lat

jag orkar verkligen inte skriva nånting
och jag orkar inte plugga nånting heller -även fast vi har redovisning imorn och jag inte är klar än.. hmpf

det enda jag vill göra är att sova!!! är så trött så jag vill bara släcka lampan och sova framtills dess att jag vaknar av mig själv. men icke.  måste sätta mig med den där förbannade internationella relationer grejen och seen får jag sova.

bara det att jag skjuter upp det hela tiden för det är så jobbigt. BTW SÅ VAR HÅKAN BÄST OCH GÖTEBORG VAR GALET ROLIGT MED MINA TVÅ HÄRLIGA VÄNNER!

så nu vet ni det. mer ingående om exempelvis knarkkorvar, 26åriga skäggkillar och sof ligger varje dag, 1 till frukost, 1 till lunch.. kanske jag berättar om i ett annat inlägg. späääännande right!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens

dagens håkan

där går mitt hjärta,
mitt hjärta där går den jag älskar.

Permalink Dagens Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens

dagens håkan

Natten jag fann dig
Och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför
Natten vi kysste all skit vi gått igenom här ajö ...

Permalink Dagens Kommentarer (2) Trackbacks ()

göteborg

imorn åker vi till göteborg, jag, min kusin, soffy och figge! Mycket härligt, dock ser jag inte fram emot att köra bil inne i göteborg.. men det borde nog gå bra!

Nu måste jag sätta mig och plugga lite så jag inte kommer efter:p

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

tränat

har precis kommit hem från ett träningspass, mycket skönt! dock är jag så less på att vara förkyld hela tiden,känns som att man inte kan ge allt man egentligen borde. menmen, antingen släpper det eller så får jag fixa pencelin!

Nu ska jag fixa lite te och ev nånting att knapra på till, sedan ska jag fortsätta med mitt pluggande. har inte kommit allt för långt på det om jag ska vara ärlig:/


SOFIE DIN RÅTTA ÅK MED!!!!!!!!!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

rubrik

uch vad det känns somatt det är mycket just nu.. mycket plugg och det blir bara mer och mer hela tiden!
ska på något sätt få ihop 14 frågor på filosofin idag.. jag har skrivit en. bra!

jag och sanna var iaf och pratade med våra ev "sammarbetspartners" gällande projektarbetet, dom tyckte det var bra att vi var så pass tidiga och såg mycket positivt på vad vi planerar, brabra:)

nu ska jag hälla i mig mitt te och hoppas på att jag blir liiite varmare ikroppen.. sen tanka ipoden med en massa härlig musik och försöka plugga lite (mycket). sedan hoppas jag att jag orkar mig i väg och tränar ikväll, måste verkligen komma igång för annars kommer jag snart se ut som en flodhäst!


Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

less

har inte pluggat någonting alls idag men bara tanken påatt jag behöver plugga gör mig slut. varför ska det vara så svårt att bara sätta sig ner och stenplugga typ två timmar, tänk va mycket tid man skulle spara!
istället går man och drar på det och hittar tusen andra saker att göra istället..

nu ska jag iaf skriva klart en punkt på internationella relationer, annars får jag inte gå och sova ikväll.. och det vill jag ju hemskt gärna! haha.

däremot har jag tillbringat kvällen till att leka med det här charmtrollet! :)





Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

äntligen

mmmm nu har myströjan kommit, och den är sååå fin!



har dock ingen bild på baksidan men det är en stor bild utav håkan, mmm me like :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (2) Trackbacks ()

måndag

blev ingen skola för mig idag, var alldeles för trött när väckarn ringde.. dessutom fick jag ett "upppiggande" sms av peter vid 07.00 där han skrev att han precis hade kommit fram till barcelona och skulle ta sig en partyrunda.. dåligt avis jag blev!

Isället för skola var jag en tripp på stan och handlade en massa onödigheter och sedan var jag dessutom lite duktig då jag satte mig på biblioteket för att plugga textkommunication och internationella relationer. sedan trippade jag upp till hr och hade matlagning med elon70 och soffan, blev väldigt mumsigt!


på fredag blir det göööööööötet, dåligt mycket jag längtar =)=)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

slut

känns som att det nyss var fredag och nu är helgen redan slut.. depp.
men jag har iaf något att längta till, på fredag blir det äääälsk!!!!!!!!
ska ner med mina två manliga anförvanter till göteborg och kolla när håkan spelar
sedan blir det självklart party och shopping också. en fullspäckad helg dvs!


Ikväll har jag varit duktig, har bakat hallonpaj, myst framför tvn med mamma och även skrivit
några uppgifter på filosofin +fixat en blogg. mycket duktigt!

funderar starkt på att gå och sova nu då jag börjar 08.00 NERE PÅ STAN imorn. tungt
detta innebär alltså att jag måste upp cirkus 15 min tidigare tuuuuuuuuuuuungt!!!
jävla ap skola som inte kan ha allt samlat på ett och samma ställe!




DET BLIR DEPP PÅ DET!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

dålig

vet att det blir dålig uppdatering på helgerna..
men det har inte hänt allt för mycket, i fredags var jag bara hemma och tjockade mig som jag sa att jag skulle göra,
lördagen följde jag först med upp till ullånger för att hjälpa johan att få hem sin bil, sen var jag hemma.. dock fick ida med mig ut så vi var först hos becca sen mrright.. gick bra, var bra kväll.. blev lite deppig när man såg alla hennes saker överrallt där hemma.. men som sagt,försöker ju komma över honom så allting som påminner migom att han inte är min kanske är bra..

sedan tog vi iaf en taxi ner till gennys, där var det helt okej.. dock var jag galet danssugen men mina tjejer svek så det blev inte allt för mycket dansning! :( jag och madde shottade tequila och det smakade lika äckligt som sist!

nu tänkte jag försöka plugga lite filosofi och internationella relationer.. får se hur det går! :)



11 dagar kvar..

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

fredag på skolan

nu sitter jag på skolan och ska alldeles snart ha textkomunication (eheh dyselexi) dagens uppgift är att beskriva en färg.. happ. tror jag ska ta gräddelin bara för att det låter så gott och jag tänker på den där barn sagan med tant grön, brun och gräddelin. frågan är hur sjutton jag ska beskriva färgen.. hm. :)

Efter skolan ska jag verkligen bara ta det lugnt, mamma ska laga go maten och sen obligatoriska efterrätten som alltid kommer på helgen<3, sedan ska jag vara ap duktig och inte gå ut ikväll, tror faktiskt inte ens att jag ska gå ut imorn heller.. dutti iknow!

så kvällen ska spenderas med chips och dipp, toblerone, mjökchoklad, trocadero och smågodis. mumma! :)


-och jag fick svar, äntligen! :)
- och jag vill hemskt gärna ta en tripp till svall i helgen
- och jag vill hemskt gärna stöta på dig där
-
:)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

aldrig

trodde aldrig att jag skulle säga det här men...
saaaatan va tråkigt det är att vara själv! jag vill ha nååån nu. nån jag tycker om, ja tack.
jag är nog inte gjord för att vara ensam, visst.. när jag och d gjorde slut var det galet skönt att vara ensam och kunna göra precis som jag ville! men nu när det endå har gått snart ett halvår av ensamhet så känner jag att jag är less på det, hallaa mrright vart är du..

hittade ett inlägg från förra året ungefär den här tiden, saaaaaaaatan va jag ångrar mig

I lördags var vi uppe hos MrRight och festade. Det var hur roligt som helst,vi spelade "elaka sanning och konsekvens" och dansade, drack och hade oss. Jag fick antagligen i mig lite för mycket och som vanligt när förståndet försvunnit så går min mun i 110, jag babblade och sa alldeles för mycket grejer, dock kanske det var lika bra att det kom fram allting. När alla andra hade gått så pratade jag och MrRight hur länge som helst om allt möjligt, vad det var som gick fel mellan oss, varför det inte fungerade osvosv. Och han sa en massa saker som var otroligt jobbigt att höra men samtidigt gjorde mig väldigt glad. Han berättade att han aldrig kännt för nån annan så som han känner för mig, sedan sa han att han hade svårt att ge folk komplimanger men att han tyckte att jag var världens finaste,vackraste,underbaraste,snällaste och sötaste tjej och att han tyckte om mig så mycket. Sedan sa jag att andledningen till att det inte funkade var för att vi aldrig sågs och att han alltid satte allt annat framför mig, som jobb,kompisar festa osv. Så sa han att det var för att han hade varit så rädd att han inte skulle få fast anställning och att om jag bara gav han en chans så skulle han ändra på sig osv. Sedan frågade jaglite om sanne2 osv om han kände något för henne, men det sa han att han verkligen inte gjorde och jag litar på honom. Det känns så jobbigt allting. Han heter ju inte direkt MrRight utan andeldning, jag har ju alltid tyckt att han är MrRight, enda sedan första gången jag såg honom när jag var 14 år gammal har jag ju sagt att honom ska jag gifta mig med. Nu har jag chansen att få honom, men.. som jag sa till honom också, "varför berättade du inte det här för mig tidigare?? nu när det ju försent". det lät så hemskt att säga det, "nu är det försent". speciellt eftersom han då tittade på mig och sa att han höll på att börja grina.. ååå fyy va jobbigt det var. Det hemskaste är dessutom att det är ju verkligen försent. Jag kan inte bara lämna D och gå tillbaka till MrRight. Jag måste försöka gåvidare, för jag vet ju att jag har det jätte bra som jag har det nu, men MrRight har som vanligt gjort mig förvirrad. :/


galet va länge känslor kan sitta i.. undra hur det hade sätt ut som idag om jag hade tagit tillbaka honom då när jag hade chansen? så jävla störd i huvudet jag var som inte tog tillbaka honom.

Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens

dagens håkan


GRAAATTTIS ÄLSK SOM BLIVIT PAPPA IGEN<3

Permalink Dagens Kommentarer (0) Trackbacks ()

torsdag

fortfarande inget svar.. :( sadface


idag har jag varit lika dum som jag är alla andra dagar, dvs sovit typ fyra timmar efter skolan = jag kommer inte kunna somna ikväll.. hmpf.

men lite dutti har jag också varit, har skrivit klart hela min svenska och börjat klottrat ihop hur jag och snoki ska gå tillväga med projektarbetet! =) nu ska jag slänga ihop en hallonpaj och sen slänga ner mig i soffan och kolla på satc, mys!

funderar på att skicka efter en adidas dress som är på rea, den är i ljusrosa och en sån har jag velat ha jätte länge.. dock börjar jag få dåligt samvete för att jag gör av med så mycket pengar, vet inte hur mycket jag har kvar utav min lön men misstänker att det är betydligt mycket mindre än vad jag vill.. tur jag får pengar av pappa snart :)


Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

brun

hittade en bild på mig från förra hösten, jäklar va annourlunda jag ser ut, beror antagligen till största del på hårfärgen men endå! mm gillade den där hårfärgen, chokladbrun, dock tröttnade jag rätt snabbt.. tror faktiskt jag trivs bättre i blont även fast jag inte är det egentligen;p


Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

zigenarliv dreamin

denna låt från håkans nya skiva är inte alls speciellt intressant eller bra när man lyssnar på albumet,
men när man lyssnar den här versionen känns det som att det är en helt ny låt!

sjukt bra! :)


http://www.youtube.com/watch?v=qww4cyHos0I

Permalink mode/musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens

dagens håkan

du är mindre nu
än jag mindes dig



Permalink Dagens Kommentarer (0) Trackbacks ()

duttii

mm, har precis beställt världens finaste tröja! längtar tills den kommer!! :)
har även varit jätte duktig och snart städat klart hela mitt rum, även fast jag är så sjukligt trött..
får se om jag kanske till och med orkar börja lite med svenskan nu efterråt.. =)




sötnos svara

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

idag

är så galet trött just nu så jag vill bara lägga mig ner och sova i sängen, men gör jag det så kommer jag vakna vid tolv och vara jätte pigg.. så det är ingen bra ideé. får försöka stå ut till halv tio iaf.

Idag hade vi samhällsredovisning och den gick jätte bra tycker jag, iaf var det ingenting jätte seriöst eller stort men endå.. :) efter skolan var jag och camilla jätte duktiga och skrev cv som vi åkte och lämnade på lite ställen.. hoppas verkligen att nån nappar för jag behöver ett extra jobb! =)

näe.. undra om man ska ta och städa upp lite på rummet.. känns jäkligt jobbgt, =/


kaaan du vara så söt att svara!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

färdig!

Äntligen är klar klar med samhällsuppgiften, trodde aldrig jag skulle härda ut men nu äntligen! :)
blev faktiskt riktigt nöjd också, låter nästan lite halv proffsigt det jag har skrivit! ;)

nu ska jag fika lite mackor och sedan blir det nog ev sängen.. dock tvivlar jag på att jag kommer kunna somna eftersom jag var så puckad och gick och la mig när jag kom hem från skolan och sov i tre timmar.. hmpf.. men det kändes som att det var värt det just för tillfället! :p

Har även efter mycket klurande tillsammans med mamma kommit fram till vad jag ska göra för projektarbete, och jag tror det kan bli riktigt roligt faktiskt! måste bara fiska någon som jag kan göra det tillsammans med för jag klarar det inte själv! :)

jaa.. det är lika tråkigt som det ser ut att vara! :p

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens

dagens håkan

jag kan inte fånga dig
för jag vet att hela stan
vill ha dig

Permalink Dagens Kommentarer (2) Trackbacks ()

ååh

sitter och tittar på thailandresor när jag egentligen ska plugga internationella relationer.. och jag blir så jäkla sugen att åka!!! htitade några som var rätt billiga också, dock är de i början av december och inte i slutet som jag egentligen ville.. men man kan inte få allt.

enda problemet är att få med mig tjejerna, sluta snåla och lägg ut lite pengar på resan! VI KOMMER VERKLIGEN INTE ÅNGRA DET.. :)


Permalink Angelica Kommentarer (1) Trackbacks ()

äntligen

äntligen så har linnea skickat över bilderna sen gatufesten! ååh satan va jag längtar tills nästa gång nu, men inte allt för långt dit! :)



ÄVEN ATT JAG STOG LÄNGST FRAM!!!!!! =)


Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

hjälp

det här känns, både bra och dåligt.. och jag vet inte riktigt hur mycket jag vill skriva här så alla kan läsa. vill skriva av mig för det är så mycket jag funderar på men samtidigt vill jag inte berätta allt, och berättar jag lite så kommer alla som inte vet hur det ligger till missförstå och inte fatta nånting. men skitsamma, min blogg, jag bestämmer! ;)


jag har kännt hela tiden att jag aldrig någonsin kommer kunna bli intresserad av någon igen, eftersom det bara är mrright hela tiden som snurrar i min skalle. men .. känns som att jag faktiskt blivit det. och på riktigt också. antagligen för att han är helt omöjlig att få.

självklart har jag inte släppt r, men däremot har jag börjat sakta acceptera att jag aldrig kommer få tillbaka honom, och då även accepterat att jag måste gå vidare någon gång. och när jag äntligen börjat ta in allt det där så träffar jag en kille som jag bara stött på några gånger tidigare, alltså ingen jag känner jätte väl utan snarare har pratat med några gånger i veckan på msn och umgåtts med lite i sommar. och det klickade så jäkla mycket, från min sida.

men som sagt.. jag faller ju uppenbarligen bara för killar som är ouppnåliga. tummen upp..
eller ner.

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens

dagens håkan

vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig

Permalink Dagens Kommentarer (0) Trackbacks ()

batttttle

OJ OJ OJ, pajkastning? Ja varför körde du inte över mig då??? du hittade inte dragläge. Det var där skon klämde olalala pinsammmt??? jarrrååååå. Sen hittar jag bara till dina rattar och inte bilens!


på återseénde,
mrbajs

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

fel

nej bajsätaren, jag är ingen dålig bilförare, jag är grym! bara det att du inte fått chansen att provåka med mig än!
(och du ska vara glad att jag inte körde på dig i fredags när du kom åkandes på lillcykeln.. för jag hade som sagt chansen!)

coola tjejen kör bil juni -08, dock hade jag inte fått körkortet då denna bild togs, men det stoppade inte mig och sanna från att tjuva bilen en stund! under den här tiden visste du knappt vart ratten satt på en bil bajsätaren ...fast frågan är ju dock om du ens vet det nu..

Permalink Angelica Kommentarer (1) Trackbacks ()

"jag skulle vilja vara en fluga, då får jag äta bajs"

Tjena tjena, mittbena, mrwrong här. Jag har fått förmånen att blogga i lill-blondinbellas väldigt roooooliga blogg, och jag tackar ju självklart inte nej. Jag och Angelica är somsagt classsssmates och det är jävligt roligt vettu seru, fy satan var roligt det är garvar hela tiden, ne nu ljög jag. Angelica är ju en väldigt dålig bilförare som vi alla vet så ni som åker utan säkerhetsbälte, ta på det för gudsskull, annars kanske ni inte får läsa denna bloggen igen och det vore ju för väldans tragiskt tråkigt fruktansvärt sorgligt hemskt. Ne nu har jag många andra bloggar att blogga i så nu ska jag blogga i nån annans blogg, som han/hon brukar blogga i.

På återeseénde,
mrwrong

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

galet

vilken nedförsbacke
jag faller


men sees :) känns bra!
synd bara att det alltid ska vara fel.


Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

dumt..

Min parfym håller på att ta slut så jag har letat ett tag efter någon ny. när jag och lindis åkte till turkiet stog jag länge i taxfreen och luktade på en massa olika. hittade dock en som jag fastnade lite mer för än alla andra, nämligen märket clean, och det var inte bara en av alla deras parfymer jag gillade,  utan i princip alla!

det fanns tex lukter som "nytvättat" och "rena lakan" , låter mys. enda nackdelen är att det var en "vardagsparfym" dvs nått jag skulle använda i skolan och komplitera med en annan parfym som är lite "tyngre" på helgerna, typ hugo boss eller nått..
men parfymjäkeln gick på nästan 800 kr!! hur dyrt som helst! :(




får tjata lite på mammas man att han ska handla en åt mig nästa gång han kommer hem från singapore, har jag tur så.. =)
fick iaf 3 par nya salming trosor idag av honom för att han hade glömt att handla något åt mig på flygplatsen, mycket bra :)



Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens

dagens håkan

ge mig nått som tar mig någonstaaaans,
för jag vill veta om kärlek finns

Permalink Dagens Kommentarer (0) Trackbacks ()

söndag

idag ska jag ha en riktig deegar söndag. så som jag brukar fast minus bakisfyllan. underbart!
har precis slängt ner mig i sängen igen efter att ha duschat i en timme <3

dock måste jag nu ut med bilen till pappa och sen ska vi plocka svamp också (ibland är jag verkligen en exemplarisk dotter!) heheh. sen blir det hem, äta gomiddan, försöka städa upp på  rummet och sedan ska jag äntligen handla naturgodis och toblerone som jag ska käka framför satc

som sagt, perfekt söndag!


