phiphi :)

                                          


har nästan nyss kommit hem från dagsutflykt med båt till phiphi, vi stannade på massor av olika ställen och öar, tog bla ett stopp på monkey beach och snackade lite med aporna! sedan stannade vid tre olika ställen och snorklade, har snorklat tidigare men detta var verkligen hur häftigt som helst, de från båten slängde i brödbitar i vattnet och fiskarna slogs som galningar om det, de kryllande av dom överallt och var man än simmade så var dom nästintill på mig. hur fina som helst, regnbågsfärgade, platta,tjocka, runda.. =)


första stoppet.. mayabeach :)


sedan stannade vi några timmar vid en liten strand mitt ute i vattnet där vi snorklade vid korallerna och sedan solade, tycker jag börjar få lite brunfärg nu tack och lov.. men det är förmodligen ingenting alls jämfört med maddes bränna ;) jag har verkligen något otalt med thailandska solen för den vägrar göra mig så brun som jag vill! :p



ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska vara barnvakt åt dennis för mamma fyller år så dom ska in till patong och fira med några kompisar från stan som också är här :) härligt nog för mig så somnar dennis redan vid sju, sedan ska jag bessa upp mat på rummet och passa på att köpa två malibudrinkar när det är happy hour :) sedan blir det bänkning framför filmkanalerna i sängen :) funderar även på en springtur innan men får se vad jag orkar.. har varit uppe sen kvart i sju imorse.. kändes knäppt att tänka då när jag klev upp att klockan bara var 01.00 hemma och att alla mina vänner förmodligen var ute och festade.. knepigt det där med tidsskillnader! :p


Permalink 10 poäng Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: sanna

baby!! Gud vad härligt du verkar ha det, lyxfrukost, lyxhotell och soool!! Kanske du är tio kilo lättare när du kommer hem också när du tränar som ett tok, kanske får en springkompis när du kommer hem ?;) haha! Men miss you very much och är VÄLDIGT avundsjuk på dig..men dagarna går snabbt här hemma och snart är du här igen ;) hehehe..ta vara på tiden!

Postat av: lindis

hej snuttis :D du ser ut att ha det skit bra!! Jag är mycket avis. Hälsa dennis ifrån mig ;) längtar tills du kommer hem och festar lite med oss, det var ett tag sedan........... skynda hem!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback