hjälp

va olik sig man kan bli på bara cirkus ett halvår, känner knappt igen mig! :p väldigt glad över att jag färgade det ljust iaf, dock saknar jag längden på håret!


Permalink Angelica Kommentarer (1) Trackbacks ()

smör

smörarn Nr1 är vad han är, men jag faller inte ett dugg för det.. tycker bara det är fjantigt. japps det tycker jag

Imorn blir en härlig dag, kea skulle ta med nått papper till jobbet om alkoholvanor som han och jag skulle sitta och pilla på, antar att det tar ett tag (om vi segar) vilket innebär att jag får mindre och mindre att göra. sedan var det en massa skatteverkspapper = man måste sitta vid datorn= hellu bdb,blogg,apis u name it.

Gillar verkligen keas stil, som idag när chefen kom in till oss så slutade han genast jobba och började babbla på om den numera välkända p2 groggen igen. Allt för att visa chefen att han inte jobbade, efterråt när chefen gått så fortsatte han som om ingenting hade hänt och kollade efter ett tag på mig och sa,mercedes.. nästa gång chefen kommer måste du sluta jobba, annars kanske han får för sig att vi jobbar bara för att vi har respekt för honom.. och det får han inte tro så bara lägg undan grejerna snabbt nästa gång va. skööön kille (gubbe).

Sedan ska jag till sannasnok och trycka i mig go grejer och pilla på hennes presenter. mehe, har hon tur så kanske hon får en grön liten groda av mig igen. mahahha.

nu ska jag äta grillat, muuuummmaaa

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÄNTLIGEN

GRAAATTTIS SNOKIE!!!!!! <3 äntligen är du med i gänget! Räknar med tårta och go kakor imorn!!! ^^


just nu sitter jag och jäser på jobbet, känner hur skön atmosfären är fortfarande eftersom stinky är inne på sin andra semestervecka. hoppas bastubygget går bra, (fy vad det lär stinka apa där inne, stackars dom som måste basta där! :(   )

Har även fått en ny kompis nu, han heter kea, eller ja.. jag tror egentligen han heter lars-gunnar eller nått men alla kallar han för kea, och jag vill såklart inte bli utfryst på min nya arbetsplats så jag faller för grupptrycket och kallar honom det  jag med.

Det enda han pratar om är bilar, vad han ska göra när han blir pensionär, (vilket är om cirkus tre veckor) och även om olika groggar han brukar dricka på helgerna. Nu senast berättade han om hur han hade hällt upp sprit,sockerdricka och sedan stuckigt ner en päronglass i glaset, vilket jag då upplyste honom om att det kallas för p2, så nu springer han runt och säger till alla att dom ska få smaka hans p2, och att det var "mercedes" som berättat för honom att det visst så groggen, eller rättaresagt drinken hette. och ja, han kallar mig för mercedes, fråga inte varför, för jag har ingen aning. men han verkar gilla mig så dumt att lägga sig på minussidan genom att försöka få honom att förstå att jag faktiskt heter angelica.


meheh, nee jobba nu tio min sen lunch

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

funderingar

Jag låg och funderade igårnatt, (som vanligt) och kom in på ett rätt fult ämne (iof var det kanske ingen slump att det var just det ämnet).. men tillbaka till saken! Det är så sjuuukt äckligt att suga av en kille!!! fy, hellre dör jag.. eller ja, nästan då. ibland får man såklart offra sig för "den goda sakens skull" hahahhaha, men inget man frivilligt gör på nån man inte tycker om!

Det är bara så sjukt ohygieniskt, och tänk om dom skulle kissa precis närman är där med munnen!! får jämt en massa sånna tvångstankar, eller tänk om jag skulle få några sekunders damp och bita av den? då åker jag på ganska saftiga böter. sees. ne, inge kul alls. Speciellt eftersom jag har en tendens att få halvdamp ibland, (ta inte illa upp alla ni som läser min blogg och har damp , ((vilket istortsätt är 99% eller så)) )

Men endå ska ni tjaaata och tjaata och tjaata, alla möjliga repliker kör ni med men oavsätt om ni säger "gumman kan du inte massera mig,med munnen alltså,där nere alltså" eller "sug av mig!" så är det fortfarande lika o-lockande! lovar. och sen säger ni
"-men snäälla gumman,vill du inte att jag ska vara glad?"
"-joo det är väl klart!"
"-men ner och sug på han då!"
"-nejtack"¨
"-meh, är du tolv eller?!"

ne.. är jag sugen på att suga på nåt föredrar jag att köpa en klubba. hur äckligt är det inte att ha något levande som ålar omkring i munnen? det är som om vi skulle bita tag i en levande ko som vi ska käka, make no sense!




hahahah vart ett halvknäppt inlägg men det var det här jag funderade på inatt iaf;p hah

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

snabbt

nu ska jag snart sova, jobbade inget idag för min mage är på strejk och gör så satans ont!! tur att jag ska till doktorn imorn, dock är jag galet nervis, hatar att gå till doktorn :(


Jag och linda var en sväng ner till svall idag, handlade två par skor, två tröjor, underkläder och bikini=) hann också med att trycka i mig en bakad potatis med skagenröra, mums! Var även och hämtade ut mitt körkort idag!!!! nicääää :)


ne, sova nu..

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

bra tisdag

mmm det här känns bra, snart brummar jag omkring i min egna bil och slipper låna mammas =) Kom hem från mackan för ett tag sedan och då berättade dom att de redan nu efter en vecka var less på att jag jämt lånar bilen så dom ska köpa en egen åt mig, betala försäkringar och hela baletten. behöver bara stå för bensin själv.. känns niiiiiiiiicääääää!

något som känns ännu bättre är att jag ev kommer få göra hela mitt projektarbete i **** !!!! får besked imorn, så jag vill inte ta ut glädjen i förskott, men det vore allt bra häftigt om det blir så!



SUUUUSSA NU!

Permalink Angelica Kommentarer (1) Trackbacks ()

ap telefon

om det är nått jag hatar så är det när hemtelefonen ringer. har bönat och bett mamma att ta bort den men icke. Ändå kräver honatt jag ska svara i den när det ringer, jag som inte vill ha den! rättvist? NOPE! jag haaaaaaaatar att svara i telefon och prata med en massa jäkla puckon som inte ringt för att prata med mig, och så måste man låta trevlig och säga "neeej tyvärr så är han inte hemma, jaa självklart ska jag skriva upp ditt nummer, nee det ärdåligt väder här. jaahaja va trevligt mhmmm" hate it! just därför jag absolut inte passar att jobba på ib!

en annan sak som tillhör samma kategori är dom där jäkla hundarna. visst är dom söt osv men dom behöver gå ut och dom ska ha mat och klappning och hela köret. jag har sagt till mamma fleera gånger att vi ska döda dom, men hon vill inte! ÄNDÅ tvingar hon mig att gå ut med krypen ibland, "angelica nu fick du ju faktiskt det och det, så nu kan du gå ut med dom" eller " om du vill ha stjus dit så måste du gå ut med hundarna först" Hon använder alltså hundarna för att kunna köra med mig! aawwww va arg jag blir nu när jag inser hur utnyttjad jag blir!!


"Vill du ha barn: Om ett par år!"  -HAHAHAHHAHHAHAHHAHHAHA. årets skämt?!





... inte få du använda min karl till nån sån avling iaf, glöm det! mrright ska få fina barn med mig, om ett par år..hahahahahahha fy va rolig jag är. och trött som vanligt






Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

såklart

... dock inte lika snygg som mrright, men säg nån som är det

ne precis!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

gnatt

nu ska jag sussa.. tänkte dock göra detta redan för två timmar sedan men fastnade som vanligt framför datorn. hmpf. död imorn på jobbet seees!

tur att det lönar sig att gå ut ibland, snygg kille seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

ännu en måndag

idag har jag arbetat och slitit som vanligt! känner mig såå duktig. känns ännu bättre när lönen kommer <3
märkte också av att det var en skillnad på jobbet idag jämfört med tidigare, luften var på nått sätt renare, och friskare. kan ju mycket väl bero på att stinky är på semester<3. mehehhe. han skulle tydligen bygga en bastu, roligt för dig stink!

Nu har jag och mamma varit och hyrt film och lite godis som vi ska roa oss med ikväll. har även laddat upp med lite tidningar och sådant som jag tänkte bläddra igenom innan jag ska sussa. Har också en katalog med massa olika rolex klockor i som mamma fick när hon lämnade in sin på service, och jag vill ha nästan varenda en!! fast jag hittade en speciell med rosa guld som var galet fin! den ska jag önska mig i student present!
snygg va? :)



filmnu, puuuusss

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

sömnoman?

förstår inte hur min kropp kan behöva så sjukt mycket sömn. sov när jag kom hem från jobbet igår ca 2 timmar, sedan var jag ute (skittråkigt!) och somnade ca 3, sov till halv ett, åkte hem och la mig ute och solade/halvsov i ca 2 timmar. sedan går jag in och fikar en snabbis och känner hur jäkla trött och slut jag är så jag lägger mig och sover i 2 timmar. och nu sitter jag här och ska snart vara hos elin men jag är långt ifrån färdig och det enda jag tänker på är hur mycket jag skulle vilja sova nu! :p

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

dutti angelica

jag som i vanliga fall enbart brukar slänga iväg ett, högst två inlägg per dag som oftast också brukar innehålla en massa depp verkar nu fått några superkrafter och skriver hejvilt! kan dock bero på att jag sitter oövervakad vid en dator och inte har något annat att göra.

Jag har lunch nu fresten, känner mig rätt tuff med tanke på att jag själv får bossa över när jag har lunch och hur länge. så nu har jag iaf bestämt att jag har lunch.. eller, efter att jag har skrivit klart det här (vill ju inte sitta här och skriva ett inlägg och inte få betalt för det).

Kommer känna mig som drottningen nere i lunchrummet nu.. mamma hade gjort exotisk planka igår och jag fick resterna! YEEES. typ, potatissallad, kyckling, fläskfile, skinka, meloner, jordgubbar, ost och kex osv! Fyy va avis alla gråa tråkiga arbetskompisar kommer bli, speciellt min handledare som enbart käkar "felix färdiglagad" , det osar nästan lika äcklig om hans matlåda som det gör utav honom, så iof passar dom bra ihop. men tror jag ska sluta babbla om honom, vem vet.. tänk om han läser min blogg.. isf  HEEJ Taito! (ja han heter det, och nej det är inte mitt egna smeknamn på honom.. mitt smeknamn är ju såklart stinky! *nöjd!*) ne nu ska jag ner och fresta mina stackars arbetskompisar!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

tröttare än tröttast

fy att man kan bli så här jäkla trött, det enda jag vill nu är att det ska vara apigt kallt ute, så man nästintill fryser igäl, sedan komma hem, lägga sig i sängen och frysa lite, dra på sig dubbla täcken och se till att det är kolsvart och tyst i rummet, en SOOOVAA! mmmm va skönt det skulle vara.

Jag är så trött så jag klarar näst intill inte av att hålla ögonen öppna, jätte jobbigt, speciellt när handledaren kollar på mig varje gång jag nickar till här i stolen, som om jag vore störd. :(  det underlättar inte heller att det jag sitter och gör nu är extremt enformigt och jag har ca 30 papper till som jag ska göra samma sak med.

var tvungen att smita in på toan och ta en powernap mot handfatet i tio min.. hahha. det hjälpte dock inte utan jag vinglade ut därifrån och såg hur alla besökare kollade på mig och säkert trodde att jag hällt i mig en massa alkoholhaltiga drycker där inne på toa. men nejnej,om det endå vore så väl. så nu sitter jag här igen, rooliiit.

Igår var jag ute och KÖÖÖRDE bil , wihoo, känner mig lika tuff varje gång jag säger att jag Körde. mehehheh. var hemma hos markus och fjantade mig, såg en töntfilm och sedan tvingade jag med mig honom ner på videoteket för att handla glass. dock fick jag bara i mig halva och resten blev kvar hos han.. :( så nu Måste jag dit ikväll en snabbis och äta upp den.. innan han hinner göra det!!

uuuutgång ikväll! och NEJ, det är inte fest hemma hos mig, dock verkar alla tro det. Men icke, sedan min födelsedag pallar jag inte ha något sådant, jag får ju bara springa och städa hela tiden och det gillar jag inte!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

jobbar

mmm, gaaaaaalet jäkla trött jag är! Har inte kommit i säng tidigare än ett en enda dag den här veckan, känns inge vidare då jag kliver upp halv sju och jobbar hela dagarna. just nu jobbar jag för fullt.. ojojoj va duktig jag är.

ne, ska sanningen fram så sitter jag ute på internet så fort min äckliga handledare springer iväg och fjantar sig, han luktar så illa :( så illa så jag klarar seriöst inte av att stå bredvid honom utan jag MÅSTE hålla en hand för näsan, ( eller så försöker jag liiite disktret låssas som att det luktar jätte gott på min tröja så jag måste stå och sniffa påden hela tiden. eller så håller jag andan, dock är det lite halvjobbigt eftersom jag är kass på att hålla andan och vet att snart måste jag dra in ett andetag med hans snusk lukt i.. illa! :(    tur han har semester på måndag! jag ska peka finger åt honom, i smyg!

ne.. fy va jäkla övertrött jag är. lust att lägga mig ner på tanjentbordet och dreggla lite, och få min efterlängtade och SÅ viktiga skönhetssömn! men icke, jag har ju faktiskt ett jobb att sköta. ett hemskt viktigt också!

Sitter och fyller i på datorn alla ankäter som vi har gjort/skrivit/skickat in och ska då även fylla i den som har gjort det.. och med tanke på att jag har gjort ca hälften och handledaren andra hälften så vill jag ju att mitt namn ska stå på 50% av det jag skickar in. men det gick surploppen inte med på för då var han tvungen att först registerar mitt namn i databasen ( för det är säkert såååå jobbigt!) så nu vill han istället att jag ska ta HANS namn på MINA papper! han ska alltså få äran för mitt jobb! det går jag absolut inte med på så nu i protest sitter jag istället och fyller i random namn på "den som har gjort arbetet". mohahhah vem skrattade sist nurå stinky!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

YEEES

äntligen!!! JAG KLARADE DET!!!! körkort, jaaaaaaaaaaaaaapp!!!
var hur nervös som helst från början men körläraren var trevlig och pratig så det släppte rätt snabbt! :)
känns verkligen hur skönt som helst!!! fick 2000 kr och en tatuering också som grattis, feels nice :)

ikväll blir det amenta och sedan fira med skumpa, seees :)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

för att jag gör det

If you love me
won´t you let me know

Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

morgondagen..

ooh. galet nervis jag känner att jag är just nu! antingen blir det depp hemma imorn kväll eller så blir det fira!

hoppashoppashoppas!!!!! :)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

glad sommar

ja, verkligen.. skitglad sommar! världens sämsta jävla sommar. jag hatar sommaren. jag hatar 2008, det började på sämsta tänkbara sätt, och det blir inte bättre. ne..2007 var mitt år. mitt och ditt. eller.. första början iaf.. eller vem lurar jag, hela året var vårat, oavsätt om vi var tillsammans eller inte.

Jag har iaf varit duktig idag. somnade inte för än halv fyra i morse (som vanligt) klev upp halv sju, jobbade till tre, övningskörde på bilskolan, var på stan och handlade en tröja, sedan hem och käkade och hyrde film med momi.
ja.. riktigt duktig har jag varit. trodde jag skulle somna som en prinsessa iväll, men vem vill vara en prinsessa utan prins?

Är sjukt less på att jag har fått tillbaka mina sömnproblem. hade dem förra året på vårterminen i skolan också, var ett vrak i nästan ett halvår. somnade aldrig före tre, sen upp halv sju, gå i skolan hela dagarna, plugga, jobba, träna.. fattar inte hur jag klarade det. kanske för att jag hade dig vid min sida? eller dig i mina tankar? eller du mig i dina tankar? kanske för att jag var så jävla mycket starkare då än vad jag är nu. känner mig som ett vrak.

jag trodde kärlek var någonting  bra, ett lyckorus.. inte så här. hur ska jag kunna gå vidare när du tagit sönder ett av mina viktigaste organ? inte sjutton går det att laga med karlssons klister, det enda  den enda som kan laga det är du. och du har någon annans hjärta i din hand just nu, precis som att någon annan har ditt hjärta i sin hand. hoppas hon är lika rädd om det som jag var.. ditt hjärta ska inte behöva vara lika trasigt som mitt.


AAAAAAAAAAAAAAAAAAA jag blir galen. ta mig härifrån, ge mig något att skratta åt. gör mig glad

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

för sent för--

för att jag sitter här, och jag vet inte vart jag ska ta vägen.
jag vill bara vara med dig, det finns ingen annan än dig för mig. du betyder allt för mig, kan du inte förstå det?
varför kan inte du känna likadant för mig?

för att jag sitter här,tröstar mig.. men det hjälper inte ett dugg. för att jag tänker på hur det var som för ett år sedan. då jag satt bredvid dig, höll i din hand medan vi åt middag med din familj. alla tyckte så bra om mig och allt kändes så bra.

.. nu har du k'äkat middag med henne och din familj. nu är du kär i henne och har kommit över mig totalt. säg mig, hur lyckas du med det? för jag har försökt och försökt men ska jag vara uppriktig så fungerar det inge vidare faktiskt..


älskade älskade du. snälla ge mig bara en chans och jag är din föralltid.


:(

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

hmm

iförrgår (i fyllan) fick jag frågan om jag någonsin hade älskat någon (en kille alltså) vilket jag svarade nej på, och även sa att jag knappt hade varit riktigt kär förutom en gång (mrright såklart).

sen började personen fråga mig vad jag tänkte på när jag menade att jag hade varit kär, alltså hur jag hade kännt.
så jag började förklara,

 om jag hade mrright så skulle jag kunna bo urfattig i en grotta, bara jag fick vara med honom. Jag skulle kunna leva på noll och ingenting, säga nej till all lyx och pengar i världen, så länge jag får vara med honom så är han det enda jag behöver. Jag kan inte säga att jag skulle "offra" mitt liv för honom, men skulle någon försöka skjuta honom eller liknande så skulle jag aldrig tveka på att ställa mig framför honom. Jag skulle kunna gå genom eld för hans skull och jag vill att han ska vara lycklig.

när jag hade sagt det så svarade personen jag pratade med mig med att säga; Ja men angelica då var du inte kär i den personen, då älskade du honom.

happ

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

onsdags utgång i bilder

Jag kanske lät lite väl deppig i förra inlägget angående festandet men det är oftast så det brukar låta dan efter! ;p
här är lite härliga bilder från gårdagens festande iaf!

















som sagt, blev en rätt lyckad kväll, dock tidig "hemgång"

Permalink Fest Kommentarer (1) Trackbacks ()

död

känner mig helt död idag, men jag antar att jag har mig själv att skylla. gårdagen,eller rättare sagt kvällen var trevlig, fram tills att jag fick i mig lite för mycket och det resulterade i en hel del minnes luckor som vanligt. blir galen över att jag jämt ska glömma bort vad jag har sagt eller gjort, men jag har en svag känsla av att jag skämde ut mig rätt mycket för m, haha. måste ringa och prata med honom sen och höra vad jag kan ha sagt för tokigt.

nu ska jag mest ligga i sängen och tycka synd om mig själv. är sugen på scones eller något sånt men jag pallar inte gå ner och göra i ordning, då finns det risk för att jag faller ihop och dör. uch. ses i helgen

Permalink Fest Kommentarer (0) Trackbacks ()

seg tisdag

idag har jag verkligen inte gjort ett dugg nytta. vaknade som vanligt vid två tiden och gick då in och myste lite med dennis som hade tagit en tupplur, dock vaknade han rätt snabbt och började grina så då fick jag kliva upp igen.
Sedan har jag hunnit med en sväng upp till nickebo med mamma och mormor där vi tog en fika, och sedan åkt ner för att hämta ut tågbiljetterna på stan, mmm =)

ikväll, vet jag inte alls vad som händer och sker, förmodligen ingenting alls.. men det är rätt så skönt det med ibland. ska spana lite på reseinfo till hösten 2009, seeeeeeeeeeeeeeeees =)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

måndag

jag som skulle bli duktig den här veckan, börja träna och kliva upp i någorlunda tid..men det fick ju inge vidare! vaknade vid två och sedan har jag mest fått agerat chafför åt mamma när hon ska åka runt halva stan för att handla mat.

Ikväll ska jag vara jätte duktig och göra hallon muffins, japp ni hörde rätt! och dom ska bli lika fina och goda som dom blir på tv.. eller, hoppas det iaf!

Det  är måndag idag och jag längtar redan tills på fredag för jag är partysugen, dock blir det väl garanterat utgång onsdag också, men det är betydligt mer drag ute på fredag (mr right ska ut på fredag men inte på onsdag) och sen kommer eeeelon70 hem på fredag, eeehehehhehe seees!!!

nu ska jag trycka i mig en halv ko och en massa potatis kroketter, mmmmm ses ^^

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

minnen från gamla bloggen


11 Januari 2007 23:13 |

jag vill verkligenverkligenverkligen att det ska bli något seriöst mellan oss! jag läste någonstans att om man verkligen tror,hoppas och fantiserar om något tillräckligt mycket så går det i de flesta fall i uppfyllelse. Med tanke på hur mycket jag har velat det här, hur länge och hur enormt mycket energi jag ha lagt ner på att fantisera hur det skulle vara så borde det gå i uppfyllese! Det känns som att jag skulle kunna offra en hel del för att få honom, jag vill ha min MrRight, så enkelt är det.

23 Januari 2007 22:02
OH MY GOD! han är bäst!!  mys på hög nivå, fortsätt så här och jag är överlycklig!!
-It´s always going to be, you and me.

24 Januari 2007 22:13

Idag är det den 24,precis en månad sen julafton, och imorn är det exakt en månad sedan det blev underbart.

25 Januari 2007 21:53
Håret hänger och är äckligt och jag blir arg! vill att det ska vara fint, dock skrev MrRight idag: "hehe =) du är fin i håret nu btw, passar bra i det =)"
AOW jag är galen i honom!! Imorn blir det spelkväll, hos n antar jag, monopol forlife.. men den här gången vill jag nog inte vinna, har vunnit varje jäkla gång vi har spelat någonting nu! :p  Du är det finaste jag vet :)


30 Januari 2007 14:10

U are the one
MrRight I´m so in love with you!


5 Februari 2007 22:42

det är så sjukt det här, jag är så SJUKT KÄR I DIG! jag kan inte plugga, inte sova, inte sätta mig in i konversationer, inte hänga med i serier, inte förstå vad som händer ute i världen, inte äta, inte vara social! Jag har dig på tankarna hela tiden , och det känns Bra! det känns sjukt bra :) Jag älskar denna underbara känsla utav fjärilar i magen, du är verkligen MRRIGHT och det har jag vetat länge! kärkärKÄRKÄRKÄRKÄRKÄRKÄR! jag antar att folk runt omkring mig tycker att jag går dem på nerverna eftersom jag till 99% bara pratar om dig hela tiden, den sista % tillbringas till att försöka lyssna när de ska berätta någonting, men egentligen är tankarna redan långt borta..  Det känns så bra med dig, så rätt! Det kännns som att det alltid ska vara du och jag! Hjälp,vad jag är kär i dig!

15 Februari 2007 11:27 |

Dagen efter allahjärtansdag. Det var en supertrevlig dag ska jag säga. Först fick jagchoklad av mamma och pappa, och sen kom det blomsterbud.. tre röda rosor och ett kort av MrRight, blev verkligen så glad! Kunde inte sluta le på hela kvällen! :) soooosoososoosoosooooo Cute!


17 Februari 2007 01:10

jag är kär i honom! han är så speciell och jag kommer aldrig hitta någon som honom igen om jag så skulle söka i hundra år! :) du är det finaste jag vet!


4 Mars 2007 23:23

igår på lördagen var jag med MrRight och kollade på film och sen tillbringade vi resterande utav kvällen med att stjusa folk och lite sånt. Sedan skulle han stjusa hem mig men jag ville jätte gärna att han skulle sova över, så jag salite listigt att han kunde komma in och fika, sen när vi hade fikat klart och han skulle åka så sa jag mellan pussarna att jag hade en väckarklocka som jag kunde ställa åt honom (för han skulle upp tidigt imorse) och att om jag skulle bli tvungen att sova själv så skulle jag inte somna, så han sov kvar.. och DET VAR SÅ MYSIGTMYSIGTMYSIGTMYSIGT!!! OMG, så wonderful. Vi somnade inte förns vid halv tre, och mumma va han är mys, och allt.. Han är verkligen MrRight!.

21 Mars 2007 22:54

Det är så jobbigt att vi inte kan träffas oftare, för jag saknar sönder mig efter dina pussar och gos! Hoppas du blir någorlunda frisk tills på fredag så att vi kan göra någonting, mmmmmm :) <3<3<3<3

26 Mars 2007 23:01

sms från MrRight "sover du darling?" tänk att såna små ord kan göra mig så glad.. :) du är bäst! trots att jag har mina brister,och du också så kommer det här att funka och jag gillar dig super mycket!






1 och ett halvt år har gått, och du är fortfarande det finaste jag vet!

Permalink Angelica Kommentarer (3) Trackbacks ()

rättvist..?

Hon får allting jag vill ha




Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

BÄST!!

finns bara ett ord att förklara gårdagens konsert, BÄST! fyyyy va sjukt bra han var!!
jag sof och linnet lyckades få plats allra allra längst fram vid stängslet, vi stod alltså ca 3 meter ifrån honom!!!!  kunde dock inte sluta lipa från början när han kom ut på scen, haha.. men jag har längtat och längtat hur länge som helst! missade honom när han spelade på gf för tre eller om det var fyra år sedan, vilket gjorde att jag grinade hela kvällen, haha.. så nu när jag äntligen fick se honom blev jag såååå glaaad!!! =)

bilder kommer sedan :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

galet

mmmmm, mando var kuuung! och gustav var galet snygg precis som vanligt! Hela alltihopa var jätte bra, och det var inte helt fel att stå istortsätt allra allra längst fram heller! :) Dock tyckte jag det var väldigt mycket låtar från nya skivan, som jag inte tycker är i samma klass som de andra. Dom skulle ha spelat mer gamla låtar för att få bättre stämmning i publiken.. menmen, det var toppen endå! Nu är det håkan imorn som gäller!! :)


Vår stjus hem försvann ju och jag hade inget batteri på telefonen så det höll på att gå illa, hade absolut ingen aning om hur jag skulle ta mig hem, nordle erbjöd mig att sova i hans bil, något som inte kändes speciellt frestande! Det slutade iaf med att jag lyckades få med mig honom på bussen, och även på något vis få honom att betala min resa hem = jag slapp slänga ut 100 kr = jag har än så länge bara bränt 300 kr = BRA! 

Dock fick jag lite halv dåligt samvete då det visade sig att nordlis inte hade några hemnycklar och alltså ingen sovplats, försökte väcka honom ur hans dvala på bussen för att styra upp allt på något sätt, men då han inte vakande lämnade jag honom åt sitt öde och hoppade av bussen.. känner mig faktiskt lite halv taskig men han klarar sig säker! :p

uppdate: nordlis ringde nyss och var vilse i skogen och ville dö.. hm.. han kanske inte klarar sig så bra endå. Men nu ska jag sova så jag får läsa dödsannonserna framöver och se hur det gick för honom.

puuuss!

Permalink Angelica Kommentarer (1) Trackbacks ()

bruun

galet varmt är det idag, orkar knappt ligga ute och sola, men en och en halv timme klarade jag faktiskt av, och det syns rätt bra resultat måste jag säga :) Älskar att se solbrun ut, då känner man sig alltid mycket finare!

Ikväll blir det som sagt gatufesten, dock blev jag lite halv grini nu när jag fick reda på att dom hade sålt iväg min biljett som jag hade paxat, vilket innebär att jag måste punga ut cirkus 200 kr mer än vad som egentligen var tänkt.. menmen, förhoppningsvis är det värt det!

ap jobbigt bara att allt måste vara så dyrt, först inträde 720 kr, sedan buss 100 kr, sedan stjus 100 kr (minst) sedan kommer jag väl garanterat få för mig att jag ska bjuda mig själv på en massa go drinkar vilket resulterar i att saldot på kontot kraftigt sjunker, vi säger på ett ungefär att jag bränner 200 kr. alltså blir det tillsammans 1120 jäkla kronor!! hm.. ne, jag får nog vara lite snål och inte bjuda mig på några drinkar! ;) få se till att bli bjuden istället :P

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

still down

Don't know what to do anymore
I've lost the only love worth fighting for
I'll drown in my tears
Don't you see?

It's such a shame
To let you walk away

Is there a chance?

