måndag, igen

det känns som att veckorna bara flyger förbi, och snart står jag i skolan igen med en äckligt massa plugg framför mig. men nu är det bara ETT år kvar!! ett endaste litet fjuttigt år, förhoppningsvis kommer det vara över snabbt! DÅ NI! :)

Igår vaknade jag för ovanlighetens skull upp utan illamående eller huvudvärk, jag var så duktig och var hemma i lördags.. hade fått nog efter 4dagars utgång. men ihelgen blir det party igen, såklart. Gårdagen myste jag med dennis och någon annan! vi käkade glass och gungade, mmm älskar min bror :)


nu ska jag tanka hem enmassa barnsliga filmer och nöta hela kvällen!





Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart!

Älskling snart snart snart ses vi!


Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

fortfarande

Nästa gång du lovar någon allt, se til att hålla det då. du kan trotts allt inte i din vildaste fantasi tro att du ska kunna komma undan gång på gång med krossade hjärtan bakom dig? vad jag bryr mig om nu, är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig

det är aldrig försent att älska dig.

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

klart!

JAAA nu är allting färdigt, allting är inskickat och betalt, så nu är det bara att räkna ner dagarna tills vi åker! :)
Jag satt och kollade på bilder från hotellet, och så kom en bild upp från serveringen, och OJ va glad jag blev! ett av mina största problem är numera lösta.. ;)




Det finns MJÖLK! vilket innebär att jag kan blanda mjölk och malibu heeela veckan. MUMMA! =)

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

halkbanan-klar

idag var jag riktigt duktig och drog mig upp ur sängen tidigt (kommer inte hända många gånger den här sommarn..) sedan var jag ner på stan och klippte mig, blev faktiskt jätte nöjd.. antagligen mest pga av att hon inte klippte allt för mycket på längden. Sedan hann jag knappt komma hem igen innan jag åkte iväg och gjorde halkbanan, vilket gick hur bra som helst så nu är det bara uppkörningen kvar..:)

Igår hann jag också med en sväng med mamma och mormor till birsta där jag hittade en hel del finfina saker men lyckades stå emot shoppingbegäret.. vill försöka spara pengar tills vi åker utomlans :) Dock fick jag faktiskt med mig två par nya skor hem, det blev ett par galettjejiga puderrosa tygskor och ett par svarta seglarskor. Kände att bland alla pumps så behövdes det lite "bättre" eller rättare sagt snällare skor för mina fötter..;p Dock kliar fingrarna nästan sönder, är sååååå sugen på att klicka hem ett par louboutin skor så jag blir galen. men det är ju väldigt mycket roligare att få prova skorna innan man köper dom, speciellt när det är så pass dyra skor dessutom!

Natti//Puss


Det finns bara en för mig
och det är du, och kommer alltid
vara du, ingen kan ersätta dig
eller ens vara tillräckligt stor tröst
för att jag ska kunna gå vidare.
du är och förblir min
drömprins,
även fast jag haR bränt alla mina
broar för att någonsin kunna nå fram
till dig.


Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

bokat

nu är vi ett steg närmare=) Tågbiljetterna är bokade och betalda, bara resten som ska betalas nu! =) Längtar som en galning! Det absolut första jag ska göra när vi kommer fram till hotellet är att gå ner till nån affär och handla en stooooor flaska malibu och klunka i mig den! <3




Det kommer bli en galen vecka! :)

Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

Midsommar







japp, nu är midsommar klart, och det blir bara mörkare och mörkare på kvällarna, buu.. Fast, det dröjer säkert innan det är kolmörkt igen, iaf några månader=) ..fast lika rädd är jag endå för att gå hem på kvällarna, ska skaffa pepparspray så att alla äckliga störda våldtäktsmän och annat kryp håller sig ifrån mig.

Midsommar firade jag och sanna i min stuga med att trycka i oss mängder med gogrejer och höll oss faktiskt borta från alkoholen. mycket duktigt! Istället var vi ute i skogen på björnjakt, ute och racade bil och spanade efter spöken vid spökhuset. mycket mys! :)


Dagen efter tänkte vi först inte gå ut men partyhumöret slog till ordentligt och då fanns det inte så mycket annat att göra än att parta! Vi åkte ut till noret och det var faktiskt riktigt trevligt! jag och sanna fjäskade in oss gratis med hjälp utav de två absolut sluskigaste killarna vi någonsin träffat, vi sprang ifrån dem så fort vi bara kunde när dom hade betalat in oss, mehhe. sedan träffade vi några trevliga (och hemskt söta) argentinare som var på roadtrip och på nått sjukt konstigt sätt hamnat i gussjö. Jätte härliga killar, ångrar att vi inte tog deras msn! :) Bilder från lördagen kommer så fort lindis har lagt in bilderna! :)


                                                                                           Jag ute och rider :)








Permalink familj&vänner Kommentarer (0) Trackbacks ()

Side






mmmmm nu har jag och lindis bokat resa till turiket, känns jätte härligt! :) Och det bästa av allt var att vi lyckades hitta en sån pass billig resa men endå en sån bra standard på hotellet! Så nu får det gärna bli 20 augusti så snart som möjligt!


