Funderingar

En sak jag helt enkelt inte kan undgå att lägga märke till och som jag verkligen inte förstår mig på är fenomenet äldre kvinnor på badhus. Visst, man ska vara stolt över sin kropp, men ska det vara så svårt att dra på sig ett par trosor efter att man har duschat?
Ibland kan jag stå och byta om och när jag vänder på mig så står en 70+are och visar hela härligheten för mig, och dessutom flyttar hon inte heller på sig så jag får stå där med spyan på väg upp genom halsen och hålla andan tills hon till slut flyttar sig.

Jag trodde det fungerade såhär: 1.man duschar, 2. man tar på sig ett par trosor, 3. även bh men visst, jag kan ha överseende om gamtanterna vill hänga fram melonerna, om dom nu håller sig till det. 4.SEDAN börjar man borsta håret, ta på sig sockar, vika ihop badkläder, väga sig, stå och prata med folk man känner, packa väskan and so on.

Men dessa 40talister verkar ha fått det hela om bakfoten. De duschar först och ser till så att hela avdelningen ser var enda cm av kroppen, sedan går de med handduken om höfterna tillbaka till omklädningsrummet, gärna lite halvfort så att hängbrösten skumpar, sedan slänger de av sig handduken och så står de där helt nakna och kliar sig i huvudet ca 5 min, sedan börjar de ev ta på sig strumpor och går ut och borstar håret (såklart fortfarande nakna bortsätt från strumporna) Sedan när de gjort alla de saker som man egentligen ska göra på punk 4 och 3 då kan de börja överväga att dra på sig trosorna, om de inte fastnar i världens intressantaste samtal om deras barnbarn mårten 6 år som jämt drar sig i snabeln.
ne.. UCH SÄGER JAG.

Nu får de faktiskt ta och ge sig, de gnäller på oss ungdomar om att vi ligger runt och är så slampiga av oss nu förtiden och har så vågade kläder osv, men det är väl bättre att ha vågade kläder än att inte ha några kläder alls?

Skärpning nu alla gamtanter, annars blir det bajskastning nästa gång jag ser er stå och flasha!

haha, obs, fruktansvärt seriöst.. ne men det är äckligt, det måste ni väl hålla med om! :P



Permalink tankar & ideér Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback