i vilken bigbrother omgång som helst så har vi ju de flesta karaktärerna, vi har bimbos med blonderat hår som önskar köpa nya bröst för vinst pengarna, folk är sexberoende, folk som vänder kappan efter vinden, folk som snackar skit om varandra, folk som mår dåligt, folk som försöker passa in och sedan så har vi såklart de kamerakåta, som gör allt för att synas och höras,gärna så högt som möjligt. Men i slutändan beter vi  oss som slampor allihopa.

Alla verkar hela tiden söka bekräftelse och detta går dessutom före allt annat som betyder någonting, att snacka skit om "bästa kompisen" för att fjäska in sig hos någon annan är numera vardagsmat, att sitta och snacka skit om någon när denne inte är närvarande, och att byta skepnad för att istället fjäska för denne då den kommer in i rummet är något som vi alla är vana vid. Att sätta killar framför kompisar är numera ingen konstighet och berättar vi en hemlighet för någon utav våra närmaste kompisar så kan vi räkna med att den kommer vara offentlig bland de flesta innan helgen är slut. Det verkar som att alla tror att man "vinner" om man beter sig så fittigt som möjligt emot alla andra, snackar så mycket skit det bara går och försöker få så många killar som möjligt intresserade. Det viktigaste verkar vara att vara så smal,snygg och sönder fixad det bara går, att göra i ordning sig inför en fest ska minst ta 3-4 timmar och oavsätt hur nöjd man är med sig själv så måste man alltid säga till vännerna "åå jag är så ful" eller "åå jag ser så risig ut i den här frisyren" (som man i själva verkat har fixat och fixat i 2 timmar och vet är as snygg).

Vad beror allt detta på då?
JO, osäkerhet, sökande efter bekräftelse och dåligt självförtroende. Dock är frågan, gör vi inte bara sakerna värre genom att fortsätta att snurra på karusellen och tracka ner på alla som vi står nära? Är det verkligen utsidan som är det viktigaste och Hur jäkla viktigt är det egentligen att alla ska tycka bra om en? Att fjäska för folk man knappt känner bara för att hoppas på att de ska berätta för sina kompisar om hur snäll man är, eller att vara så på alla killar som möjligt så att de ska tycka att man är värsta het? DET TYCKER DOM INTE!! dom tycker att det är slampigt att ligga runt med halva stan och dom tycker inte det är sexigt med dåligt självförtroende. det tycker väl ingen?

Ne, jag vill kliva ur hela karusellen, om stabilisera mig och slippa allt "bigbrother drama". Dock är det rätt svårt när det känns som att hela stan i stortsätt är som små versioner utav detta i grund och botten tragiska program. Jag vill iaf inte längre stå i strålkastar ljuset, jag tänker inte stå ut med allt skitsnack som florerar. Så tack och hej, nu lämnar jag er och även en chans till att vinna (fråga är dock om jag kanske inte redan har vunnit genom att kliva åt sidan till all denna skiten?)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Utgång

Det blev alltså utgång igår lördag, och precis som vanligt i den här stan så var det samma folk ute och samma slags fester och allting var helt enkelt samma samma samma. Är så less på att det är så hela tiden, men samtidigt är det ju grymt tråkigt att sitta hemma också (för man kan ju kaaanske missa nånting nångång).. men nu blir det utgång nästa helg pga av att det är klassfest, efter det tänker jag ta det lugnt.. (om det inte dyker upp nån toppen fest.. eeh)


Kom hem alldeles för sent eller tidigt kanske man ska säga, dessutom tog det 100 år att gå hem för att det var så halt. tur att jag fick sällskap hela vägen till dörren iaf så jag slapp gå själv
:)

Ikväll blir det antagligen pluggning på hög nivå, dock är jag sugen på allt förutom pluggning en bra film och nått nice att tugga på skulle inte vara helt fel! menmen, det visar sig.


+ på elin (fjanten) som man vet att man kan lita på
- på alla andra som är falska och vänder kappan efter vinden.

Permalink Angelica Kommentarer (2) Trackbacks ()

tråkig fredag

Jag har kännt mig rätt halv hängig hela dagen och hade även lite feber i morse. Mamma trodde det berodde på pga av hur stressig jag varit de senaste veckorna och för allt bråk som det har varit nu på slutet.. Men det känns bättre nu, det mesta har släppt efter prat igår och jag känner mig rätt lättad. Längtar så sjukt mycket tills jag får åka utomlans!