Iof ska jag inte hoppa upp och jubla riktigt än, när vi har betalat in alla pengarna och bekräftat 110% att vi ska åka så ska jag fira, just nu så kan det alltid komma upp saker som gör att vi inte kommer iväg.. men det får vi hoppas att det inte gör!


Permalink 10 poäng Kommentarer (0) Trackbacks ()

till

Hej! Idag ska jag åka och bada. Alldeles själv. Naken. Hejdå!



( orkade du läsa allt nu? ;)  )

Permalink 10 poäng Kommentarer (2) Trackbacks ()

lung midsommar

Japp, i år ska jag för ovanlighetens skull ta det hemskt lugnt på midsommar. Jag och sanna känner oss inte lockade utav varken norrfällsviken eller ullvön så vi ska vara ute i min stuga och bara mysa :)

Vi kommer säkert ångra oss vid elva-tolv och bli galet partysugna, men det får vi lösa då! Fram tills dess ska vi tjocka oss så mycket det bara går, potatisgratäng och kött, chips,godis,popcorn,ost och kex, jordgubbar...mmmmm!! Sedan hoppas jag det blir fint väder så vi kan bada lite, och rida på hästarna är ett måste!




Jag och sanna lovar att tänka på alla er som vaknar dagen efter midsommar med världens bakishuvudvärk och illamående, eller.. vi kommer iallafall skratta åt er och vara glad över att vi slipper allt sånt :)

//PUSS

Permalink familj&vänner Kommentarer (0) Trackbacks ()

sommarlov

Japp, nu är det officiellt, det är sommarlov. Och det är ju självklart hur härligt som helst, vem vill inte ha lov? Jag önskar bara att saker och ting hade kunnat vara annourlunda. Men jag antar att jag har mig själv att skylla (dock inte enbart mig själv, men til viss del). Den här känslan halvt dödar mig, att veta precis vad jag vill, precis vad som är rätt för mig och Precis VEM som är rätt för mig, men samtidigt inte få dela dom känslorna eller få uttrycka mig och bli tagen på allvar, det är totalt värdelöst!.

Att det ska vara så sjukt svårt att släppa taget. Det förstår jag bara inte, jag har i princip försökt allting. Raderat hans nummer, tagit bort alla sms som jag egentligen sparat i över ett års tid och aldrig för nått i livet ville radera. Allting vara för att komma över honom, men vad hjälpte det? ingenting. Alla vägar leder bara tillbaka till dig HELA tiden. Det känns bara som att alla dessa känslor, som funnits där i snart 4 år inte finns där utan anledning, det känns som att det måste ju finnas något pris för all denna prövning. det känns som att en dag borde det ju faktiskt bli du och jag,igen.

Jag är medveten om att jag inte gör det bästa för att visa vad jag känner, men samtidigt, jag har testat den tekniken, jag har suttit hemma och väntat på att du ska höra av dig, gått hem helg efter helg själv i hopp om att du ev ska höra av dig. dissat kille efter kille med förhoppning om att jag kommer få dig. men det funkar ju inte, så jag försöker gå vidare, jag försöker träffa nytt folk, folk som kan få mig att bli glad och som kan tycka om mig och som jag kanske kan tycka om tillbaka, men det slutar endå alltid med att jag sitter där bredvid dem, och önskar att det var du som satt bredvid mig istället. Det som har pågått nu någon månad har varit ett totalt misstag, visst har jag haft roliga stunder men blivit besviken om och om igen, och slutligen insett att jag träffat honom för att trösta mig, och för att försöka komma över dig, men icke. Sedan kan han gå runt och säga precis vad som helst, han kan få ljuga ihop en massa historier och få det att låta som om jag bara vill ha honom och jag är så störd och allt vad han nu kan tänkas gå och säga, för jag vet att det inte är sant, och innerst inne tror jag faktiskt du vet att det inte är sant också.