A fragment of light at the end of the tunnel?
A reason to fight?
Is there a chance you may change your mind?
Or are we ashes and wine?

Don't know if our fate's already sealed
This day's spinning surface on a wheel
I'm ill with the thought of your kiss on her lips


http://youtube.com/watch?v=gj8COjwOrUI



Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen!

ääntligen är det fredag och äntligen är det MANDO DIAO!
SOM OM JAG HAR LÄÄÄÄNGTAT!!!
ses längst fram!



(
jag längtar faktiskt mer till mando än vad jag gör till håkan ;p )

favoooriter

sweet ride
P.U.S.A
god knows

clean town
down in the past
you cant steel my love
added family
if i leave you
ringing bells
white wall
ALL MY SENSES
kingdom and glory
sheepdog
sweet ride

motown blood
mr moon
the band to
china with love

bring em in
Welcome Home, Luc Robitaille

lauren´s cathedal
Killer Kaczynski
long before rock n roll
you dont understand me

amsterdam

tv and me
josephine
the new boy
Morning paper dirt
good moring, herr horst

song for aberdeen

ochrasy
i dont care what the people say

if i dont live today, then i might
never seen the light of day
dalarna

Dock bästa är nog endå
Amsterdam
Added family
All my senses
Kingdom and glory
God knows
Sweet ride

Permalink mode/musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

torsdag- ingen utgång

eftersom hela tjej-gänget bangade totalt att dra ner till svall så blev även jag hemma, dock ofrivilligt! verkar vara en massa drag där nere och jag skulle mer än gärna vilja åka ner och parta! Får hoppas på att fredagen och lördagen blir toppen istället.. men något annat vore iof konstigt då både mando diao och HÅKAN spelar.


Och kvällen blev genast mycket bättre av ett endaste gehör ifrån din sida. tänk att ett endaste litet textmeddelande kan vara så avgörande på humöret.



Jag ska få dig,
oavsätt hur mycket eller
länge jag kommer behöva kämpa
så ska jag ha dig i slutändan endå.
så låt mig slippa onödig tid utan dig och ge-mig-dig-nu.

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

just nu

vill jag ha tre saker! :)

1. -ääär sååå galet sugen nu! i turkiet blir malibu frukost, lunch och middag <3

2. -  kan nån bara ge mig ett par Christian louboutin skor?!

-3. - gee mig körkortet nu!

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagvild

känns att det är sommarlov, har absolut ingen koll alls på dagarna nu för tiden! alla dagar är party!
funderar starkt på att ringa upp ida och säga att jag har ändrat mig angående kvällens utgång, vad ska jag sitta hemma
och göra? deppa som vanligt.. nooo. fast iof ska jag ut imorn, fredag och lördag.. så kanske är bra att vila upp mig inför det. hm. vi får se!

Idag har jag iaf övningskört med mamma, vi tog en sväng upp till kramfors där jag även fyndade ett par jätte fina skor från vagabond :) ännu ett par skor till samlingen

Imorn blir det party även fast alla detaljer kring hur vi kommer ner och hem inte är lösta än.. men det löser sig förhoppningsvis. hoppas på en kul kväll, meeen ser jag Han, med henne så kommer nog kvällen vara förstörd, då
hjälper ingen musik i världen.


Jag vill bara ha dig!


Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

världens bästa kille


Älskar dig!


och jag tänker på dig med
ibland, sovgott

Permalink familj&vänner Kommentarer (1) Trackbacks ()

satsaa

kuuul.
ne
less jag blir
vet inte vad jag ska skriva. jag blir så less. varför går allt ner just nu? känner mig ap depp även fast jag vet att jag har en massa saker att se framemot i livet. bara det att det känns som om det inte spelar någon roll när jag inte får dela det med dig. och det känns hopplöst att ens fantisera om någonting när jag vet att du har någon annan bredvid dig när du sover. någon annan som du håller om och någon annan som får känna dina armar om sig. jag saknar att somna med dina armar kring mig!  varför kan du inte bara satsa, satsa på oss, oss du&jag. du vet, som det alltid var förut, som alla var vana att det var. Det här är felfelfelfelfel, känns så dumt att säga men vad har egentligen hon som inte jag har? berätta det så lovar jag att sluta tjata. iaf ett tag..


Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()