Ikväll blir det bara lugnt, sitter hemma hos pappa och har bunkrat upp med en massa glass och filtar. Är rätt sugen på att gå ut men jag tror inte jag skulle ha allt för roligt ute endå, är inte på ett sådant humör utan det är nog mer som så att jag tror jag ska missa någonting om jaginte går ut.image148

Men jag har faktiskt sjukt mycket att göra ikskolan och jag ligger efter så jag känner att jag måste priotera det lite också, sedan imorgon blir det eventuellt utgång, låter som det blir middag hos ak :) sedan visar det sig vart vi tar vägen!.. hoppas på en bra kväll iaf =)





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjukligt trött

Idag är det som sagt torsdag och i vanliga fall brukar det innebära en rätt så skön dag iskolan med tanke på att vi slutar redan vid halv två. Detta hade varit extra skönt idag eftersom jag är så fruktansvärt trött och slut i kroppen. Bråk,pluggning och lite sömn = ingen bra kombination. MEN, så klart så måste vi ju gå och lyssna  på nån jäkla föreläsning efter skoltid med samhällskunskapen, totalt jäkla meningslöst tycker jag. Är nu i valet eller kvalet på att sjukanmäla mig och bara krypa ner i sängen, men med tanke på att jag skippade igår så känns det lite halv tveksamt.. dessutom har jag ju redan klarat den värsta biten, dvs kom upp imorse och gick på första lektionen.

Nu har vi dock hål fram tills klockan tolv och då har vi engelska. Och på engelskan så ska jag hålla ett tal inför hela klassen i cirkus 4 minuter.. som jag inte alls kan eftersom jag helt enkelt inte hade tid att träna på det igår, så det bästa vore omjag helt enkelt satt mig och tränade på provet nu i ungefär två timmar..men min kropp säger åt mig att stanna kvar i sängen, stänga av datorn och släcka alla lampor och sova.

åååh. fy varför måste det vara så jobbigt.
tack gode gud att vi har sovmorgon till 12 imorgon iaf, annars vet jag inte hur jag hade överlevt! :)

image147

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lumpen

Vad har ni för relation till lumpen?
Jag tycker det är bra att vi har gjort nedskärningar eftersom vi i sverige förmodligen aldrig kommer hamna i något krig (och gör vi det så förlorar vi endåså..;p ) och det finns faktiskt viktigare saker att lägga pengarna på!


Däremot tycker jag det är bra att vi endå har kvar en del utav det eftersom vi kan på så sätt tex skicka ut trupper i utlandstjänst osv, men hur ser ni på det här med tjejer och lumpen?
Tycker ni det borde vara obligatoriskt även för dem eller tycker ni att vi borde ta bort att det är obligatoriskt över huvudtaget?


Jag tror lumpen kan vara en bra erarenhet, man får testa någonting helt nytt och ta ansvar, dessutom lära sig att arbeta i grupp och med folk som man inte känner. Speciellt nu då det finns så himla många olika ämnen att välja mellan så borde ju alla hitta någonting som de tycker verkar vara roligt.

Jag ska skicka in ansökan om att jag vill göra iaf, men vad jag tänker skriva som första handsval är en hemlis.. iallafall fram tills att jag får bekräftat att jag får den tjänsten ;D

image146
Har ni/ska ni göra lumpen? Hur känner ni inför det?
om ni valde att inte göra lumpen, vad berodde det på?










Permalink tankar & ideér Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rast?

image145

uppehåll avbrott, paus, stopp
Det finns ju massor utav synonymer när man söker på uppehåll, men vart jag än kollar så hittar jag ingen förklaring?
Hur kommer nu detta sig? Finns det helt enkelt ingen förklaring på vad ordet uppehåll innebär, är det någonting tolkningsbart som är upp till var och än att avgöra meningen utav?

Är uppehåll en början till slutet, eller är det mer som att få ha lite egen tid en period? Jag vet verkligen inte.
Jag vet inte hur det fungerar i det stora hela, alla har väl sina själv till ett uppbrott eller en paus men man kan nog
inte dra alla över en och samma kant. så det är då alltså en tolkningsbar fras.