softar liiit i turkeyyy

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

hm

undra varför det är så att man alltid dras till dem man inte ska dras till..?
som mrright, han är så felfelfelfel, ( i den benämningen att han är upptagen, ointresserad och omöjlig). men endå ska jag älta, är det pga av att han är så fel som jag dras till honom? om jag fick honom, skulle jag inte vara lika intresserad då? är det "jakten" som är det roliga.. det känns nästan som så.

dom "bra" killarna som verkligen är intresserade, som fjäskar och säger gulliga saker och visar att dom verkligen tycker om mig, dom känns tråkiga och ointressanta. näst intill mesiga. .. tror det är så att jag gillar inte när man är för lätt fångad, då känns det inte lika roligt, bättre om man verkligen har slitit för att få det man vill ha och sen till slut får man det äntligen!

känns som att jag efter förra helgens prat med mrright har börjat smååttsmåttsmått försöka på riktigt att komma över honom. försöker att inte tänka så hemskt mycket på honom och sitter inte och kollar hans flickväns bdb 24/7 i väntan på att hon ska lägga in ett krossat hjärta etc (jaaa jag vet att jag är patetisk). men varför ska jag alltid börja bli intresserad av nån som är ouppnåbar?. missförstå mig inte nu och tro att jag har träffat någon ny och glömt r, för det kommer dröja LÄNGE innan jag kommer kunna skriva något sånt och fortfarande tala sanning.

men ni vet.. när man träffar någon så känner man (iaf jag) rätt snabbt vad man skulle kunna utveckla för typ att relation till denne, och jag har träffat (hm.. nu måste jag komma på ett bra smeknamn lite fort..) ... solarn, (haha) fyra gånger. och alla gånger har jag blivit mer och mer intresserad av honom. han är sjukt snygg, ap trevlig och dessutom är han galet rolig. men, han är dessutom en riktig player och det määärks (ta inte illa upp om du skulle råka läsa:) ) och han är så onåbar som det bara går att bli. endå har jag lite svårt att sluta tänka på honom.. hm.

Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

lördag kväll- hemma!

hemma för en gångs skull på en lördag. men det är skönt, speciellt efter gårddagens aktiviteter.. känns idag kan jag lova.

har precis tryckt i mig en jäkla massa kräftor och räkor, och så vin till det. mumma! så nu ska jag nörda lite och spela sims, var ett tag sedan sist!


Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

sundsvall

igår blev det utgång i svall. och det vart lyckat, dock lyckades jag bli lite väl full. slog ut halva min framtand men har ingen aning om hur eller vart det hände, helt plötsligt var den bara borta.. hm.. skumt

sedan blev jag nekad att komma in på krogen för vakten var så satans grinig och påstod att jag var för full, vilket jag faktiskt inte var + att jag inte hade sagt eller betett mig på nått konstigt sätt. han bara bestämde sig för att jävlas med mig tror jag.

men det gjorde inte allt för mycket, umgicks med en av de sötaste killar jag någonsin träffat, kändes kul att träffas då det var ett tag sedan sist. :)

ne.. nu ska jag klämma i mig nån macka och sen ska jag på bio!
ikväll blir det lugna gatan, ska vara hemma med mamma och äta räkor,kräftor och annat gott! eller ja.. får se hur bra det går att äta med cp tanden..

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens

dagens håkan

DU ÄR DET FINASTE JAG VET

Permalink Dagens Kommentarer (0) Trackbacks ()

give me a smile

sitter och suktar på resor till thailand, vill så hemskt gärna åka över nyår! men det är så satans dyrt.. iof lever man jäkligt billigt där men en flygbiljett för 12.000 känns lite väl.. då åker jag hellre till newyork för 4000 och shoppar för 6000.. =)

idag har jag klippt mig, dock bara topparna så det syns nästan ingen skillnad.. handlade även ett par nya tights som såg ut som jeans, bra att fylla på förådet nu när man snart är inne i en period då man bara går i strumpbyxor och leggings hela tiden!

ikväll ska jag försöka plugga lite.. har religonsredovinisng imorn så det ska jag läsa igenom, sen samhällskunskapen och svenskan :(

men snart är det fredag, då blir det party i svall! :)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

dutti.. not

jahap. nu är klockan halv tolv.. jag är alltså över mitt tidsshema med en halvtimme..
vilket jag förövrigt inte höll på någon punkt förutom "hämta glass" "top model" och "om en pojke"
dvs..inget plugg..

men imorn.. eheh.



Och på fredag blir det party i svall med milloo.. och jag ska träffa snyggpeter, nicäää

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

19.58

hm.. det där gick inge bra, lekte med dennis och kollade på en snygg kille på facebook, sen va klockan 19.58.
fan va kass jag är.



sad face

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

planering

ikväll tänkte jag hinna med en del grejer som jag egentligen skulle gjort tidigare. men har suttit och försökt döda en mamut på jesper.nu i cirkus en timme så allt annat har kommit efter i planeringen.. men till slut dog den jäkeln!

måste göra ett tidshema annars kommer jag bara fastna på nått nytt spel.. okej,nuska vi se.. klockan är halv åtta..

19.30- 20.00: renskriva svenskan
20.00- 20.15: spela, kolla bloggar, bdb
20.15- 20.40: försöka få svenskan helt klar
20.40- 20.58: fortsätta med samhällskunskapen
20.58- 21.00: hämta glass i kylen
21.00-22... soifjkaldö HELVETE NU BLEV ALLT BAJS

topmodel börjar redan klockan åtta märkte jag nu genom att snabbkolla på tv.nu , inte nio.. hmpfasfdcmkl nu stämmer ingenting, mittshema blir fel och jag kommer inte få något alls gjort bara för att jag är så tv galen..
aja. provar igen

19.40- 19.58: skriva så mycket jag hinner på svenskan
19.58- 20.00: hämta glass i kylen
20.00- 21.00: top model
21.00- 22.55: om en pojke
22.55-23.00: kolla bdb,bloggar mm

23.00 SOVA!


eh.. blev lite mindre plugg än vad jag hade räknat med.. men får se om jag ev skippar om en pojke och glor på något satc avsnitt istället och sedan klämmer in lite pluggning därefter.. går att tänkas på, (men tveksamt om så blir fallet)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens

dagens håkan


När jag höll på att drunkna,
tänkte jag på dig

Permalink Dagens Kommentarer (0) Trackbacks ()

hemma

idag var jag hemma, har haft så satans ont i magen och ryggen inatt så blev nästan ingen sömn alls= döden.
även att det inte gick att sjukanmäla sig så jag nu har en massa frånvaro, måste ta ett snack med den där skolsköterskan imorn så hon får firra telefonen! jag planerar att vara sjuk mycket i framtiden och vill då inte behöva ringa 10 ggr för att se ifall det funkar, jag vill göra ett snabbt samtal och sen somna om i min sköna säng igen!


efter min lunch bestående av groteskt goda varmamackor och ett misslyckande till att kolla på satc (fattade inte vart filmkanalen var) så stapplade jag ner en sväng på stan. där fyndade jag en hel del på åhlens så var mycket nöjd när jag gick därifrån! mehehe.

nu ska jag försöka ta tag i lite läxor som behöver göras. fastnar dock på diverse spelsidor hela jäkla tiden så pluggandet kommer lite i andra hand, mene jag ska bara klara en level till.. sen plugga

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

saknad

sjukt hur mycket man kan sakna en person. fattar inte varför jag inte bara släpper det och går vidare, kommer knappt ihåg vad det är jag saknar längre (okej nu ljög jag..) men det var så länge sedan, och det är bara dessa gamla minnen att nöta på, ingenting nytt någonsin.

de enda minnen jag har som hänt nyligen är dåliga. var det verkligen så bra.. var vi verkligen så bra som det känns? eller är det jag som har byggt upp en massa överdrivna minnen och fått för mig att det var bättre än vad det egentligen var..?  jag vet verkligen inte. och det känns som att jag inte kommer få veta heller

jag har verkligen försökt hålla hoppet uppe, trott att han kommer släppa henne och vilja ha tillbaka mig, men efter lördagens prat med honom så är allt hopp borta. verkligen allt hopp är borta.


Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

turkiet

ååh, vill bara få alla (380) bilder från turkiet nångång! men det går så jäkla segt att skicka så jag tror att jag ska ge lindis en skiva så får hon bränna ner dom åt mig istället! här är en bild från en av alla våra utekvällar (var inte alla kvällar utekvällar) ;)





Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens

dagens håkan


åh, gud det gör så ont
att nått så nära
kan va så långt bort..

Permalink Dagens Kommentarer (0) Trackbacks ()

seriös?

tycker verkligen folk på riktigt att det här är snyggt? jag fattar inte, det är sjukt ful färg, passform, man får "mamma rumpa" i dem och ser ut som en flodhäst. mene ses.




pricken över i var de fina skorna (som man hade på sig när man var 6 år och mamma hade tvingat en) och spetsstrumpor i. seriöst ni kan inte på fullaste allvar tycka det är snyggt?!


aja. är ni intresserad kostar dom150 kr plus frakt! ;) http://elins.devote.se/

Permalink mode/musik Kommentarer (1) Trackbacks ()

Utkast: ***. ...

***. säger: är du helt ärlig nu;D?
Angelica säger: va
*** . säger: de där me att gå ut med hundar =)
Angelica säger: kanske
*** . säger: hihi tänkte väl de ;D;D
***. säger: hehe vet du en sak? :)
Angelica säger: ne berätta jag är verkligen jätte nyfiken..

*** . säger: ja ska kanske bli gudfar :D :D hihi
Angelica säger: happ
***
. säger: joho du :D


seriöst? FATTA PIKEN? SLUTA SKRIV

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

hahah

ja jag vet, det är jätte töntigt att lägga upp msn konversationer hit och dit, men jag har extremt tråkigt och tyckte det var lite halvroligt! :P


Angelica säger: 12 november ska jag ner=)
*** . säger: jaha du.. jag som trodde att du typ aldrig skulle vilja träffa mig igen...:)
 Angelica säger: oj
 *** . säger: ???
 Angelica säger: skrev fel haha=)
*** . säger: haha....
Angelica säger: jag skulle skriva till elin, men det blev nått knäppt så din ruta kom upp
***
. säger: oki..


hahhahha. tror jag har extremt dålig humor!:P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens

dagens håkan

jag vill försöka igen
den här gången
den här gången
kanske världen förstår oss

Permalink Dagens Kommentarer (1) Trackbacks ()

helgen..

hm. vet inte om jag ångrar mig eller inte över att jag gick ut i helgen. fick prata ut ordentligt med mrright men jag fick definitivt inte de svaren jag hade hoppats på. iof var det väl rätt förutsägbart men endå, gjorde sjukt ont att höra när han berättade om hur jäkla kär han var i henne osv.

det jobbigaste var nog när jag stog bredvid honom och kollade på honom från topp till tå och verkligen kände i hela kroppen att det är HAN. han jag vill ha, han som är rätt och det är han som är mrright. så jäkla jobbig känsla att veta precis vad jag vill ha men samtidigt veta att det är helt ouppnåbart.

dock var det skönt att verkligen få berätta allt jag har tänkt på, hur svartsjuk jag är på henne och ifrågasätta det han och jag hade, bara för att få höra från honom att jag kommer alltid vara en del av honom och han kommer aldrig glömma mig, inte ens om han försöker. tack för det iallafall!.


varför ska det vara så jäkla jobbigt? :(

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

älsk

oooh, myyys! har redan kollat på älsk två gånger i sommar, och tänkte hinna med två gånger till i år!
längtar redan sönder!! :)


världens finaste håkan

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

seeena killar

ieftermiddag har jag varit rätt duktig endå, börjat med samhällskunskapen, som dock går skit, och eh.. ja sen har jag väl iof inte gjort mycket mer.

var inne och kollade på facebook och hade tydligen fått napp iform av (ännu) en stochkolmskille (hahahah jag måste vara fruktansvärt snygg) som tydligen visste att jag hade varit i turkiet nyligen, så jag blev fundersam över hur han visste det. då kom det fram att det var han jag hade lämnat fram min biljett till på arlanda, varav han hade kollat mitt namn, skrivit upp det och sedan kollat upp mig på facebook. nääämen, ännu ett psykfall att dras med? mehehhehe, kanske kan han fixa billigare resor? MENEEE SEES DÅ.

ne, men det var lite halvkomiskt endå, har nästintill blivit av med den första stockholmaren och så dyker det upp en till. undra ifall jag skickar ner Mrright till stockholm, om han kanske börjar ragga på mig då han också? LÄTT VÄRT ETT FÖRSÖK!





Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

sommarn 08

det känns som att sommaren har gått sjukligt fort och att man inte har hunnit med någonting alls på hela sommarn. men nu när jag tänkte efter insåg jag att jag faktiskt,förvånansvärt har hunnit med en del andra grejer än att sova och festa! dock är inte ordningen på allt riktigt


♥ Gatufesten svall, håkan 1a gången i sommar
statsfesten hemma
♥ storsjöyran håkan 2a gången i sommar
stockholms weekend
♥ Umeå weekend
♥ sannas och mittt midsommarfirande
♥ tagit körkort!
♥ jobbat tre veckor
♥ gått lös varje ons,tor,fre,lörd
♥ turkiet en vecka

har säkert glömt något men tycker det blev en del endå :)

3dje gången 26 september älsk? :)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

torsdag

ooh, hemskt nöjd jag blev alldeles nyss. min engelska lärare har satt ig på mig i engelska b pga av att hon sa att jag inte hade lämnat in min sista uppsats, vilket inte stämmer för jag hade lämnat in den men hon är uppenbarligen så yr så hon knappt förstår hur man startar datorn.

