:)

sitter som sagt på mammas dator eftersom min totalt har gett upp.. tur att jag har hunnit sparat ganska många bilder på typ bdb och andra ställen! men mammas dator är inte helt tom på bilder den heller.. dock är det kanske inte allt för många på mig men endå.. har varit så dålig med att lägga upp bilder så jag får väl komplitera med att slänga upp flera stycken nu istället!;p

det märks vem som är favoritbarnet då 99% av alla bilder är på dennis ;) haha.. men han är ju så galet söt! :)







hahha så jävla söt :D

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

thailand baby!

ooh nu är det inte långt kvar!! lääängtar sönder! måste bara hinna packa, åka till elin en snabbis, umgås med figge en stund, skriva ut en massa papper, osvosovsv... men det löser sig..

idag & igår har jag varit sjukt duktig. gick i skolan i torsdags, sedan var jag på bibblo och pluggade, var ner på stan och var mindre duktig då jag inte kunde hålla i pengarna och handlade lite onödiga saker som jag inte kommer använda.. sedan jobbade jag till halvnio, gick hem, tok pluggade samhälle tills halv ett inatt, klev upp sjuimorse trots att vi har sovmorgon till 10, gick tillskolan, skrev samhällsprovet som gick hur bra som helst, hade lektion, sedan fick jag springa ner på stan och jobbade fram tills fyra. mkt dutti!!!!


tänkte passa på att tacka elin som äntligen vågar uttrycka sina känslor för mig i text, och ja.. du är rätt snygg du med! (Y)



om några dagar är jag inte såhär blek längre ;D



Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 dagar kvar!!

ååh. längtar så att jag får ont i magen! kommer bli så galet härligt att åka iväg från allt i två hela veckor, ska bara dega heeeela dagarna!! :)

har verkligen iingen skrivlust alls.. har visserligen saker jag skulle kunna berätta men har inte orken att skriva ner det.. kanske blir bättre efter att jag har kommit hem! :p

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

sanslöst

kan ni förstå att jag har hållt världens finaste i handen?! för en vecka sedan stod jag TVÅ meter ifrån honom, två ynka meter och kollade på honom när han sjöng i över två timmar! KÄRLEK!




Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

trött

är så galet less på vardagen just nu, eller hur för tillfället mina rutiner ser ut.. skola,plugga,sova och sen jobba hela helgerna. iof är det kul när lönen kommer (som den här månaden enbart kommer gå till reparationskostnader för dator och mobil + mobilräkningen) och nästa lön som atangligen kommer gå till en ny dator :( menmen.. pengar är det iaf.
dock är jag efter 4 helgers jobbande både fredag och lördag rätt less på att försöka vara trevlig mot onyktra människor, städa upp efter dem och sedan åka hem klockan fyra-halv fem på morgonen. skönt att det snart är thailand!!!!

idag har inte heller varit någon bra dag, mådde dåligt redan igår kväll och gick och la mig nio, vaknade imorse med feber och ont i halsen..:( får hoppas att jag blir frisk innan thai! på tal om det.. ska ju sy upp min klänning där, och självklart har jag inte kunnat bestämma mig än.. har hittat ännu fler modeller som var fina. åååh. vet inte hur jag ska kunna bestämma mig,jag är så velig! :P



tyckte faktiskt den var finare i vitt än i rosa som är på bilden nedanför.. hm ..:)





tycker den här från betsey johansson är galet fin, men kanske inte riktigt "balig" ?



dålig bild men tycker den ser väldigt fin ut, dock så ska den vara i rosa och inte svart.. =)



åååh. nu känns valet ännu svårare :(

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

åååh

är verkligen på världens sämsta humör just nu!!!!!!!!!!!! är irriterad på precis allt, har lust att gå ner och skjuta alt slänga in min hund i väggen så att den dör för att den skäller just nu. jag hatar verkligen mina hundar, hatar! har erbjudit mig att ta med mig dom till vetrinären flera gånger och avlida dom men ne det får jag inte. vill verkligen att dom ska försvinna.

