back

är sjukt trött efter att ha rest hela dagen så jag tänkte sova nu på¨en gång, men måste bara säga att jag har haft det så galet jäkla kul den här veckan i bryssel med min klass :D vart verkligen lååångt över förväntan, saknar det redan :) sammanhållningen var jätte bra hela veckan ochdet blev verkligen att alla kunde hänga med alla, får ont i magen när jag tänker på att det bara är cirka 2 månader kvar med klassen :(

utgång i bryssel var inte heller helt fel.. med tanke på att stan är mycket större än stockholm så var det inte speciellt dåligt utbud på klubbar.. ;) skriver längre inlägg med bilder imorn :)

pricken över i,et var nog idag när vi märkte hur mycket pengar vi hade kvar på klasskontot, alla i klassen fick tillbaka 750 kr;D allså gick jag i stortsätt med vinst på resan.. ha ha:D ibland är livet himla bra :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

BILDER =)

väntar på att lindis ska lägga ut bilder från igår men hon är så seg så jag tjuvar lite bilder från maddes blogg istället! :)



titta så fin sof hade gjort sig, bara för min skull! :')


tänkte inte på att mina vänner äter som myggor, så jag hade gjort 3 stycken tacopajer, en aning onödigt då det vart två pajer över! :P




efter maten blev det som sagt spel och dricka :)









kommer kanske mer bilder sen om linda har något roligt:p nu ska jag värma lite bullar och sedan sätta igång att plugga!=)


Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

gårdagen

igår hade jag favvotjejerna hemma på middag eftersom jag nyss fyllt år! det blev jätte lyckat och jag fick massor med fina presenter :) vi spelade spel och hade allsång nere i tv rummet och sen kom det lite fler människor, tyckte det var lite halvroligt att varje år sen jag fyllt 15 har jag haft fest hemma och det har alltid varit i princip samma människor där, därför var det extra roligt nu när det blev så iår också :)

blev en sväng ner på krogen sen också, men som sagt.. det är alltid roligast på förfesterna! :p men jag hade en jätte bra kväll och pricken  över i så är jag inte ens bakis idag ;D

nu ska jag gå hem till mamma och tigga lite mat sen måste jag nog börja packa.. åker som sagt till Belgien på tisdag morgon!

bilder kommer sen :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

happyface

nu ni! äntligen kan jag börja blogga igen, fyllde år igår och fick en ny bärbar, så jag är back on track ;D
är så glad över min lilla beebis, lätt bästa presenten :)

dock är jag less på hela min blogg, hela designen, hela sättet jag skriver.. funderar på att ha en ny som jag skriver i mer ofta men kanske inte riktigt lika personligt., med tanke på att jag inte riktigt vet vilka som läser mig blogg så känns det lite fel ibland att skriva om väldigt personliga saker, även fast det är skönt att skriva av sig!

har märkt att när jag ibland pratat om saker som jag stör mig på eller mår dåligt utav så läser fel människor eller feltolkar personer det jag menar, och sånt orkar jag inte riktigt med.. får se hur jag gör..

nu ska jag  ner på kina och käka med pappa och sen jobba ;p bye!

Permalink 10 poäng Kommentarer (3) Trackbacks ()

trött!

är kass på¨att uppdatera men lovar att det blir ändring när jag får min nya dator! :)

idag har jag hunnit med mycket och just nu är jag helt slutkörd, sov knappt något alls på hela natten, men lyckades ta mig upp till skolan endå, sedan blev det direkt hem till mig där jag städade vardagsrummet, vi ska flytta alla grejer på lördag är det tänkt.. =) sedan blev det upp till en släktning som jag intrevjuade inför ett arbete i skolan, tror det kommer bli jätte bra! efter det fick jag åka raka vägen till jobbet och jobba fram tills jag kom hem vid nio. tuff dag när jag sovit högst 3-4 timmar inatt...

men jag börjar känna av att jag sover dåligt, magkatarren har kommit tillbaka och jag mår illa precis hela tiden. tur att mamma har tabletter hemma som jag kan ta när det är som värst!

menmen.. nu ska jag sova, hoppas verkligen att jag lyckas ikväll, har haft skitsvårt att somna i veckan av någon anledning=/

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

skön dag!

så härligt att vara ledig, har tagit en riktigt lång sovmorgon och sedan satte jag igång och pluggade lite.. är äntligen klar med min fördjupning i filosofin och det känns såååå skönt! nu sitter jag och kikar på olika makeup sidor för att ev klicka hem lite belöning för min pluggning.. :p  är sugen på den där nya mascaran från Japan som ska vara så grymt bra.. men samtidigt köpte jag nyss hem ny mascara.. hm.



kanske inte blir än sån just nu isf.. men nått ska jag nog se till att unna mig :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()