hon verkade iaf inte tro mig när jag berättade hur det låg till och ville ha någon form av bevis för att ändra mitt betyg,och nu hittade jag hela alltet på skickade mail, hejdå ig! skönt. bara naturkunskapsprovet kvar att fixa från 2an..
.. och.. eh, engelska b då. men det löser sig!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens

dagens håkan

om jag var tio år yngre
skulle jag inte behöva dig längre

Permalink Dagens Kommentarer (0) Trackbacks ()

åååh

tror jag ska byta nummer, är så satans less på att människan ringer hela tiden!!!!!!!!!!varför fattar han inte alla jäkla pikar hela tiden??? han skickar typ 4 sms om dan, varav jag svarar på noll, han ringer två gånger om dan, jag svarar noll.

så har det hållt på i två veckors tid, FATTA PIKEN NÅN JÄVLA GÅNG APHUVVE!!!!!!!!!11

råkade svara idag när han ringde, bara ren reflex, tror ni jag blev av med honom.. NÄE. jag svarar knappt på vad han säger, låssas gäspa helatiden och säger att jag håller på att somna, säger att jag behöver plugga, fattar han piken? NEE. och hans jobbiga jävla röst och äckliga saker han säger (då menar jag inte äckligt som i typ ooh jag vill ligga) utan mer,

"mm va mysigt det skulle vara att krypa ner under en gosig filt med en het kopp choklad och lyssna på regnet som smattrar utanför fönstret" VEM SÄGER SÅ?
det är det mest avtända, äckliga, störda, bögiga man kan säga!
fyyyyyyyyyy

kan man blocka någons nummer från att ringa?  hoooooooooooooppas!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

insparken

insparken vart mycket lyckad trots det dåliga vädret!
vi lyckades faktiskt få med 1orna på alla lekar, och jag tror dom hade lika roligt åt allting som vi hade. sp1a vann så vi ska nu ägna en eftermiddag åt lekar med dem och även bjuda på fika. och fika= niceee

tror jag ska försöka komma i säng rätt tidigt, runt tio förmodligen så jag orkar dra mig upp ur sängen imorn. för imorn är det klasskort, och vi har världens roligaste ideé! =)

gnaaaaaatt


Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

mrright

nu har hela sommarn gått
och hela jäkla sommarn har jag ägnat åt
att älta dig
dig dig dig dig
dig
dig

 heeeeeeeela tiden.
och nu när det är höst, när det blir ny årstid, man byter kläder, påbörjar nya saker
vad gör jag då..?
jo, jag ältar dig
dig dig dig
hela hela tiden dig dig dig.

nu undrar jag, när sjutton ska jag sluta med det? för det börjar bli tröttsamt, både för mig och min omgivning.


digdigalltidfinastedu

Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

NOLLNING

nollning på sp1orna ikväll 19.00 i psykparken
ses där!

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens

dagens håkan

det gör ont att veta
men lika ont att undra

Permalink Dagens Kommentarer (0) Trackbacks ()

prins

idag fyller den här lillprinsen ett år! känns som att det var igår han kom hem ifrån bb! men inte helt fel med en födelsedag, nu får jag en massa go kakor och tårta, mumma!

oklpöä

världens bästa kille <3

Permalink familj&vänner Kommentarer (0) Trackbacks ()

woooho

och gissa vem som kanske får se älsklingshåkan en gång till i år?!


MYYYYYYYYYYS!

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

jag vet

jaja.. jag vet, är totalt värdelös på att uppdatera! men jag har haft så mycket annat för mig.. eller inte alls

ikväll har jag iallafall släppt ut min manliga sida då jag bytt däck på christers ena bil, jajamen ni hörde rätt! och det är faktiskt inte speciellt svårt så blev klar vid halv nio, sen fick jag sitta och hjälpa honom med att fixa kopplingen på andra bilen, vilket inte var riktigt lika lätt så jag överlät det till honom och for hem istället!

idag var första "riktiga" skoldagen eftersom det  bara var lekar i fredags. kändes tungt att kliva upp imorse och inget jag ser framemot att göra i ett år till. menmen. vi har nollning på ettorna imorn, så det blir en massa bus och ev lite festande också.. dock vet jag inte hur jag ska göra, funderar på att ta en vit månad. japp ni hörde rätt igen, JAG, VIT MÅNAD var med i samma mening.

anledningen är att jag känner att 3 dagars festande hela sommarn plus 7 dagars gålös festande i turkiet har tagit rätt hårt, passade även på att gå ut två dagar i helgen och snubblade hem med någon i lördags. dock blev det enbart sovning och skvaller prat, men mamma blev dock endå inte glad över att jag inte kom hem by my one. men vad gör man när halva stan blivit våldtagen runt mitt område och min snälla  party (och bad) anförvant ställer upp, inte sjutton tackar man nej.

dock upplyste jag honom först att inget skulle hända pga av min mrright, och ne.. jag har fortfarande inte släppt honom tyvärr.

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()