Min uppfattning av ett uppehåll är att det kan bero på en rad olika andledningar, men förtillfället pga utav
att när man träffar en person som man blir fruktansvärt kär i och känner att man har hittat rätt, så vill man ofta gå fram alldeles för fort, man flyttar i stortsätt in hos den ene, är upp i varandra hela tiden, och de få gångerna som man är får sig själv så smsar man, ringer och på andra sätt komunicerar med sin partner. Detta är ingenting som fungerar i längden. Det bästa receptet på ett bra förhållande är ETT EGET LIV.

Man måste kunna ha ett eget liv, egna intressen, egen tid och egna vänner som inte partnen är iblandad i, annars så blir det lätt att hela ens liv börjar kretsa runt den andres, och detta skapar problem och irritation.

Ska det fungera så behöver jag få ha ett eget liv.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

Idag är det onsdag, och jag kände att jag inte orkade gå till skolan idag. Dels för att det var så jäkla svårt att somna igår och vi har endåså inga viktiga lektioner. Så istället ska jag och camel ner till biblo och plugga och självklart, fika! :)

Det är ju totalt omöjligt att plugga hemma för då fastnar man alltid framför en massa bloggar eller annat kul, men nu blir det iallafall hårdpluggning ett par timmar, det kan verkligen behövas!
Hoppas de har varm oboy med grädde, blev så sjukt sugen på det imorse när jag vaknade, och helst varma mackor till, det skulle sitta finfint!


image144

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stackars mig

Ne.. nu måste jag sätta mig och plugga en stund och sedan sova så att jag kommer upp imorn.. :)
Tänkte avsluta kvällen med att visa hur synd det är om mig ;p


image143

haha, vet inte riktigt om det stämmer men.. :) Gå in och kolla hur synd det är om er! ;)
http://www.voolife.com/games/quizz/

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Playa de amadores



image141
Ska iväg till Spanien vecka 9. Jag har varit i Spanien tidigare men aldrig i playa de amadores som jag ska till nu. Dock verkar det vara väldigt fint när man tittar på bilderna och VARMT lär det också vara :)

Det ska vara gångavstånd från där vi bor in till en större stad som heter Puerto Rico, och där ska det finnas en del partyställen och även shopping.. får dock se hur det blir med det eftersom jag åker med familjen, kan vara skönt med enbart sol och bad också! :)



image142

Någon som varit där och vet om det är ett bra ställe? Några speciella platser man inte får glömma att se? Affärer som borde besökas and so on?











Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Rolig onsdag..

image136

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jäklar

Jag som äntligen tyckte jag hade hittat en serie som verkade vara "mig" och som jag tänkte följa
framför tvn så missar jag att titta på det redan andra avsnittet, mindre bra jobbat!
Förhoppningsvis går det någon repris senare i veckan, fram tills dess får jag helt enkelt tvinga mina vännar att vara tyst om vad som hände :)

image135

Vad tycker ni om gossip girl?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shopping i lördags

Nämnde i tidigare inlägg att jag handlat två nya klockor när jag var i birsta. Här ser ni en bild på dem:

image134

Båda klockorna handlade jag på "six" och hjärte örhängena köpte jag på glitter :)
Tycker egentligen inte om orange men har sätt andra bloggar där de andvänder sig utav en orange klocka för att bryta av en annars enfärgad outfit. Så jag tänkte att det skulle vara snyggt med den till ett par svarta eller mörkblå jeans och en svart långärmad svart t-shirt. Eller vad tror ni? :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

val?

Vi gör hela tiden val, hur många som helst per dag. Vi väljer mellan jeans och kjol, mellan frukost eller sova 10 minuter längre, mellan att gå till skolan eller sjukanmäla oss, mellan att hänga med på lektionerna eller prata bort dem, mellan att plugga eller kolla på tv, mellan att äta mycket eller lite and so on.

Dessa val är ju vardagsmat för oss eftersom vi väljer det i stortsätt varje dag, men de andra valen då? De som verkligen betyder någonting. De är ju aldrig lika enkla att välja eftersom det är inget vi blir tvugna att göra varje dag. Tex att välja utbildning, lägenhet, pojkvän, vänner,vad man ska göra med sitt liv, vad man vill jobba med, ifall man ska ut och resa, and so on. Det känns ju som mer betydelsefulla val och pga av det blir de ju också viktigare och svårare att fatta beslut om. Hade vi kunnat så hade vi ju valt att göra allting som vi vill, jobba med tre olika saker, eller inget alls. ha fem pojkvänner och lägenheter i varje land. Men detta är ju ingenting som är möjligt.. utan vi måste faktiskt fatta beslut och välja vad vi värdesätter mest och vad som vi mår bra utav.