Jag tycker verkligen om dig fruktansvärt mycket, och det känns som att så länge jag gör det kan jag inte tycka om någon annan, hur mycket jag än vill eller försöker så är det dig jag tänker på. jag hoppas att det bara kan släppa någon dag, att jag inte ska behöva känna såhär, men efter snart fyra år börjar jag ge upp hoppet på att något sånt skulle kunna hända. jag tycker om dig, jag saknar dig ,jag saknar dig, jag saknar dig ,jag saknar dig ,jag saknar dig ,jag saknar dig ,jag saknar dig ,jag saknar dig ,jag saknar dig

Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

mmm va skönt det har varit idag att inte haft någon skola, kunde passa på att ta riktigt lång och efterlängtad sovmorgon! iof hade jag aldrig klarat av att komma upp imorse om vi hade haft skola, kom inte hem för än vid halv två inatt.. men trevligt hade jag :)

Idag har jag och sanna varit och kikat på studentdanserna, synd att det var så jäkla kasst väder bara! sedan tänkte vi ta en snabb shopping runda på stan som slutade med över två timmars strosande i affärer. Fick med mig en del grejer hem, fyndade bla 4 linnen på hm, en ring, en mys kofta och köpte en stor vit kofta på åhlens. dock borde jag inte köpa mer kläder, har precis städat och rensat mitt rum, endå har jag smockat med kläder i garderoben, byrån och i andra garderoben.. men det är ju sååå kul att köpa nytt!

Ikväll ska jag skriva klart engelskan och skicka in, sedan ska jag bara ta det lungt, fixa naglarna och lyssna på musik. känns så skönt att det snart är sommarlov! Imorgon ska vi till rebecca på studentmiddag och sedan blir det förmodligen party, dock inte lika vilt för min del som det blev förra helgen..


Nånting som är lite halvlustigt, jag skriver ett inlägg om "mr right" som jag nämnt tidigare i min blogg hur många gånger som helst, endå verkar alla tro att det är dom jag skriver om? Det finns bara en "mr right" och han har funnits där sedan jag första gången såg honom i sjuan. så nu vet ni!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

just the way

I don't wanna lie cause I'm pretty sure I'm gonna die one day
How can I show my love so you will open your arms to me ?

So please won't you tell me where the road will end
Standing in the rain, dealing with the pain
Everything's the same and it doesn't really matter what I say

won't you understand that without you by my side
There's no meaning

So will you ever love me again, only time will tell
I'm in a hurry, cause they're waiting down in hell

And no matter what I say say or do
The road lead back to you...

Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

plugg

Har hunnit med att övningskört och fick också reda på av min körlärare att han skulle boka in uppkörningen åt mig för han tyckte jag var redo för det, spännande! Sedan har jag skyndat mig hem för att försöka få bort lite plugg, men det blev avbrutet utav telefon skvaller och sedan har jag inte riktigt kunnat koncentrera mig.

Alldeles snart tänkte jag bänka mig framför tvn då det både är gosip girl och dh! Dock tycker jag att det har börjat gå lite utför för dh.. :p Självklart har jag tappat bort kabeln till kameran också så jag har inte haft möjlighet att lägga in bilderna.. men tänkte städa rummet imorn så då kanske den dyker upp;p

Ibland slutar man verkligen inte förvånas utav vissa personer, helt otroligt hur mycket fel man kan ha utan att klassas som utvecklingsstörd av en läkare.. men hade jag haft befogenheten hade du blivit diagnoserad "hopplöst fall" och "allvarliga psykiska problem" för länge sedan! du är så patetisk som tror att du kan betee dig som om du bodde i  typ iran eller nått annat mansdominerat land och kan göra hur som helst! nene, you cant have me..
fast det har du iof aldrig kunnat!

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()

Teorin- KLART!






image253

Idag skrev jag mitt teoriprov, -och jag klarade det!! :) Är super glad!! speciellt då jag inte trodde att jag skulle klara det eftersom pluggningen kanske inte har varit den bästa.. men nu är det överstökat iaf, bara uppkörningen kvar!

Jag och mamma åkte ner till svall igår och bodde på hotell en natt, mamma är bäst! :) så vi gick runt och strosade och handlade lite små grejer, jag köpte två nya skor och fick mamma att gå lös totalt och shoppa till sig själv inne på mq, haha:) Sedan hittade vi världens mysigaste italienska resturang där vi käkade färsk pasta och det var såååå gott!!

Sedan efter min skrivning imorse blev det självklart firande, så vi gick först och fikade världens godaste mackor och mitt älskade chaite!   Sedan blev det en hel del mer shopping! fick en jätte fin louis vuitton väska utav mamma, lite mindre modell men jag har ju nästan bara stora väskor så det kan vara  bra :) Sedan blev det lite småsaker, en ny foundation, skärp,linnen och andra basgrejer! Lägger in bilder senare.

Nu väntar jag på en tidig middag och sedan ska jag ner på körskolan för att övningsköra, sedan blir det plugg istortsätt hela kvällen.. har naturkunskapsprov på torsdag :/.. men snaaart sommarlov! :D

Permalink Angelica Kommentarer (0) Trackbacks ()