´

image252


Japp, nu är det fest igen! Hoppas att det blir bättre idag än igår men det tvivlar jag en aning på eftersom mitt humör inte är på topp. Iof var jag på världens bästa humör igår när jag gick ut och då blev allt bara katastrof, så om jag är på dåligt humör nu och går ut kanske det blir jätte bra.. hoppas! Tror jag ska kila ner till elin om en stund och dansa litt och sedan blir det sommarfesten:)

För att nämna lite om gårdagen.. Det var en bra kväll på en del sätt, dock var det en dålig kväll också på väldigt många sätt. Det var roligt uppe hos sprock, dock kände man sig sååå gammal när medelåldern bland tjejerna var blöjålder. tummen upp. hehehe. Kvällen hade kunnat vara hur rolig som helst om inte vissa personer ska ljuuuuga dygnet och vara så fega så dom inte kan stå för vad dom har gjort. Hatar såna personer! Något jag även fick tillfälle att visa både med munnen och fysiska handlingar.. det kändes rätt härligt faktiskt, haha. Ne, killar är skit och ingenting man ska beblanda sig med i onödan!

/Puss

Permalink Fest Kommentarer (0) Trackbacks ()

´

image250


Äntligen är det fredag och äntligen är skolan över,för den här veckan.. dock ska jag inte klaga på den här veckan för den har varit sjuukt slapp och vi har nästan inte haft några lektioner. Förutom idag då när jag hade historia redovisning 08.00 imorse, inte allt för kul och inte allt för pigg kände jag mig då jag drog mig upp ur sängen, sanna och jag somnade inte för än vid ett igår.. =) menmen, Ikväll blir det iallafall party!

Ska laga lite mat och sedan ner till Sanna och fixa mig, sedan går vi nog till madde för att förfesta bara vi tjejer och sedan blir det upp på husfest, nice! :) Bara mumsdricka blir det också för min del, en champagne flaska och tre cider, kan inte bli bättre! :) Känner på mig att kvällen kommer bli jätte lyckad, för jag är på ett sånt himla bra humör!

image251




Permalink Fest Kommentarer (0) Trackbacks ()

´

image248


Jag och sanna har myst hela kvällen och druckigt smothies, gott :) Sedan blev det iof en hel del onyttigheter också.. så därför gick vi en liten promis ner mot stan eftersom det var så skönt väder! Vi har även börjat smida lite planer inför morgondagen, eller snarare kvällen! blir nog perfa som vanligt!
Nu ska vi sussa! gnatt :)





Saknar min älsklingsbror! :)





Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

´

image246


Idag har jag verkligen varit hemskt lat! Sov enda fram till klockan tolv och då drog jag mig upp för att fastna framför datorn och sedan framför tvn. Typiskt att man ska få såna här latdagar när det är så mycket som behövs göras! fast samtidigt, jag kanske behövde en latdag också för att orka med allting..

Nu har jag iallafall dragit upp mig ur latheten lite, har övat in historiaredovisningen tills imorn och håller också på att skriva klart samhällskunskapen, nu är det bara städning av rum som saknas! dock tvivlar jag på att det kommer bli gjort idag! Ännu en sak som är skön med att vara ensam hemma, slippa höra allt tjat! :)

Snart ska jag slänga ihop lite mat och sedan invänta sanna som ska komma hit och mysa med mig ikväll! Det blir en massa skvaller och även gosaker, har laddat upp med hemmagjorda hallonsmothies (MUMS!) jordgubbar och chips, kommer sitta finfint! :) Sedan ska vi också iväg på ett litet hemligtspaningsuppdrag.. spännande! ;p


image247

Permalink familj&vänner Kommentarer (1) Trackbacks ()

´

image244



Ble va allting känns stressigt just nu, har fruktansvärt mycket att göra iskolan och alldeles för lite tid på mig för att hinna med allting! men snart är det sommarlov, mmmmm looove! <3
Igår skrev jag iallafall klart historian så det kan jag sluta tänka på, sedan fick jag lite sällskap hem och vi hade så tråkigt så vi for till specksta och klättrade upp för berget. Sjukt fin utsikt där uppe! Glömde dock kameran så det blev inga bilder.

Jag känner verkligen att jag är inne i en period då jag inte alls vet vad jag vill, eller egetligen vet jag ju  precis vad jag vill och vem jag vill ha, men mrright  hur gått vidare för sååå länge sedan så han kommer väl knappt ihåg vad jag heter längre, och dessutom skulle det aldrig funka för jag har gjort massa dumma saker som han inte blivit glad över och han har gjort en massa saker som fått mig att bli ledsen. det som är så tokirriterade är bara det att jag jämför ALLA killar med honom, och ingen är ju lika bra som honom och därför känns ingen heller speciellt intressant, bara just för stunden. ne.. deeepp säger jag ! :/


image245

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

´

image242


Idag har jag en väldigt skön dag iskolan, börjar tio i tolv har har då en lektion och sedan slutar jag! Dock kommer jag vara tvungen att plugga en jäkla massa när jag kommer hem också, men det är ju inte riktigt samma sak! :)

Efter skolan tänkte jag gå ner med elin och camilla en stund på stan, behöver handla lite nytt smink och biljett tills på lördag. Kommer säkert impulsköpa någonting som jag verkligen inte behöver också, bara för att jag precis fått in pengar på kontot. Sedan blir det hem en sväng och sedan ner på hh en snabbis för att handla lite sallad. Är ensam hemma fram tills söndag pga av att hälften av familjen är i göteborg för att fira min kusin som tar studenten och sedan är mammas man i Ryssland och jobbar, uch, skulle aldrig frivilligt vilja åka dit! Det är ju så sjukt mycket med typ ryska maffian och grejer. Han måste ha vakter på flyget och tåget osv för att han inte ska bli kidnappad, något som hände en av hans arbetskompisar bara några månader sedan. Uch!
Tur att han bara blir där några månader,sedan fraktar dem ner plattformen till Singapore igen.

menmen, nu ska jag kila iväg till skolan! Bjuder på en party bild från förra helgen :)

image243

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

´

image234


Det finns så hemskt mycket fina underkläder, och även vanliga kläder på nelly.se. Jag vågar knappt gå in och kika där för jag är rädd att jag ska handla upp alla mina pengar, men ibland går det inte att låta bli!
Dock lyckades jag låta bli att klicka hem precis allting jag ville ha, utan nöjde mig med lite nya underkläder. Något som alltid är roligt att handla (och att få!). Här är iallafall vad jag innhandlade, det blev två par Calvin Klein och två par Frank dandy, tycker de har bäst kvalité! :)








Permalink mode/musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

´

image233


Har haft världens segaste och längsta bloggtorka, men nu verkar den ha gått över.. iallafall för tillfället! :)
Blev lite less på designen jag hade också så har ändrat lite på den, dock har jag ingen fotoshop på den här datorn så det är inte det  lättaste. Därför är det bara halvklart och kommer se betydligt bättre ut när det är helfärdigt, jag ska få proffshjälp ;) För att uppdatera lite om läget just nu; Det är sjukt mycket att göra i skolan, hinner knappt med att sova eller göra något vettigt, bara pluuugg hela tiden. Tack och lov är det bara två veckor kvar och sedan blir det konstant slappning. förutom att jag ska försöka halvplugga lite på matten, eftersom jag inte klarade matte b.. Otippat, eller inte alls! :p

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()