Men, är det logiskt rätta valet alltid det känslomässigt rätta?image133

Permalink tankar & ideér Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snygg klocka

Jag har länge varit på jakt efter den perfekta klockan, den ska inte vara för liten, inte för stor, inte för feminim, inte för maskulin, inte för tjockt band, inte för smalt band.. and so on.. Har hittat flera snygga klockor men det har alltid varit någonting som inte duger.

Inhandlade ju två klockor senast jag var i birsta, men ingen av dem var "den", utan det var mer för att jag kände att jag behövde ha en klocka att andvända fram tills att jag hittar den perfekta. Och gissa vad, nu tror jag att jag har hittat den!
Eller jag hittade flera jätte fina klockor på denna hemsida men det var speciellt en som verkligen föll mig i smaken.

image124




image127

Vilken tycker ni är snyggast? Jag kan tänka mig att
den som är formad som en tärning skulle vara väldigt
söt att ha runt halsen, men ska jag väl köpa en så pass dyr
klocka som jag antagligen kommeren väldigt lång tid framöver
(om jag inte tappar bort den..) så tänker jag nog köpa en mer
klassisk som aldrig blir omodern :
)

www.mrsh.se

Permalink mode/musik Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagens

Dagens låt, har spelat sönder den så imorgon är jag säkert less redan.. men just nu tycker jag iallafall att den är så fin! :)

" They will see us waving from such great heights
"Come down now," they'll say But everything looks perfect from far away
"Come down now," but we'll stay..."



Iron and Wine- Such Great Heights

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

Efterrätter

image122


Har suttit och suktat hela kvällen efter en chokladtårta (nä, nu ljög jag, har suktat en hel vecka efter en chokladtårta)
och jag är så himla sugen!!!! En riktigt kladdig god och så med tex hallonmouse inuti så att det inte känns lika fettigt som med vanlig grädde (även fast det säkert är det) åh. På mammas bröllop åt jag en så fruktansvärt god tårta! Fin var den också så ungefär en miljondelssekund övervägde jag att inte äta den eftersom den såg så fin ut och borde inte bli förstörd.. men den miljondelssekunden gick rätt snabbt och sedan var jag där och arbågade mig fram genom kön:P

Fyller ju faktiskt år snart (om tio veckor..) och då tänkte jag ju bjuda tjejerna på middag och ev också förfesta här hemma! Längtar!! :) så nu har jag ju lite smått börjat fundera på vad man ska tänkas bjuda på för gott.. blir nog toast skagen till förrätt iaf, så långt har jag kommit.. men känns lite halv tråkigt med potatisgratäng och kött eller tacos, eftersom det käkar man alltid. Hittar säkert nånting annat jag kan testa! men nu.. över till det viktigaste, Efterrätten!
Har funderar och funderat men inte riktigt bestämt migän, ärsugen på att göra två olika saker så att man kan ta lite av båda, speciellt om vissa kanske inte tycker om den ena grejen ( = mer efterrätt till mig!) Här är iallafall lite gogrejer som jag har suttit och suktat efter ikväll,

image123


Nu är det eran tur att sukta för jag ska sova!

Permalink tankar & ideér Kommentarer (0) Trackbacks ()

Funderingar

En sak jag helt enkelt inte kan undgå att lägga märke till och som jag verkligen inte förstår mig på är fenomenet äldre kvinnor på badhus. Visst, man ska vara stolt över sin kropp, men ska det vara så svårt att dra på sig ett par trosor efter att man har duschat?
Ibland kan jag stå och byta om och när jag vänder på mig så står en 70+are och visar hela härligheten för mig, och dessutom flyttar hon inte heller på sig så jag får stå där med spyan på väg upp genom halsen och hålla andan tills hon till slut flyttar sig.

Jag trodde det fungerade såhär: 1.man duschar, 2. man tar på sig ett par trosor, 3. även bh men visst, jag kan ha överseende om gamtanterna vill hänga fram melonerna, om dom nu håller sig till det. 4.SEDAN börjar man borsta håret, ta på sig sockar, vika ihop badkläder, väga sig, stå och prata med folk man känner, packa väskan and so on.

Men dessa 40talister verkar ha fått det hela om bakfoten. De duschar först och ser till så att hela avdelningen ser var enda cm av kroppen, sedan går de med handduken om höfterna tillbaka till omklädningsrummet, gärna lite halvfort så att hängbrösten skumpar, sedan slänger de av sig handduken och så står de där helt nakna och kliar sig i huvudet ca 5 min, sedan börjar de ev ta på sig strumpor och går ut och borstar håret (såklart fortfarande nakna bortsätt från strumporna) Sedan när de gjort alla de saker som man egentligen ska göra på punk 4 och 3 då kan de börja överväga att dra på sig trosorna, om de inte fastnar i världens intressantaste samtal om deras barnbarn mårten 6 år som jämt drar sig i snabeln.
ne.. UCH SÄGER JAG.

Nu får de faktiskt ta och ge sig, de gnäller på oss ungdomar om att vi ligger runt och är så slampiga av oss nu förtiden och har så vågade kläder osv, men det är väl bättre att ha vågade kläder än att inte ha några kläder alls?

Skärpning nu alla gamtanter, annars blir det bajskastning nästa gång jag ser er stå och flasha!

haha, obs, fruktansvärt seriöst.. ne men det är äckligt, det måste ni väl hålla med om! :P



Permalink tankar & ideér Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lista 2007

image111

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort?
gått upp fem kilo =/

2. höll du några av dina nyårslöften?
japp!

3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, michaela
4. dog någon som stod dig nära?
Nej inte nära, men som jag visste vem det var
5. vilka länder besökte du?
Turkiet

6. är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Smalare lår? ;)

7. vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
070512 , 070902

8. vad var din största framgång 2007?
Fick mvg i geografi, fångade daniel, behöll studiebidraget
9. största misstaget?
Pluggade för lite, var för osjälvständig

10. har du varit sjuk eller skadat dig?
hm, njae

11. bästa köpet?
kläder och skor i guess
12. vad spenderade du mest pengar på?
SKOR, kläder,smink + alkohol

13. gjorde någonting dig riktigt glad?
Hela turkiet resan, Dennis, Julafton, Loverboy
14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Melody club- fever, Destination unknown,Alla som inte dansar, Put out the fire, thrice - artist in the ambulance, m.m

15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare
16. vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat, tränat
17. vad önskar du att du gjort mindre?
Ätit chips,godis,bullar,kakor,

18. hur tillbringade du julen?
Med folk jag tycker om

19. blev du kär i år?
JAPP! :
)
20. hur många one night stands?
1
21. favoritprogram på TV?
Sexandthecity, DH, grays anatomi,

22. bästa boken du läste i år?
Harry Potter
23. största musikaliska upptäckten?
vet inte
24. något du önskade dig och fick?
Ipod, lillebor, pojkvän, åka utomlans, walk in closet
25. något du önskade dig men inte fick?
lillasyster, platttv,Christian Louboutin skor
26. vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Firade? gick i skolan, pratade med daniel

27. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
45 miljoner på banken
28. hur skulle du beskriva din stil år 2007?
blandat
29. vad fick dig att må bra?
Mamma,daniel,skor,pengar,dansa,vänner,skratta,lov
30. vilken kändis var du mest sugen på?
James dean hehhee
31. vem saknade du?
vet inte
32. de bästa nya människorna du träffade?
daniel

image115
image116image117
image120<3

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hääärliga tider!!!

mmm, som om man saknar det!

image102

Ettan var dryg och jobbig i skolan, men det var endåså kul att komma dit för man visste att Sof alltid hade hittat en ny 91 som vi alla skulle hålla span på, eller att Elin hade uppmärksammat att hennes iranier hade gett henne knullblicken två gånger i kaffeterian, eller att Sagi kom på att hon faktiskt hade strulat med 6 och inte 5 killar i helgen eller att linnet hade fjäskat sönder för bertil för att få högre betyg eller med kerstin för att få bort frånvarotimmar, eller att jag hade sett fjärderagget i matsalen och att han var ovanligt snygg.