sen ska jag ner till birsta imorn och försöka få reda på hur jag ska göra med min jävla räkning på 1500kr som inte stämmer, med min tur får jag väl betala för den endå. (Y) sedan var jag och lämnade in min dator idag och ev så är nått jäkla moderkort eller vare va sönder så då måste jag köpa en ny dator.

sedan har jag sålt en volymaster på tradera, och efter det inte varit inne nått mer på sidan, sen loggar jag in i dag och ser att jag tydligen har en obetalt räkning på 21 kr som nu gått till inkasso så den kommer bli cirka 200 kr dyrare. ååååååååååååååå kan man bli på värre humör????????

sedan hjälper det inte att lillebror skriker som en idiot konstant och det går knappt att höra vad jag tänker, mitt rum är äckligt stökigt, mitt pass är borta, jag hittar inte pappren till provet vi har nästa vecka och jag hatar killar.


happyface

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

dålig

har varit dålig och inte uppdaterat på jätte länge..  iknow. men min dator har verkligen skaffat sig ett eget liv nu, det går inte ens att komma in i den utan den startas bara om gång på gång till man blir galen. och stationära datorn är så drygt jobbig att skriva på, och mammas dator är så liten så jag orkar inte. men nu sitter jag här iaf, ska söka lite information till min redovisning om håkan imorn :)

hela helgen har varit jobb som vanligt.. igår var verkligen mitt humör i botten vilket antagligen flera av kunderna märkte..:S anledningen var pga av att det var jätte mycket folk så det blev stressigt (vilket jag i vanliga fall inte har något problem med) men nu kom chefens kusin som inte kan någonting alls om hur vi jobbar, och skulle hjälpa till.. det blev verkligen kaos, alla mackorna blandades ihop så jätte många blev fel, han tappade mackor igolvet, la på fel grönsaker, var i vägen och gjorde mig galen! fy va jag ska klaga ikväll på personalmötet.. haha :p


imorn måste jag ner på stan och göra ett nytt pass.. har ju självklart lyckats tappa bort mitt:S övertalade iaf pappa att betala så där sparade jag in 400kr=) vilket kan behövas då telefonräkningen  snart ska betalas :( :( :(


uch va dålig jag är på att lägga upp bilder, men nu sitter jag iof inte på min dator så jag har inga att bjuda på ;p

Permalink 10 poäng Kommentarer (1) Trackbacks ()

tuuur

ibland har jag verkligen tur! iförrgår var alla biljetter till håkan slut, och jag hade inte bokat.. sedan går jag in igår och ser att det står "få platser kvar" skyndar mig och bokar två biljetter till mig och elon.. tio min efter så är alla slut! sån tuuuuuuuuuur!!!! <3 dock är jag fortfarande sugen på att åka upp till östersund och kolla på honom också på alla hjärtans dag.. sof vad säger du, ska vi köra favorit i repris? figge är på ;)






I'm falling in love with your favourite song.
I'm gonna sing it all night long.
 I'm gonna dance with somebody,
dance with somebody,

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

världens bästa

håkan.



förstår inte hur man kan vara så bra som honom! snart ses vi igen, cant wait! :)

Permalink mode/musik Kommentarer (0) Trackbacks ()

tråkig

har blivit jätte dålig på att uppdatera och så nu, men det är för att det känns som att ingenting speciellt händer..:p jag jobbar,pluggar,går i skolan och sover i stortsätt. och sen är det så jobbigt att lägga in en massa bilder vilket leder till att inläggen blir jätte tråkiga :p

hela helgen har jag iaf jobbat, igår kväll var det väldigt stressigt och saken blev inte bättre av att nån kusin till chefen hoppade in och skulle hjälpa till, = han kunde absolut ingenting utan var bara ivägen, tappade mackorna i golvet och sprutade dressing över hela linen. jag vart på sjukt dåligt humör och det märktes nog rätt väl av dom som handlade av mig;p vi städade snabbt som sjutton iaf och jag var hemma "redan" kvart över fyra =) dock somnade jag inte för än vid halv sex för jag var så upp i varv :p


nu ska jag plugga lite och sen käka och sen tvinga mamma att hyra nån bra film.. =)


ni ser.. bara en massa jobb ellerplugg prat, skittråkigt :p


(hemligt planeringsmöte för två ikväll.. ses;) )

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()