image108

OOH, saknar alla våra fester ifrån våras och sommras, förfesterna hos mig, tivolit, pjamasparty hos linnet, gymnasiefesterna, "odde kvällen" , allas födelsedagar, alla timmars pratade nere i tysta rummet, vandringen till smitingen, valborg, halloween ,alla smeknamn ´slickarn,kalsi,mrright,koneh,djävulen, bossen ,miss liggeligge, nonchi, dileva,, , skallepär, rakarn, 4de ragget,"

image110


Permalink familj&vänner Kommentarer (0) Trackbacks ()

komplicerat

jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, jag vet inte heller vad jag ska känna eller vad jag ska tänka, eller vad jag ska fatta för beslut. Det känns tungt, allting känns en aning tungt nu. Mycket i skolan, konstant hungrig, försöker gå ner i vikt men det verkar vara en omöjlighet, vet inte vad jag vill med mitt kärleksliv, allting går i en neråtspiral. bajs också. Varför måste jag vara så velig? När man tittar på carrie så verkar det inte vara allt för tungt att bryta upp både förlovningar och förhållanden. Hon verkar läka efter bara några veckor, eller iaf inte ha så jäkla svårt med att bryta upp. Jag önskar att jag kunde vara lite mer så, pang på pannkakan, eller rakt på sak. Märks det att jag har nött satc hela helgen? :P

...Men carrie har äckligt svårt att släppa taget om big, dvs Hennes MrRight.. så då har vi väl kanske nånting gemensamt endå.

Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

underbart

Visst är det underbart att bo i en liten stad där alla vet allting om alla, eller.. ah tror att dom vet allting om alla iaf?
Skitsnack är det bästa som finns, helst i enormt stora doser och fruktansvärt fördrivet <3. Synd bara att "what goes around comes around" och synd att du har en glappkäft lika stor som en jävla flodhäst! japp.

Igår var det lördag=utgång=totaltvärdelöst.

japp, det blev verkligen totalt fiasko för min del. Var i stortsätt spiknykter och på världens sämsta humör. Dels för att jaghamnade på en fest med äckligt folk som jag inte vill umgås med + mrmrmrmrmrmrmr u know who var där. = allt mitt party humör försvann och jag ville gå. så jag gick tillbaka till den andra festen själv, hade skittråkigt ochväntade på att de andra skulle höra av sig eller komma tillbaka, men nej och åter nej, inget utav detta inträffade.

Det enda jag fick var ett telefonsamtal om att daniel och allavetvemglappkäften var inne på ett rum och pratade (antagligen om mig eftersom jag senare fick ett sms av honom där han sa att han hade hört saker han inte var glad över) men såklart förnekar ju brudn allting och säger att dom bara pratade om kärlek, kärlek in my ass att dom gjorde. extra plus för att jag ringer honom, frågar varför han sitter med henne, han förnekar det (ljuger) och säger att han är i vardagsrummet, så jag ringer en av mina vänner ca 1 minut senare och frågar vart han är, då säger hon att han fortfarande är kvar i sovrummet med skitsnackarn. = LIER. = jag blir såå irriterad.

Andra roliga händelser under kvällen var väl bla att jag fick gå hem helt själv, ingen av mina vänner svarade när jag ringde ( förutom elin, tack och lov), mina killkompisar dissade mig för krogen, <3<3<3<3

+++ för att daniel sneakar in sig hos mina vänner och fjäskar sönder och kör med repliker som "jag gav henne 4 tusen i julklapp" "jag offrar allt för henne" "om jag är ute på fest och hon är hemma och vill att jag ska komma så går jag över hela stan för hennes skull" "jag släpper allt för henne" "jag bjuder alltid henne på allting" "hon säger aldrig att hon älskar mig" "jag är bra,hon är dålig" vilket säkerligen ledde till både ett och två "naaaaaaaaw" "åååååååååå" osv hos hans lyssnar skara (dvs mina kompisar). Underbart, fantastiskt, bra jobbat daniel! Hoppas du är nöjd nu när du i stortsätt fått alla att lyssna på hur underbar du är.

(sedan att du "glömmer" att berätta allt det där negativa om dig det spelar ju ingen roll, dom behöver ju inte veta att du jagat mig och en av mina kompisar, dragit ner mig i marken, slagit sönder en fönster ruta och hamnat i fyllecell, hotat att slå en av mina bästa killkompisar med baseballträ, skrikit åt mig när jag varit ledssen att jag är en jävla fitta och dum i huvudet, sagt åt dina kompisar att jag är så jobbig så att du är sugen att slå mig, följt efter mig när jag velat vara själv, suttit utanför min trapp en hel natt och vägrat gå, ljugit,ljugit och återigen ljugit.) Men somsagt, det är ju bara småsaker, så varför nämna det?

Som jag sa, what goes around comes around, vill du köra med öppna kort?
Visst,då gör vi det.

Permalink Angelica Kommentarer (1) Trackbacks ()